19

...

преди 4 години

Тоя е по голям т.ерут и от баце! Добре де ами ако сега Шотландия реши а се отдели от Оббединеното кралство!? Тогава тоя пак ли ке плямпа подобни глупости!? *** ко да се прай тоя толкоз си може и разбира! Дано да го изберът де! Да видят тогава кое как и защо!!!

18

нострадамус

преди 4 години

хахахахахахахахах-не нормалник

17

аз-ът

преди 4 години

ми напуснеш дедовия....от целия свят само енгленцата все още не разбрахте, че The Great Britain отдавна, много, много отдавна е само ... една бивша империйка. Населена с талибани.Нищо и никой на света вече не зависи от вас. Малки сте, жалки сте и сте смешни.

16

Анонимен

преди 4 години

Айде,айде..няма какво да те чакаме и теб!Излизайте си по-бързо,че ни надухте главите с вашата "Комедия от грешки".Много Ви здраве, докато пак Ви щукне да похлопате на отворена врата!

15

Факт!

преди 4 години

Китай щял да бие Сащ вие да сте видели дръпнат шахматист?Няма и да видите колкото и да се опитват да ги изкарат умни.

14

Гледна точка

преди 4 години

Търговската война с Китай...

13

Гледна точка

преди 4 години

Туй е първият бозав шoпаp, вторият е Тръмп.Жалко, че такива популист стават големи ръководители. Нашите *** харесаха Тръмп, но след като той заформи търговската война им се дръпна фаш...та.

12

Гепии

преди 4 години

Ако има файда дали щяха да напуснат..виждат как тази бюрократична империя рухва баааавно но сигурно...браво на Англите..

11

Анонимен

преди 4 години

Не ни трябва ни федерация ни Европа на нациите ...Просто една ЕИО и толкова .Стига с тези наднационални структури .Има нещо сбъркано замисляш да правиш една обща държава от толкова различни народи .Само в съюза азбуките са три.Що за лудост .

10

Жендърщайн

преди 4 години

Евролиберастичната гей-сбирщина е в траур. Aбе нe разбрахте ли, че никой не иска да дружи с еврогейджинджиплякторските ви ценности.

9

Цирк

преди 4 години

Как няма да е приятел с перуката, като оня сега е в Англия, да им набие кабелите! Трябва да слушат по-големият си брат, а не някакви си европейци! Няма значение, какви загуби понасят англичаните, или какво е мнението на народа- единици решават животът на милиони?!?!?!Мъка, мъка...

8

Анонимен

преди 4 години

Айде чупка и по-бързо......да та изфакям у бозавия перчем

7

ай сиктир

преди 4 години

Е хубаво де то тия ем ги сърби, ем ги боли хайде по-бързичко, че бая додеяхте на хората.

6

Анонимен

преди 4 години

Само ако има нов парламент с ново мнозинство около Фарадж...

5

Анонимен

преди 4 години

БГ е парламентарна и конституционна държава съществуването на ЕС противоречи на нашата конституция и правила. ЕС е незаконна структура и нямат никакви правомощия никакви еврокомисари в БГр нито пък в Англия.

4

Анонимен

преди 4 години

Ае, чау. Откога ви чакаме.

3

Анонимен

преди 4 години

Сделка ще си сключим ний сами не ни трябва ЕС. Поверили сме си функциите на пияницата Юнкер да ни играе функцията на Външен министър и да сключва Брекзити от наше име със хората бягащи от потъващия кораб . Тоя Бекзит ако е изгоден при едни условия за Белгия за нас може да не е изгоден при същите условия, ама давай Юнкер да уговаря.

2

Пънкар

преди 4 години

Французите ви го казаха изчезвайте преди това обаче с еднопосочен билет ще ви бъдат изпратени мигрантите от Кале в Лондон да си имате.Много добре че Пежо купиха Воксъл след брекзит ФВ ще са аут от ЮК.

1

Анонимен

преди 4 години

Естествено, че е така.