245

Анонимен

преди 4 години

Сащ ще капитулират пред Русиябез нито един изстрел. Вече са узрели.

244

Боби

преди 4 години

До Реалноста"На практика се взима самолет( Ф16 блок70) и обурудване на който единствената му разлика с пето поколение (Ф35 )е че не е стелт"Еххх експертеМалко проучи въпроса и след това говориФ-35 има поне 2 системи които ги няма в Ф-16 бл70 - Смесване на информацията, 360*360 датчици за ракетен обстрел както пасивни радиолокационни(Ф-16) така и оптически(само Ф-35, Су-57 даже ф-22 ги няма)Радара също е по-модерен да може да се каже че са братя но с голяма разлика

243

Боби

преди 4 години

До Krom"е да, ама тези СУ 30 не са имали "плазмено" запалване,"Ех експертееТъй нареченото плазмено запалване е еквивалент на технологията високоенергийна искра за запалване на бензина в модерните бензинови двигатели или Twin Spark технологията на Италианската Алфа РомеоТегнология която гарантира че при всеки случай горивото ще се запали - независимо от свръх ниска температура или некачествен бензин или неудачна добавка ...Плазменото запалване за Ал-31/41 двигатели е само екстра

242

Ястреб Манафлията

преди 4 години

До Само питамПак питам, да съм твърдял, че съм путлераст или турчин?Или всеки, който не е съгласен със статуквото е путлераст?

241

Боби

преди 4 години

До Анонимен"След като Пакистанските най стар тип Ф 16 блок 15 разгониха като пилци индиските су30 мки съм напълно обеден че там където лети Ф16 блок 70 су 35с неможе да припари"Нещо си много в ГРЕШКАПакистански Ф-16 се сби с Индийски МиГ-21-93 Бизон Два самолета са свалени този ден един Индийски МиГ-21 и един още някакъв но Пакистан не признава загуби имах си аз Ф-16 свален от 60 годишен старец МиГ-21. Но факта си остава Медиите показаха два парашута и само едни остатъци от МиГ-21

240

Боби

преди 4 години

До KromЕх ЕкспертеЗначи и цената и експлоатационите разходи на Ф-16 са по-високи от тези на Грипен при практически еднакви характеристики когато става дума за мисии Въздух въздух и Еър полисинг. Да Ф-16 може да носи повече бомби но реално никога не го прави - по западната концепция се ползват единични УПРАВЛЯЕМИ БОМБИФ-16 е КАПРИЗЕН БУТИКОВ САМОЛЕТзаради разположението си на въздухозабирника под носа какъвто не прибран *** има на пистата буквално го гълта - ФАКТ

239

Само питам

преди 4 години

До Ястреб МанафлиятаЕдинствено путлерастите сте арогантни като господарите си и се имат за най-умните на света. Не си турчин, 99% от тях са свестни хора и много по-големи патриоти от путлерастите.

238

Krom

преди 4 години

До Браво на Овцете - така е другари .. както Ви казах. За това поръчайте руски СУ 57 - и ако случайно самите руснаци успеят да ги произведат, ще ги получите. А по преди това, плащайте поддръжката на дъртите съветски кошници и така ще могат да лапат само нашите стари партийни другари, доказали лоялността си към Сибирската ***. Не Ви трябват американски самолети. Володя ще се погрижи за Вас.

237

ШибиРиби

преди 4 години

Радев ще се кАчи на самолета и ще поведе авиацията към Москва и ще кацне на червения площад и ще си фане влака обратно за Харманли

236

Krom

преди 4 години

До Анонимен 281 - е да, ама тези СУ 30 не са имали "плазмено" запалване, хиперзвуков демултипликатор, силов щит, лазерно оръдие и хипер пространствено отместване - все екстри, които анимационните руски ВВС от You TUBE ползват на корем. Така че, опа - може пък индийците да не са прочели упътването?

235

Анонимен

преди 4 години

След като Пакистанските най стар тип Ф 16 блок 15 разгониха като пилци индиските су30 мки съм напълно обеден че там където лети Ф16 блок 70 су 35с неможе да припари

234

Само питам

преди 4 години

До Ястреб МанафлиятаЗащо във всеки форум на руска тема има по един путлераст, който да се представя като турчин? За да се разпали накрая етнически конфликт в България и да се пролее кръв, нали?

233

Наблюдател

преди 4 години

До ТонкатаЗа русоидите е важно да се наливат безкрайно пари на Москва за ремонт на старата съветска техника и да се бави до последно покупката на нови самолети, нали?

232

Анонимен

преди 4 години

Важното е, че не мина далаверката на Ради Радев! Пак го посякоха! :)))

231

Ястреб Манафлията

преди 4 години

Абе, важното е да са американски и възможно най-скъпи. Това казват господарите от САЩ, това правим.

230

Анонимен

преди 4 години

2 милиарда долара с ДДС. Швеция искаше 1 милиард долара с ДДС.

229

Наблюдател

преди 4 години

До АнонименЯсна е целта на руските *** да хейтите и разводнявате теме, да я омажете в екскременти и да погнусите голяма част от аудиторията.

228

Krom

преди 4 години

До Анонимен 258 - остави, плазменото запалване е само една от екстрите. А за силовия щит и хиперзвуковата скорост не говори от скромност. Също така от скромност забрави да спомене пълния провал на програмата СУ 57 и излизането на индийците от нея. Както и това, че самите руснаци се отказват от нея. Единствен потребител е *** къмпани в БГ които добавят все по нови екстри. Друг е и въпроса, че от ерата на Виетнамската война руснаците нямат въздушна победа над американците.

227

Наблюдател

преди 4 години

До Браво на ОвцетеАбе русоид, не се прави на ударен. Цената е много добра като се има пред вид какво е включено в нея. Бахрейн и Словакия ще плащат отделно за въоръжението и обслужването.

226

Анонимен

преди 4 години

За същите пари можеше да си купим най малко 30 броя последно поколени МИГ 35.Ама нали трябва да облизаваме задните части на САЩ.....та затова никой дори и не си помисли да поглежда тази възможност.