60

Динко

преди 4 години

Държавата не може да се спаси за сметка на младите хора. Скоро тя ще се принуди да намали пенсиите наполовина или съвсем да ги спре.

59

petarziz

преди 4 години

до спасов под номер 57 цитирам казаното ти ЗА ДА СПАСИМ ПЕНСИОНЕРИТЕ ДЪРЖАВАТА УБИВА ИКОНОМИКАТА е добре какво да ги правим твите родители и моите и на другите дето като малки са ти сменяли насраните *** предложи да започнем от теб като навършиш пенсионна възраст направо да те трепят с едно дърво по кухата глава

58

Гражданин

преди 4 години

Какви са тези фейк статистики ???

57

Благоевград

преди 4 години

но всичко върви по дяволите, поради алчното, корумпирано и некадърно управление на Калъмбов.Инвеститорите бягат от града, няма работни места, няма производство. Съсипан град.Средна нетна работна заплата 500-600 лв.:((((

56

Благоевград

преди 4 години

Не се учудвам, че Благоевград е с едно от най-ниското заплащане . От както на власт дойде гербарският кмет- Калъмбов и малкото функциониращи цехове в града ги затвориха.Всеки втори в работоспособна възраст е в чужбина или в София.Минералната вода, кметът в подари на негов близък-мутра, да си пълни хотелите.На 30км. близо до града има хубава писта, но не работи, няма инвеститори. Невероятна природа и пътеки към различни върхове и дестинации в Рила. Възможности за туризъм, но всичко отиде по дявол

55

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Това значи ,че опитен програмист може да взима заплата 6-7хиляди лева."Не брат, е значи ... По тая логика в Раднево опитните взимат по 5-6000 лева, ама не взимат по 5-6000 лева...

54

Анонимен

преди 4 години

Кви са тея смешни стотники ВЕЕЕЕЕ!Аз искам пара да правя, коли да карам, къщи да строя, по купони да ходя, на Ибиза мибиза, а у ... Тес тука - 2000 лева ... Мааааааааакс.

53

X

преди 4 години

Община от 5000 души от които 2000 работят в най-голямото предприятие със заплато по 2000 лева, нормално. Явно тази стъкмистика е направена по заобиколен начин да се каже, че големите заводи и предприятия са в малки населени места. А Девня .... 99% от работещите там са от Варна

52

Анонимен

преди 4 години

еми така си е в челопеч е малка община повечето са заети да копаят по 24 часа злато логично да е висока запалтата, в софия освен ИТ-та и много мутри има и много "роби" ... дето взимат малко и цял живот ще работят за да си изплатят апартамента ..

51

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 56Всички не може програмисти. Има нужда и от чистачки, политици, продавачи, овчари и т.н. Държавата има задача да има добри заплати за всички а не само за едни, защото се получава че ако не е програмист или футболист, трябва да се самоубие че не може да си плати тока или парното или наема.

50

Анонимен

преди 4 години

sigur s nai treviasalite trotoari i onaz det ich nema plateni obstinski parkomesta, stot mnogo marzi na ecspert chetovoditela, onaz obstina det ich ne iska da pecheli obstinski pari ot naem na obstinski parkomesta za 30 minuti po 1 euro, sokak globi, ama ima fesbuk bez distancionno u. i doksan dokus kameri bez da znai poradi sto....ta kopa li kopa ekrana s raki, nogi, motiki, kirki, lopati, mistrii...

49

Мирчо

преди 4 години

Никога българските политици не са мислили по въпроса как да се създадат условия за работни места. Защо станахме държава на пенсионери? Защо няма условия за живот на младите хора?

48

Спасов

преди 4 години

Само в България работещите и неработещите получават еднакво. За да спаси пенсионерите държавата убива икономиката с данъци и хората бягат в чужбина. Всичко е "мижи да те лажем" в България.

47

Анонимен

преди 4 години

Където има програмисти там са най-високите заплати.Нали НСИ каза ,че при "Създаване и разпространение на информация и творчески продукти" са най-големите заплати ,като средната е над 3хил. лева?Това значи ,че опитен програмист може да взима заплата 6-7хиляди лева.

46

Гаро

преди 4 години

Държавата и общините нищо не произвеждат а само смучат от фирмите. Условията за бизнес в България са лоши и чуждите инвестиции са много малко. Затова сме бедни.

45

Как да вярвам

преди 4 години

Как ги давате, тези средни заплати, като 70% са на минимална заплата от 560 лева /след удръжките е под 500 лева. Пак ми звучи, като че едните ядат зели, а другите свинско, на края средно народа яде свинско със зеле. Вдигайте я тази минимална заплата, защото наще работодатели обичат само минимума да плащат. Не може в съседна Румъния да е двойна на наща.

44

Анонимен

преди 4 години

абе - защо в БСП-то няма млади хора?

43

Анонимен

преди 4 години

мислех да не гласувам... но като разбрах че БСП иска да се връща веднага отидох и гласувах

42

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ спечели... сега на местните избори пак... само троловте на БСП работят за минимална заплата!!!!!

41

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАнглийския е по-лесен от българския.