11

УЕФА - мафия

преди 5 години

Тоя никога няма дори да се приближи до това да го нарекат "велик футболист", възпитание и уважение не могат да се купят с всичките пари на света. Около Меси имаше шанса да изгради основа за запомняща се кариера - избра хартийките. Каквото сам си направиш, цяло село не може да ти го направи.

10

Пената от Мировяне

преди 5 години

Тоя отдавна свърши с футбола...Ако е куражлия да отиде при гладиаторите във Висшата лига.

9

Ельоменат

преди 5 години

Ще вземе златна топка?!?ЗА това че е спечелил Ла лига ли?Пусни си мача на Анфийлд и плачи за златна топка.Ако Ливърпул вдигнат трофея тя отива за Ван Дайк

8

Анонимен

преди 5 години

Разликата между генийте Роналдо и Меси и такива като тоя дрипльоо. Видя малко пари и се самозабрави. Божинка 2

7

Анонимен

преди 5 години

Лоялност е думата. А Неймар, за съжаление не я притежава.В Бразилия да си беден и да играеш футбол си е повече от нормално. Да си лоялен е закон.Неймар получи един път шанс да играе световен футбол и да се развива, но го пропиля избирайки пътя на парите. Не смятам, че който и да е голям клуб ще му даде втори шанс (поне не за парите, които той иска).Класически пример за това какво може и не може с пари.

6

Анонимен

преди 5 години

Тоя надут *** Никой да не го купува. Видяхме го колко струва ...арогантно бедно копчее. Барселона никога няма да го вземе обратно просто нестава , като човек . От там всичко е излишно. Ходи да играеш от дет си дошъл *** развалящо футбола.

5

Анонимен

преди 5 години

дo 2 Меси след като натроши всички рекорди във футбола, тогава ще се пенсионира. Тази година за ваша ужаст( тия дето го мразят) ще вземе не само рекордната 6-та златна обувка, но и рекордна 6-та Златна топка и вие пак ще беснеете от тоя факт в края на годината. Муахахаха...Най-великият за всички времена- Лионел Меси!

4

ля ля

преди 5 години

този пореден бразилец който създава шум около себе си - "най-големия"!на мен ми е доста неприятен този актьор!хванал ..... за шлифера

3

socialen

преди 5 години

Да върне тогава милионите.

2

Анонимен

преди 5 години

Меси не се ли пенсионира вече?

1

Анонимен

преди 5 години

Нормално със Неймар да бяха взели тая г лигата .