24

Анонимен

преди 5 години

На сателитните сними през нощта, Северна Корея не свети много, защото са добри граждани и не хабят ток ...

23

Анонимен

преди 5 години

Някой изобщо вярва ли на "демократичната" пропаганда?!Те и Скрипалови се отровиха с най-отровното нещо на света, пък им умря хамстера и папагала. На тия им вярват само троловете и умопомрачените от дебелариума.Само че, като спрат да им се връзват, от безсилие, тия ще предизвикат война, а от това ще страдаме ние, ообикновенните хора независимо къде живеем и каква религия изповядваме.

22

Анонимен

преди 5 години

До привет от С. КореяБрей!Много бърз тоя гълъб-за 9 часа от Северна Корея до тука.

21

кйгх

преди 5 години

ми ето ви фейк !!! кой ги прави тия новимни? някой от гората? или служби? ми хайде да се бори някой с фейк новините!!!!!

20

Анонимен

преди 5 години

това си копие на пропагандата която правеха от "демократичния" свят против нас преди 89 годинанищо ново- да са живи здрави китайцитете нас краварите ще ни затрият ами поне те да им го върнат

19

Ангел

преди 5 години

Тоя и много други УЖ бяха убити .Повече няма да вярвам на южнокорейската пропаганда .Падат на нивото на севера !

18

Архангел Псувнаил

преди 5 години

Концертът е бил на Лили Иванова. Културно мероприятие за безсмъртни. Но другарят Соороссс никога няма да го посети. На него му предстои среща с Рогатия. В спа център Хелл има специално подготвено жакузи, парни процедури и двама теляци демони.

17

Кай-Гон Джин

преди 5 години

Или соррросссоидите си плюха сами в устите или тоя е джедай и макар и разстрелян си ходи по концерти.

16

Анонимен

преди 5 години

Нормално за фалшивата евроатлантическа пропаганда съссороски сос

15

ай сиктир

преди 5 години

Егати задръстеняците сте преди няколко дни любезно ни уведомихте, че същия този е разстрелян сега се оказва, че май не е точно така и бил някъде си утре да не се окаже, че всъщност си е главен преговарящ.

14

Дааа

преди 5 години

За Бо от Бан Кя също трябва да намерим трудов лагер.

13

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Като гледам рекламната пропаганда в полза на Бойко Борисов по БиТиВи, НОВА, Канал 1, ТВ Европа и още 5-6 телевизии, си мисля, че Гьобелсовата пропаганда от времето на Третия райх е аматьорска работа ...Разбира се и новинарските интернет сайтове не оставате по-назад. Когато не четем за построеното от Краля Слънце у нас, ни се налага да четем колко лошо е в Северна Корея или как нямало ток в комунистическа Венецуела....

12

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

У нас цъфтим и вържем !Като гледам големите, скъпоплатени телевизии все едно гледам частни канали за реклама на Бибитко ...Всеки ден нещо открива, всеки ден се пъчи пред камерите и сам се хвали.Днес 6 километра отсечка на някоя магистрала, утре някое цехче придатък към голяма турска фабрика ...И тъкмо ми стане едно хубаво, едно розово на душата и ми се наложи да спра телевизора и да изляза в реалната действителност... А, там виждам картинка съвсем различна от розовата по медиите...

11

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 8 Те по едно време по Свободна Европа приказваха как си ядем бебетата от глад ама реалността беше съвсем различна....

10

идиоти брат!

преди 5 години

нали писахте че бил разстрелян..

9

привет от С. Корея

преди 5 години

Тук в Северна Корея никой не се интересува какво става в България и кой как е сниман до демократичния вожд от Брюксел или Вашингтон.

8

Анонимен

преди 5 години

По време на соца ако някой четеше новините в западната преса за България, можеше да си помисли, че на всеки ъгъл има въоръжен с калашников полицай и 99 % от българското население е в концлагери. Пък си живеехме съвсем нормален живот.

7

Анонимен

преди 5 години

И кой сега генерира фалшиви новини с пропагандна цел?

6

Гостенин

преди 5 години

До 1 и 2Паспорт, виза и друм към Пхенян.Може и да ви назначат за надзиратели във образцовия лагер на ФатКим.Бунаци!

5

Гостенин

преди 5 години

Колко бързо го извадиха, а?ФатКим - справедливия тиранин.Да живей. Да Иляди.И покрай него целокупната джурналистика, дето кълве на гола кука.Ми ще го извади от лагера, бе, списвачи. Иначе ще загуби ореола на справедлив тиранин. И тогава джурналята как ще пишат хвалебствени статии за Сев.Корея?