95

Нинова не е БСП

преди 4 години

Не трябва да се слага знак за равенство между Нинова и БСП, защото по-голямата част от привържениците на БСП не мислят като Нинова.

94

българин

преди 4 години

До 99...Избрахме най доброто за президент бе Американофилче малко!!! Всичко останало беже д жендърско с Американски "дъх"! Че ние сме българи! Трябваше да е плшнка като Плевньо ли? Едва изчакахме жалкото му "мандатче" да изтече и си отдъхнахме.Че тоя ба цил няма да говори повече от наше име! А *** е история вече! Скоро и Групировката ГЕРБ ще е история!-:) Събужда се българина вече!

93

Курнелия излъга

преди 4 години

Другарко Нинова няма да ви простим , че ни излъгахте за срещата си с руския ген. Решетников за съгласуване избора на Р.Радев за президент.

92

Анонимен

преди 4 години

Голяма свобода, няма що! Е Деси е "свободна" да се движи в насрещното движени, все пак!

91

Василев

преди 4 години

Българинът е алчен, завистлив,некадърен и мързелив!!!За българското общество е най-добре да има тоталитарна диктатура, и някой голям брат като СССР да дава суровини и да субсидира и дотира икономиката!Защото демокрацията изисква всеки да носи лична отговорност, от зидара-строител до премиера и президента!!!Това е скрита система , която може да затрие едно общество или да го направи силно развито отговорно общество!!!Агент Манди Шийлдс!ЦРУ!!!

90

Стратег

преди 4 години

До обаче е хитърКакто ние търпим банкенският негодяй Бойко Карпузата, така и вие ще ядете на Румен паламарката, герберски изчадия, адови. След това ще въстанем и ще ви избием до крак!

89

Анонимен

преди 4 години

Чорапче,не цитирай Дон Кихот.,,Свободата Санчо не идва сама,тя трябва да се извоюва.''

88

Анонимен

преди 4 години

Най достойния президент, избран с гласовете на над два милиона гласоподаватели. И тук шепа глупа..ци се опитват да го оплюят. Президентът Радев е кошмара на еднокнижния Боко и неговата банда от ГЕРБ. Еднокнижника не е свикнал да бъде критикуван за некадърното си управление, и затова е насъскал своити платени кучета да плюят президента.

87

Оставка !

преди 4 години

Румене, оставка кога ?!

86

фарисей

преди 4 години

Още по тежък е неговия личен дълг със осребрения апартамент който е продал като подло се е писал крайно нуждаещ се и е ползвал втори апартамент.Очевидно става въпрос за продажба на държавно имущество като осребрява сумата в собствената си банкова сметка.Това при крещяща нужда от жилища за офицерите и сержантите от БА.Левски и Ботев се бориха за чиста и свята република, а тоя не се посвени да я осребри.

85

обаче е хитър

преди 4 години

Вижте как намира начин да пропусне факта на освобождението от Руския доставчик монополист.Ако го спомене, би означавало да похвали правителството на Бойко. А това е по-тежко от изборния провал на БСП!Ще го търпим още две и половина години за да имаме обица на ухото. И да можем да посочваме лошия пример разбира се.

84

високоплатен нищопр

преди 4 години

Спи Дяконе, не се събуждай, добре си те във тази черна пръст, завиждам ти затуй, че не дочака да видиш родената разпъната на кръст и този празнодумец да я води, да слушаме измислени слова и да си чудим, защо си дадохти живота.

83

този не е моят прези

преди 4 години

Нашето време няма да роди Ботев, но роди Румен ***. И сега всички вкупом сме длъжни да му слушаме простотиите цели 5 години. Но да му берат греха тези, които го избраха.

82

Анонимен

преди 4 години

Некое друго клише да издекламираш, а, Радев?

81

Стратег

преди 4 години

"Нашето време няма да роди Ботев". Но роди Бойко! А-хахахахахахахахаххаа.....Именно защото "героичните поколения извоюват свободата, щастливите я наследяват, а слабите поколения я разпиляват."

80

ihusdi

преди 4 години

Как може на честване да се съобщят всички лидери на партии че били пратили някакви си букети...за какво говорим изобщо...що не казвате имената на всички, които присъстват на площада...И тия военни го слушат това и си трайкат...че даже и гласуват за тях...За какъв Ботев говорим изобщо. Какво достойнство можеш да имаш като военен...

79

Кухи фрази !

преди 4 години

Пак празник и пак Румен Радев ни залива с поредната тирада от клишета и кухи фрази!Така ще му мине мандата в празни приказки и нищо не правене!

78

ihusdi

преди 4 години

Гледах вчера честването и чух всички партии и техните лидери...смешна държавица...да обявят че Радан Кънев бил някой си в европейския парламент и че бил пратил венец или не знам си какво...Затова ние обикновените хора, които държахме държавата, се изнесохме...

77

Анонимен

преди 4 години

Включване за Ботев - добре, а оставката кога?

76

Сънчо

преди 4 години

Иво Христов го няма, словата му остават.