17

Ку ку ???

преди 4 години

Къде пак тоя пульо го набъркахте ? господин Никой ? Някакъв комплекс ли имат, какво ли ?87113

16

Анонимен

преди 4 години

"Очаква се в близките дни организацията да поиска от Анди Руис да защити титлата си срещу Пулев, който е задължителен претендент."Веселинчооо...Хич те няма.В договора между Джошуа и Руис има клауза- ако Джошуа падне да има реванш. Какъв Пулев те гони, бе?

15

до старозагорец

преди 4 години

Това е първият мач на Джошуа извън Англия!Допинг контрола е друг във щатите,още във вторият рунд и грохна,та се видя и хъса,злобата и чаткането:)

14

Гоше, братле

преди 4 години

Тия пари трябва да бъдат изпрани без накисване.Ако някой свърже Джошуа с толкова много пари по едно и също време или след това ,постъпили в банковата му сметка или на Баща му ,майка му , сестра или брат ,братовчед дори и близък приятел, парите ще бъдат иззети и той арестуван и обвинен по няколко точки.....Така че Гоше въпреки че и аз го допускам като вариятн ,мислех че не би се продал, аз поне не бих.

13

Старозагорец

преди 4 години

..или му е казано да пада.Но има нещо което не е както трябва.Нямаше го настървението ,хъса ,злобата...вижте другите мачове как не издържа да зачатка противника, а тук той почти не посягаше за удари,а през цялото време треньорът му вика да го държи на разстояние постоянно с ляв прав.Да използа предимствата си, което Джошката не направи.Има нещо , но за простото око няма нищо!

12

Гoшу

преди 4 години

Абе вие наистина ли сте толкова гламави, по-долу пишещите, дето смятате, че този шиш кебап наистина би Джошуа? Я погледнете коефициентите на брокерските къщи какви бяха, и сметнете, ако самият Джошуа заложи срещу себе си няколко милиона какво става.

11

Старозагорец

преди 4 години

Господа философи и господа мислещи се за такива стоп! Джошуа няма сили, няма въздух ,още преди гонга той се държеше неадекватно.Виждали ли сте изтървано теле в слънчоглед ,1към 1 с Джошката.Смяната на противник в последния момент винаги може да изиграе лоша шега ,както и се случи.Единият голям и тромав и бавен,другия дребен ,закръглен но много бърз!И въпреки всичко това ,Джошуа не беше същият климата ли го изтощава ,или е пийнал нещо което не трябва за да му забавят рефлексите и кондикцията или

10

Факт

преди 4 години

След Суши нашият съвсем ще засуши... А Фюри ще го шамаросва като джебчия в трамвай!

9

Бабу

преди 4 години

Очаквам скоро "новина" Кубрат Пулев ще се боксира с Танос за 5-те камъка, а задължителен претендент след това ще е Капитан Америка :))

8

Анонимен

преди 4 години

Кви са па тия неандерталци?

7

Анонимен

преди 4 години

До 8 До 6като се откаже от пояса какъв реванш и какви милиони ще има?или той се отказва само от единия пояс и правиш реванш с много пари за другите пояси?

6

Анонимен

преди 4 години

Пълни измислици. Фюри изобщо го няма в ранклистата на IBF. Такъв мач е невъзможен.

5

Анонимен

преди 4 години

Нищо не разбрах..кой кого??? Да ги пуснат на ринга тримата или четиримата? па който надвие в мелето.

4

Анонимен

преди 4 години

а защо се очаква да се откаже от сблъсък?

3

Анонимен

преди 4 години

Оня тумбак от Мексико дето би Джошуа ще бие Кобрата като маче у дирек.

2

питам си

преди 4 години

Нашичкият кара ли ПУЦ-а в УСА за целувки?

1

Анонимен

преди 4 години

Кобрата има шанс срещу дюнера от Мексико!