59

чичо Пей

преди 4 години

До URA Гласувайте за Боре и тогава мъчението ще ви се види като щастието на мазохиста.

58

чичо Пей

преди 4 години

До АнонименДа повикаме Чърчил да оправи нещата.

57

Анонимен

преди 4 години

Тогава ставай (МП) и се махайте, че на всички ни писна от тея циркове. Много си смел сега на думи, ама като си отпред на волана хич няма да си толкова наперен с такава концентрация на интереси за/против брекзита.

56

Анонимен

преди 4 години

Европейците се изгавриха с добрата женица Мей, а този клоун направо ще го полилеят. Той ще съжали, че се раждал, а англичаните още повече и ще го ритат от Даунинг стрийт No.10 до Ламанша за да се моли за сделка!

55

баба мара

преди 4 години

този перушан ако стане премиер ще има да си патиме от неговата простотияи влиянието на сащ а да не забравяме че има турска жилка

54

Анонимен

преди 4 години

С Фараж сте някакви утописти с имперски разбирания за света. Чували ли сте за краха на империите. Сега ще имаш пръст да добавиш своята роля в историята.ЕС е 500 милионен що годе платежоспособен пазар. На кого си мислиш, че ще препродаваш проръчани стоки от Азия? И другите могат да си ги поръчват директно, а и ще им излиза по-евтино, а мита и такси ще си остават при тях.Пробвай да си продаваш шир потребата в Канада, САЩ или Австралия да видим колко ще успеете.

53

Анонимен

преди 4 години

Защо не по-рано?

52

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 51Знаеш ли, ако "икономиката" я мерите с фалшивите "сделки" с ХАРТИЕНИ АКЦИИ И НАПЕЧАТАНИ ФУНТЧЕТА................. може, а ИСТИНСКА ИКОНОМИКА С ПРОИЗВОДСТВО НА ИСТИНСКИ СТОКИ ингилизите ОТДАВНА НЯМАТ!!!!

51

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 495-та светован икономика за друго е излишно да споменавам поради повърхностните ти убеждениявсе пак е по велика и е била по велика от булга.ри.станопознай британците живеейки сред тях няколко години и ела да си ги мерим пака ако вече си се пробвал то нищо не си разбрал в дълбочина жалко

50

панчо

преди 4 години

абсолютен плямпалникможе да си говори каквото си иска но твърд брекзит никога няма да се одобри от парламента

49

Анонимен

преди 4 години

До бай *** 31Мддааа..............искаш да кажеш БИЛА Е ВЕЛИКА СТРАНА! Сега е отрязък от остров, център на финансови мошенници, лъжливи и безкрупулни служби, абсолютно ангажирани и несвободни медии, въображаемо "отлично образование" (ха-ха....щом като резултат на това "образование" са такива "управници" като мей и джонсън!!!) и събириток на хора от всички континенти, чрез което "англичанина" вече няма нито образ, нито култура, нито традиции!

48

Иван

преди 4 години

Напускал на 31 октомври със или без сделка...само,че не примиерът (който и да е следващият) а Парламента решава кога и дали Борко! Говори предизборни приказки за слабо интелигентни,явно в Великобритания 5 економика също не липсват!

47

Анонимен

преди 4 години

Господи Боже, докаде я докара еуропката......клоуни, артисти, гинеколози, пожарникари, физкултурници....това е политическия и "елит" през 21 век!!! Господи помагай!!! Е, пък и си задавате въпроси ЗАЩО ЗАТЪВАМЕ! Или си въобразявате, че еуропката ще оцелее??? Ха-ха..свърши се "авантата"! Преди 30 години запада беше пред фалит, но благодарение на подривните действия срещу Варшавския договор и подкупените "управници" спасиха кожата като ни разграбиха....НО ВСИЧКО СВЪРШИ! СЕГА ЩЕ ВРЪЩАТЕ НАГРАБЕНОТО!

46

Анонимен

преди 4 години

Браво! Ей такива хора и трябва на Европата, барем и дойде малко акъл в тъпата тиква! И занапред пак да продължава да си назначава управници, които решават съдбата на милиони граждани, само и единствено на полов принцип, а не според таланта и способностите!!! Европа я чака крах!

45

URA

преди 4 години

Всички ще гласуваме за БОРЕ - да спре това Мъчение .

44

Анонимен

преди 4 години

Хайде излизайте, от кога чакаме.

43

Анонимен

преди 4 години

затова няма да станеш, турчино от бг произход!

42

АнонимеН

преди 4 години

УК(УЛИЧНИТЕ К-ВИ) ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ ДА ПРОСТИТУИРАТ В ЕС ЩОТО НАПУСНАТ ЛИ ЕС ДО 1 ГОДИНА КРЕДИТОРИТЕ ИМ СВОДНИЦИ ЩЕ ГИ РАЗПРОДАДАТ НА ПАРЧЕ КАТО РОБИ НА ПЛАТЕЖОСПОСОБНИ КЛИЕНТИ!

41

Анонимен

преди 4 години

Станеш ли премиер моментално ще се наддупиш да приемаш вурстовете на ЕС в къдравия *** ауспух бухахахаха

40

Анонимен

преди 4 години

УК ще напусне без сделка само ако парламента го гласува, уви Борис няма много приятели там