75

Анонимен

преди 4 години

На площада във Враца снощи имаше кадри с официалните лица от всички партии. За пръв път видях новата си виципремиерка, попаднала на мястото на Валери. Ще се постарая да не запомня името й!Думата ми е за това, как изглеждаше нищожеството, което Съдбата-шегобийка ни е отредила да гледаме в цирка! Горкото беше единственото, облечено в светло-розово на такава вечер! Всички бяха в тъмни дрехи!

74

Анонимен

преди 4 години

Радев се придържа стриктно към Устава на БНА !

73

Панталей Партизанина

преди 4 години

Г-н Радев е един много свободен но мъдър президент който е готов на всичко за свободата. Ако г-н Радев беше роден по времето на Христо Ботев, четата на Ботев щеше да има още един смел четник въоръжен с кама и пушка готов на всичко за свободата! Такъв е Г-н Радев. Мъдър но стойностен борец за свобода!

72

Постоянно лъха

преди 4 години

негативизъм от изказванията на Президента;вмвсто да избере позитивното, което постигнахме:Ботев е щастлив да види, че РБългария се развива, народът е СВОБОДЕН да пътува, да избира КЪДЕ да живее , учи и работи , така както всички ЦИВИЛИЗОВАНИ народи.45 години бяхме ЗАТВОРЕНИ в рамките , наложени ни от СССР.Престанете да се вайкате и разпространявате НЕГАТИВНА енергия, с която заливате България: а точно децата на БСП плачещите учат и живеят в страни, никога подвластни на социализма и комунизма

71

Росен

преди 4 години

Цецко, я излез и кажи на българите Ботев с кого се би ? Май този се беше изцепил че Ботев , четниците му и българите са се били с турските ПРЕДСТАВИТЕЛИ тук, все едно са се били с НПО !!!!!?????

70

Пфу!

преди 4 години

"Съвременните българи имаме тежък дълг към онези безсребърници, които изгладуваха и изстрадаха мечтите си за достойна и независима България"###И ние изгладувахме и изстрадахме мечтите си за достойна и независима България. Затова ни е обидно, когато президентът ни ни предава на последния ни поробител.

69

Анонимен

преди 4 години

Аве дека е Роско ве, днес е неделя да не дундурка бебето ? Дека е да ни пише Ботев с кого се е бил и от кого ни е освобождавал ? Дека си ве Роско ?Въх, той пък дали знае за Ботев ?

68

Анонимен

преди 4 години

Хубави думи, силни, патриотични, лицемерни...

67

Мдам...

преди 4 години

Зависим човек ми говори за свобода

66

Хм!

преди 4 години

Не ви вярваме, т-щ (п)Резидент.Думите силни, човекът обаче русофил. Де да беше българофил!

65

Анонимен

преди 4 години

Браво, г-н Президент!

64

Крадлив гербераз

преди 4 години

Тоя много го мразим.

63

До 103

преди 4 години

А любимата ти Еднокнижна Тиква къде беше по комунистическо?

62

Анонимен

преди 4 години

Браво.Румене!Мачкай тиквените крадци.Българите са с теб.

61

емигрант

преди 4 години

Какво знае тоя за емиграцията?Прокудени от комунистите трябваше да си дирим пътя немили недраги.Докато тоя се е спотаявал приведен през тежките комунистически години.Да не ни каже сега че "не е знаел", че "така са го учили".

60

най-неуспешния

преди 4 години

Съпругът на Десислава Радева се оказа най-неуспешния резидент на България.По негово време българите окончателно разбраха че комунистите са непоправими проводници на интересите на ИЗ. Това доведе до консолидация на българския народ и разбирането че само с отпор на социалистическите домогвания може да се осъществи добруването на България.

59

men

преди 4 години

ако ще правиш нещо, обявявай военно положение, провесвай ги по наклонените детелини, и твоите и чуждите, излизай от ЕС и НАТО и да започваме на чисто. ама от къде топки за такива дела?

58

Анонимен

преди 4 години

абе защо на комунистите се битки са им в главите?!

57

Ами...

преди 4 години

Комунистите винаги са говорили сладко, докато ти прецакват живота. Не му вярвам на тоя, колкото и разпалено да приказва.

56

бай Спиро

преди 4 години

Мили деца, запомнете ! Всички Велики българи, възрожденци, борци за национална независимост са ненавиждали руснаците повече от османците. Това което ви пълнат главите *** в учебниците по "история" са пълни лъжи !