38

добре инвестират

преди 4 години

До ДиспансеризиранДания,Швейцария и Белгия взети заедно са с площ по-малка от България ,а са с население пет пъти повече от Бг. нямат нито природа нито ресурси ,но инвестират в човека....Дания е на първо място в света по ракови заболявания, те за природата се загрижили.

37

Анонимен

преди 4 години

Доста грозноватичка за 21 годишна.

36

Анонимен

преди 4 години

Да мисли човек, че може да спасява природата е гордост. Природата и Силата която управлява природата няма нужда човека да я спасява, човекът да помисли за себе си, защото може да бъде пометен като глухарче. Гордостта е смъртен грях.

35

Диспансеризиран

преди 4 години

Дания,Швейцария и Белгия взети заедно са с площ по-малка от България ,а са с население пет пъти повече от Бг. нямат нито природа нито ресурси ,но инвестират в човека....Докато в Бг. човека е нищо -просто роб,тор обект на експлатация и изсмукване и след 50 тата година се изхвърля на бунището.Ако доживее до пенсия е обречен на болести,глад и лешения с пенсия равна на един дневен надник в белия свят.Иначе сме най-най от всички...нале

34

Ставри

преди 4 години

В Дания прилагат на практика социализЪма.Данаци 48% от всяка заплата.Почнах на 4000 евро и получих 2300...Е пак е по добре от Бг където депутатполучава толкова ,а аз съм шофьорче...Датчанките са красиви ,но са студени когато са трезви ....

33

Анонимен

преди 4 години

До KrisОбщи приказки, злобно нападане, клетви, заклинания и т.н. секта глупотевини - напиши нещо конкретно бе човек, нали си много умен, нали аз правя бъркотии, а ти след мен ще ги оправяш. Не мога да си представя човек като теб да оправи каквото и да е било - ти си свикнал да живееш в своя розов утопичен хипи свят къде всичко пада някакси от небето, а ти си въобразяваш че си много велик и ще спасяваш света, с много реване и изпразнени от съдържание заучени фрази.

32

Ще видим

преди 4 години

Супата се нуждае от подправки, а възрастта не е критерий за мъдрост. Спомнете си Смирненски! Ужасявам се, че България е допуснала тогава, да загуби един толкова умен българин. Има и обратните примери разбира се, напористи комсомолци и комсомолки, за които няма спирка в издигането. Нищо не носят за да им тежи, но и нищо не ги спира за да се изкачват. Едно е условието за правилен избор, избирателят да е достатъчно умен, останалото са подробности.

31

Kris

преди 4 години

Сигурен съм, че тези които толкова я оплюват са минимум на 40-45 години.... Видяхме ви какво постигнахте. Докато в света и в България управляват хора от вашето поколение нещата няма да са наредят. Само може да плюете и да лаете и накрая ние ще ви оправяме бъркотията. Пожелавам късмет на момичето. Дано все повече и повече млади хора като нея да влизат в политиката.

30

До 28

преди 4 години

И защо да ми е промит мозъка - дай някакъв аргумент? Това че не съм последовател на зелената секта, тоест лош неверник ли ме прави промит мозък?

29

До 26

преди 4 години

Плюене е цитирам "балканския селянин", без аргументи, без логика, само глуповати до болка клиширани обиди, очевидно единствено това може да роди едно секта промито мозъче, което е научено единствено да възпроизвежда словото на гуру-шаманите - типично за религиозните фанатици.

28

Анонимен

преди 4 години

Боли я русата дyдa какво били написли някакви балкански селяни в коментарите на някаква страница :) Момето гради кариера и взима яките кинти докато ви понеже сте много по-умни от нея зареждате магазини за по 500 лева на месец.

27

Анонимен

преди 4 години

До 27Аз като ви чета коментарите по-промити мозъци от вас няма.

26

Анонимен

преди 4 години

Тази всъщност наистина е типичен пример на новото поколение, в училище им промиват мозъчетата, разни секти като веганите ги довършват и те се радикализират. Най-лесно е да промиеш мозъка на децата, ето защо и там е насочени усилията на деградантските НПО-та, зелени, феминистки, ***, вегани и т.н., всички действат по тази линия.

25

Анонимен

преди 4 години

Брех голямо плюене :) балканския селянин пак му е кисело гроздето :)

24

Анонимен

преди 4 години

Никой не казва за развитието на по,ло-вия жиеот на пчеличките.Преди поиска-ха да им изпратим дама.Изпращат вечеи сърненца.Презадоволени с всичко,сипредставям какво се вихри в тази100акрова сграда.Да му мисли Слабаков.

23

Анонимен

преди 4 години

Зелените са хард комунисти, техния идеал е първобитното съществуване, на село с мотиката и който оцелее, а който загине още по-добре така ще се освободи място за зайчета и дръвчета. Индустрия и зелени не може да има, трябва да изберете едно от двете, трябва да направите избор между цивилизацията и дивотията. Един велик човек беше казал че, икономист социалист няма, какво остава за зелен икономист, тотален нонсенс.

22

Анонимен

преди 4 години

Тази ми прилиа на герой от Истанбулската конвенция.

21

Shark

преди 4 години

За тази вчерашна пикла, дето още мисли че каквото хвърчи се яде не говорите нелепости както за Слабаков. Защо така? защото не ви минава през пилешките мозъчета, че ще я изманипуларит и ще прави каквото и кажат, тя затова е пусната, именно защото е млада, неопитна и податлива на красиви приказки. И докато се усети ще е в мрежите и зависима и няма да може да гъкне. Да, ама това не ви теква нали. Ама Слабаков ви е черен, защото пуши и има брада. Или пък защото му завиждате?!

20

Анонимен

преди 4 години

Още е зелена за тази работа, затова е при зелените.

19

Анонимен

преди 4 години

Това много ми харесва цитирам "типичният представител на новото време" или иначе казано типична секта куха зелена лейка, която категорочно ще работи за икономическото, технологично , морално и т.н. унищожение на ЕС. Такива евродепутати са типчиния пример за всеобщата деградация на Европа - тя щяла да спасява света, как обаче? С типична хипи-простотия, много реване, мятане и разтягане на ластици. А баланс между зелените и индустрията има само след получане на рекета.