23

Стамат

преди 4 години

Добре че е тва заглавие да разберем че съм богат! Жено ти нема да четеш тва!

22

Анонимен

преди 4 години

Виктори беше 0,86 лева, а минималната - 110 лева. 128 кутии с една минимална. Днес - 640 лева и 5 лева кутия. Отново точно 128 кутии цигари с една минимална заплата. Кой лъже, че българите са забогатели? Старши изследователи на Отворено общество може да са забогатели от поръчки.

21

Анонимен

преди 4 години

Българина не е беден , той е най бедния , втория най беден Румъния е с около 70% по богат с 450 евро минимална заплата.

20

Ползват нова техника

преди 4 години

Experti да допроучат проблема.Средно 4 дни провеждаме тестове.Измамените д а пушат се пси активират и активирането е видимо. вкл в инфрачервения сектор.Колега от Полша буквално му светва главния мозък преди да вземе електрония комплект з а пушене и да се забърза към пушялнята на открито.Има голям биоактивен чип в мозъка.Желанието з а пушене се задейства от холограма в личен документ.

19

JJIvanov

преди 4 години

НАпомняме че нагли престъпници са ограбили над 3 000 000 000 живи кървави лева от децата на БЪлгария ЗАРИБЕНИ ОТ МЕД МАФИЯТА ДА ПУШАТ Цигари.Зарибяването до 1999 се извършваше с импланти зад дясно ухо.Вижте цифрови снимки на пушачи оттогава.След 2000 година зарибяването ставаше с микро импланти черни подадени през устата.Сега с гиологични импланти вкл в стомах и главен мозък.

18

Анонимен

преди 4 години

До 17ти.Дреме ми на мен за БСП и контрабандата. Не пуша о изобщо не ме интересува. Интересуват ме щената на хляба, тока, топлото, горивата, винетките, данъците. БАЦЕ Е ИЗЕДНИК!

17

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 16Кефи ме как баце секна контрабандата която пълни касите на БСП!Виждам, че вие червените пък се пукате от яд.

16

Анонимен

преди 4 години

Баце не мисли за вашето здраве! Той мисли за хазната, и не колко ще даде от нея на пенсиите, а колко ще даде на нашите хора. Баце е изедник. Вълк в овча кожа, а вие пак не гласувайте. Това е ваш избор.

15

Анонимен

преди 4 години

Българина най-мрази да му кажеш, че не е беден и , че не е роб.

14

Ти да видиш

преди 4 години

Пушим законни,защото контрабандните са кът,че кой би давал 5 кинта,ако има за по 2-3!Ако това ни прави богати ок,но според мен е точно обратното!

13

очевидец

преди 4 години

Докато заплащах сметки пред мен възрастен човек си купи 5 лотарийни билета за 15 лева.Покупките в количката му бяха за по малко.Същото е с цигарите и алкохола.За цигари,хазарт и алкохол у нас се харчат над 10 милиарда лева годишно.И то от хората с най ниски доходи.Страната ни би изглеждала по различно ако за тези пари хората си купуваха друго.

12

Петров

преди 4 години

Пиетр Ганиевь пак се изходи

11

Анонимен

преди 4 години

Пушим по малко незаконни цигари щото вече и за тях нямаме пари.

10

Анонимен

преди 4 години

В провинцията димят по заведенията като комини. Не можеш едно кафе да изпиеш без да се нагълташ с дим. Като им видях касовата бележка на мои роднини от Северозапада. Две кутии по 5,10 от 30лв. обща сметка. "Ами не ни стигат парите". 200лв. на месец само за цигари!!! Всичките им сметки взети заедно за месец са им толкова! За какво пушат? В парка, на спирката за градски транспорт, в заведенията вече писах, на опашката за лифта в планината. Димят, та димят. Само сръбкините ни бият. Там какъв качак!

9

Анонимен

преди 4 години

Така е когато хората си купуват законни цигари държавата става по богата, за да стане по ясно нека да си преставим че в един ден всички пушачи откажат цигарите това ще доведе до огромна дупка в бюджета. Естествено намалява много потребителската кошница, но това е друга тема не е свързана с забогатяване на бюджета а с по високи покупателна способност на потребителите но това не е приоритет сега.

8

Анонимен

преди 4 години

Хахахаха ! Тази статистика е правена в парламента!

7

Пенсионер

преди 4 години

Не вдигайте повече цените на цигарите,че изгинааме. Вашта мама.Лекар съм и съм принуден да си правя цигари от незаконен тютюн, заради голямата пенсия.Направете цигарите по левче и изнесете контрабандата към съседните държави. Печелете от оборот.Майната и на ЕС.И изкривете краставиците и угасете фаровете.

6

Анонимен

преди 4 години

Спадът на нелегалното потребление се дължи на повишените доходи на хората, смятат експертите на ИПИ.......Тези ИПИ на какви хапчета са и заплати. Цигари не купувам на 5 лева колкото струват на Тиквонии велики. И да искам немога да си го позволя с 300 лв пенсия. Ако реша да купувам цигари то това означава че 150 лв само за цигари ще ми отиват. Добре че бракята Македонци продават на 1.50 лв цигари и все още не са в еврогей.скио саюз щото и те ще ги направят 5 лева.

5

брех

преди 4 години

Това че сме по-богати, Баце ли ви го поръча да го пишете?

4

Гледна точка

преди 4 години

Някой помни ли култовите цигари "Арда" без филтър? Дядо ми (Бог да го прости) умре от инфаркт, но до последно пушеше "Арда" и пиеше водка "Търговище". Еми поживя си....до 75г..