40

Анонимен

преди 4 години

Да не си и ти от тях ,защото пишеш полУжението :)Оо,родна реч омайна,сладка...

39

Анонимен

преди 4 години

През последните 30 години 2милиона българи напуснаха държавата има населени места не се виждат деца освен чавета само старци и ромеи цели области са вече с ромеиско население полужението е критично те седнали да изчисляват средните заплати това вече е лицемерие

38

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 40При Борисов валутният курс е изкуствен и реално си е пак 2-3000 лева за долар без нулите, ако не и повече с натрупаната инфлация от Виденов досега. Така заплатата от 1000-3000 лева е около 1-2 долара или по-ниска от Виденов а цените са 10 пъти по-високи но заради фалшивия валутен курс се мисли че сме много по-добре. Счетоводно си е същото ако не и по-зле.

37

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 4 години

Коя е общината с най-висока (средна) заплата в страната?------------------------------------------------------------------------------------Ще разберете по парите с които се гупува 1 глас, на местните избори !

36

Анонимен

преди 4 години

Добре де, някои вземаха и по 5 долара, извинявай, червеногъзецо!

35

Анонимен

преди 4 години

Статистиката от 2017г. Е вече невалидна за тази година. Това не е за информация. Сега 2000лв. В София са нищо, ако се трепеш от работа.Ако си в дома си и взимаш 2000лв. Пред телевизора и компютъра е нещо средно.

34

Анонимен

преди 4 години

Класацията е фейк. Това че там има фирми които дават големи за България заплати, не значи че работниците живеят в тези общини. Обикновено те пътуват. Виждали ли сте рейсовете които возят хора към Раднево сутрин и вечер ? Стотици са!Това са общини с вредни производства и хората с основание избират да живеят в някое близко по-добро място. Отделно данък върху доходите им също не отива в общината а в държавата

33

Анонимен

преди 4 години

до 40Тогава стандарта беше съвсем друг, а и не е била заплатата 3 долара не лъжи герберска мутрро

32

Анонимен

преди 4 години

Кадърните печелим, не се оплакваме. Само необразованите и некадърните пъшкат тежко.

31

Анонимен

преди 4 години

Забравихме заплатите от 3 долара при Виденов и взехме да се мръщим на 1000 при ББ. Лошо няма, но помнете какво стана по време на червената craн.

30

До тоя под мен

преди 4 години

Некадърността загива, пиле. България ще пребъде, но баллъците ще свършат. Амин!

29

Анонимен

преди 4 години

Много от фирмите са ментета с по 1 служител собственика за пране на пари и отчитат огромна заплата, внесат малък данък в Кипър или някой остров и изплатената заплата се превежда пак по банковата сметка на фирмата на собственика и другия месец пак същото.

28

Анонимен

преди 4 години

Истината е,че много от нашенците си ги мързи и са на принципа-Няма да ям ама няма и да работя! По цял ден лежат по диваните ,гледат ТВ,блеят и зяпат компа или телефона и чакат на майки и на жени да ги хранят и издържат. Е тва си е проблем вече.

27

Анонимен

преди 4 години

Благодарение на ГЕРБ до 2021г в България няма да има заплата под 1500 лева.Вече се богати и силни.

26

България загива!

преди 4 години

Ааа нема да се оплаквате! Пак гласувахте за " харизматичния" бандит бойко борисов! Какво казваш, Плевен загива дрееме ми, пак го изберете и предполагам си го представяте с огромен ппенис и се подмокряте и мъже и жени! Пак го изберете мноого е харизматичен българоубиецца разБойко!

25

Един от Северозапада

преди 4 години

"Тая статия показва,че само депутати и тнт хрантутници са ок всички останали не са ок"---Не, тази статия показва, че живеем в парарелни вселени.---"Питайте правителство да ви покаже план, как да стигнем другите държави в Европа, че сме последна дупка на кавала, ама много далече и от предпоследните Румъния."---Шегуваш ли се? Правителството на Баце, съставено все от Калинки, да има някаква визия за нещо, освем "устояване" на пари от ЕС и "каквото се разберат началниците"???

24

Анонимен

преди 4 години

Статистиката била за 2017г. Та това вече е не е за писане. За 2019г. кога се очаква.

23

Анонимен

преди 4 години

Данни публикуваха за средната във 1 фирма с компютри и роботи че е 3 милиона лева в с. Ябълково, но те са само компютри и роботи на 0 лева и един ИТ със 3 милиона лева заплата.

22

Анонимен

преди 4 години

Тайната в деформацията на икономиката е сивия сектор. Служител в София с 600лв. на месец, като пусне гараж+ апартамент под наем минава към статистиката за беден.

21

Анонимен

преди 4 години

Този начин на живот се нарична дигитално номадство. Има плюсове и минуси и определено не е за всеки.