20

Анонимен

преди 4 години

На тесла-та няма да се кача ако ще без пари да ми я дават. Видях как гръмна батерията на кошницата паркирана в един гараж, видях как автопилота уби няколко човека. От тази по добра Антиреклама едва ли ще има.

19

Оставете Мъск ...

преди 4 години

От технократите е най-младият това е проблемът крушките гаснат ... Сериозно големите крушки и няма кой да ги смени ... Но те са антропоморфни персонификации на нещо в енергийното поле на света. Умират титани, които търсеха как да изкривяват пространство и материя и да направят най-дългите пътувания възможни не за хиляди години а за една или две или три ... Лошото е че тоя нов световен ред дето го искате ще го получите. Ама няма да ви хареса ... Ама хич

18

Анонимен

преди 4 години

Споко Тесла маниаци,Янки, ще измислят още някой скандал, тип ние им проверяваме емисиите, ама те ни излъгаха, и ще осъдят европейски производител на истински коли, на няколко милиарда, с които да удължат балона Мъск и Тесла.

17

Анонимен

преди 4 години

Някой задава ли си въпроса защо европейските и японските производители не бързат да залеят пазара с електрички, а вместо това пускат по 1-2 ел модела и останалото са хибриди? Защото прекарват години в разработки и изпитания за безопасността на продукта, за разлика от Мъск, чиито клиенти са тестовите манекени.

16

Търсите изход

преди 4 години

Тия бяха - четирима остана само четвъртия тия дето можеха да ни измъкнат от всички глупости досега ... Умряха ... Може и да е за добро, че технократите измряха за някой религиозни институции и този луфт ще бъде използван ... Има обаче проблем в квантовата физика това го казва и Дали и микро и макро космоса са едно. Каквото в малките мащаби това и в големите. Тоест според квантовата физика няма нищо малко и незначително и че и най-малкото нещо има огромен деструктивен потенциал ... Но и градивен

15

Анонимен

преди 4 години

Бай Илоне, хващай тъпана, излизай доле и почвай да викаш мощно: Реееекламаааа... реееекламаааа! Днеска на аутобана - утре на Марс!

14

Анонимен

преди 4 години

Ако нещо, струва колкото парите за рекламата си, значи само по себе си, нищо не струва.Народна МЪДРОСТ!

13

Патриот

преди 4 години

мани Теслята 2024 ще ходи ли на Марс???

12

Анонимен

преди 4 години

"Tesla не плаща за реклама и препоръки. Вместо това използваме парите си за да запушваме устите на медиите когато продукта ни се самозапали или автопилота убие човек, написа лично Илон Мъск в страницата си в Twitter.

11

Анонимен

преди 4 години

Най-добрите коли са Cавецките Лади от едно време можеш да ги караш 30 години никакъв проблем. Новите руски Лади не са много стока ама старите са танкове.

10

И той умря ...

преди 4 години

https://google.bg/amp/s/amp.theguardian/science/2019/may/26/murray-gell-mann-nobel-prize-physicist-quarks-dies Всички свързани с времепространсвени изкривяния и навигация и респективно звездни пътувания в бъдещето умряха. Само Стайнберг още е жив ... А от студената ядрена малко останаха ...

9

Анонимен

преди 4 години

Тесла е провал, пълен фейк батериите им избухват няколко коли напълно изгоряха вече и замъpсиха климата. Мъск ще увисне на въжето или ще отлети на Марс.

8

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 6Няколко човека са ... не са много :)

7

Анонимен

преди 4 години

До Фейк"модел 3 в базовата си модификация се предлага на цената на Мерцедес-Бенц CLA с двигател 1.8 бензин."Брейййй голям лук! И ко? Див *** мръсен с мерцедес ...

6

Анонимен

преди 4 години

Те вече си направиха реклама с убитите от техните кошници. Този път каква реклама ще си направят.

5

Анонимен

преди 4 години

Е то само като му види човек заводът на палатки му става ясно всичко.Пирамидка.И все още модел 3 в базовата си модификация се предлага на цената на Мерцедес-Бенц CLA с двигател 1.8 бензин.Тоя трябва да е безкрайно щастлив и благодарен ,че все още не са свършили баламурниците готови да си купят Тесла пред Мерцедес.Не,че съм фен на Мерцедес ама все пак...

4

Gogo

преди 4 години

Скоро излиза електрическото Порше и Теслата е под водата!

3

Leon i Roy

преди 4 години

Това умря ... Светилата на квантовата физика ... Навигатори ...https://google.bg/amp/s/beta.washingtonpost/local/obituaries/roy-glauber-nobel-winning-physicist-who-applied-quantum-mechanics-to-optics-dies-at-93/2018/12/30/b7e4e05e-0b24-11e9-a3f0-71c95106d96a_story.html%3foutputType=amp

2

Фейк

преди 4 години

Тесла и Мъск са най-рекламираните автомобил и бизнесмен в света. Не знам дали Мъск плаща за това, обаче не слиза от медиите. А колко му струва рекламата да си прати теслата в космоса? Гола вода и кал в ушите, Тесла е с по-голяма капиталова стойност от Форд, при положение, че продава в десетки пъти по-малко автомобили - тази компания и Мъск са христоматиен пример за фейк икономика.

1

Анонимен

преди 4 години

Това е коварният свят в който живеем .... реклами и глупсоти....Време е... за Нов... Световен ... Ред.... NWOOOOOOOOOOOO!:)