55

Анонимен

преди 4 години

Осъществявайки градация нашата тайна организация превръща младата генерация в по-висша цивилизация, старата градска канализация е наша зона на мутация, Но гена на новата нация е едва в етап на инкобация, така че трябва да бъдеме винаги подготвени за да го опазим дори да се налага в кръвта си да пролазим , дори да се налага да убиваме и мразим и цялото човечество направо да прегазим.

54

Анонимен

преди 4 години

"" Радев в навечерието на 2 юни ... ""................другаря Радев е ***, но честен ... но *** и затова полезен.ако не беше другаря Радев нямаше да станат всички сътресения в Герб довели до оставката на Цветанов ... което е ПОЛЕЗНО и за Герб и за България.Разбира се комунистите-русофили трябва да бъдат държани бити в ъгъла за благото на България, което засега може да направи само Герб.Така, че другарки и другари ... нещата не са така прости.

53

Анонимен

преди 4 години

Зaради тоя не можем да си крадеме. Оставка ,оставка ,оставка.

52

Анонимен

преди 4 години

Този не разбра ли, че като стане силна Европа и единна и винаги тръгва на поход срещу Русия този път ще тръгне за последно и малцина ще се върнат.

51

българин

преди 4 години

до 75..Аз Американофил като него и вас Няма начин как да стана! Няма как американеца да ми стане "брат" и да се "гушнем" за винаги! Лицемерно е бе дечица малки! Аз съм българин А не чуждопоклонник ! Европа за 30 г се поамериканофилчи! А що се отнася до Плевнята.Тоя си беше болен мозък! -:) Топки му липсваха за да Не ЛИЦЕМЕРНИЧИ! За това и не помириса 2 ри мандат След жалкото си 1 во и последно мандатче!-:)

50

Анонимен

преди 4 години

Просперираща държава бяхме през 1989 г, с 10 млрд. $ дълг и официално обявен фалит от Луканов. 50$ заплата, режим на тока, бензин с купони, празни магазини - и така до ЖанВиденовата хиперинфлация, когато заплатата падна на 5$.За всеобщ ужас икономическият му министър е преподавател и кандидат-Евродепутат от листата на БСП.Как да не избяга млад човек от тази държава. Въпроса е защо резидента не споменава коя точно партия подгони българите към чужбина в гореспоменатите времена. Къ ша кажи!

49

българин

преди 4 години

до 71...Много хора мразят президента защото БСП го предложи и подкрепи! А не друга политическа партия.Въпреки че гласуваха всички нормални хора за него! Герб видяхме какво" предложи"! Един навеждач Плевньо .Който в краят на жалкото си мандатче.Не знаеше кой е и в какво вярва. Днес малко хора имат очи за всичко.Всички гледат.Но малка част виждат само уви!

48

Анонимен

преди 4 години

Мимикрира кучето, сложил синя вратовръзка, а в душата червен партиен билет.

47

Анонимен

преди 4 години

От гаден, по-гаден. Ама, че съдба!

46

Анонимен

преди 4 години

Оня ден клипа всички са го гледали с премиера на магистралата дето караше джипа и като слезе имаше събрана група платени клакьори които скандират Бойко,Бойко и той ги укротява уж скромно бе голям срам си беше направо резил за няколко лева да се правят на маймуни

45

Анонимен

преди 4 години

Резидента защо не почете жертвите от комунистическия терор и лагерите, които "изгладуваха и изстрадаха мечтите си за достойна и независима България", че даже и умряха.Как да да ги почете, като самия той е номинация на убийците им и шефовете им от Кремъл.Този петолъчник не може и не иска да бъде обединител на нацията, даже не си го и помисля.Мисленето е сложно нещо за един овенен, а интелекта мисия невъзможна,защото изисква да допуснеш и друга гледна точка и истина освен твоята червеноармейска.

44

Анонимен

преди 4 години

Под влияние на САЩ сме една просперираща държава, а не някаква жалка *** на изчезване.

43

Щирлиц

преди 4 години

Първият президент на България.

42

докога

преди 4 години

Докога ще го търпим този да мърси светлия спомен за българските родолюбци?

41

Анонимен

преди 4 години

Хора гаврещи се с паметта на Ботев и героите освободили отечеството :Борислав Георгиев,Харалан Александров,Ивайло Дичев .Национални предатели и *** оправдаващи го с либерализма .

40

избирател

преди 4 години

Клишета, клишета....Да вземете да направите нещо полезно веднъж,вместо само да празнодумничите и ти и другаря Борисов и всичките там,така наречени политици.....

39

Анонимен

преди 4 години

"Онези безсребърници" Бесен съм. Да наречеш идейните основатели на Четвъртата България, тези чийто духовна сила и вяра и най вече воля и действия, още държи пламъка, за да я има Държавата, само с определението безсребърници, е най плоското и повърхностно възможно разбиране и осъзнаване на това, що е то техен наследник.Мене ме е срам за прецедента, втори, пореден.

38

777

преди 4 години

Само високопарни речи без последващо действие. Пионка на конци в ръцете на шепа сиви кардинали .

37

от взвода

преди 4 години

стига сте слагали снимки на фат тип преди малко обслужих взвода

36

Гаварит Масква!

преди 4 години

Тоя ушат мърморко няма ли срам да говори за един от най-големите ни родолюбци Ботев след като ежедневно снася информация на господарите си от Мацква! Имийчмънт и затвор за националния предател Румен ***!