60

Анонимен

преди 4 години

скръндза! затова губи! освен, че колите му не струват! китай ще ги прави по хубави, по сигурни и по евтини!

59

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 58Аз не разя Тесла, дори искам да си купя една, когато портфейла ми го позволи.Но определено има доста проблеми, които трябва, да бъдат адресирани...

58

Анонимен

преди 4 години

До ko40Ако беше прочел малко, може би щеше да осъзнаеш, колко "странно" звучи това изказване.

57

ko40

преди 4 години

няма изкуствен интелект, има сензори

56

Анонимен

преди 4 години

Явно в момента е модерно да се мрази Тесла без видима причина :) ясно.

55

Анонимен

преди 4 години

До 59Викаш човека създал ПейПал, Спейс Екс и Тесла е въздух под налягане така ли :) Що сте толкова елементарни ;)

54

Кубрат СуШеф

преди 4 години

никой не е задължен да купува тесла, да въ и у селтацume

53

Анонимен

преди 4 години

Ркламата е налице. Преди месец Крю Дрегън изгоря като факла, "хипер-луп" все се отлага вече 15 години, колите с изкуствен интелект катастрофират една след друга и т.н.Техно-зомбитата, обаче гледат овчедушно-влюбено. Те дори не знаят кой е бил Никола Тесла. За тях "Тесла" е модерен автомобил. Ми, те толкова си могат. Какво да ги правиш?!***, сър!

52

Анонимен

преди 4 години

Господина на снимката е най-големия шмекер в историята, по-голям въздух под налягане надали някъде може да се открие.

51

Анонимен

преди 4 години

До 52Както питах и по-рано...защото държите да говорите глупости?

50

Кратун

преди 4 години

До ИстинатаТеслАта е страхотен и иновативан автомобил. Мъск не се страхува да влага нови и неизпровани технологии и компоненти в колите и затова му се получава. Утвърдените автомобилни концерни играят на сигурно, заюото са пълни със слъжители, чиято цел е да си получават заплатата. Затова при тях иновациите са козметични. VW решха да "убият" Тесла чак, когато продажбите на Тесла минаха тези на Мерцедес (2018 г). Статии като тази се пишат за оказване на натиск върху компанията.

49

Истината

преди 4 години

Поредната кола на краварите, която претърпява крах! Горките собственици на този ***, защо не се поинтересуваха, колко години трае краварските брички? Решиха някои да изперат парите от дрогата, създадоха една трошка, и глупаците се навързаха. Сега ще си бият главите от яд, ама да са мислили на време!

48

А бе

преди 4 години

Чини ми се,че без производство в Китай(и сваляне на цените) няма да оцелеят,ама нейсе....Те си знаят.

47

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен47Я стига с глу-пос-тите си бе..........."българина не бил постигнал нищо"!!!! А КОЙ е постигнал бе? Краварите ли??? Че тия мошенници САМО МОГАТ ДА КРАДЪТ!!!! А колкото до "изобретенията" им ВСИЧКО Е ПОСТИГНАТО ОТ ПРИШЪЛЦИТЕ - ЧУЖДЕНЦИ!!! На основата на чужди изобретения, изследвания и научни опити!!!!

46

до просото

преди 4 години

До скоро зарядните станции на "Тесла" бяха безплатни за собствениците на S-model , та затова Датския ти казва че е въртял по 10 000 месечно с таксито.

45

Анонимен

преди 4 години

По някаква причина българина много обича когато другите се "провалят" докато той самия не е постигнал абсолютни нищо в живота си... много интересна черта :)

44

Анонимен

преди 4 години

За тези пари човек може да вземе добра кола. А не този танк 3 тона натъпкан навсякъде с батерии, който ако вземеш завой с 40 и ще се обърне, а на магистралата не може да пътуваш повече от 100 километра защото с връщането стават 200 и батериите са празни.

43

Анонимен

преди 4 години

Ma има ли такива които карат тесли?

42

ПроСоТо

преди 4 години

До Теслатабре!..Що думаш челеби?..10000 км ЗА БЕЗ ПАРИ?!?!бре да му са не види!..Като какво ще да е това чудо?..Мъск знае ли за него?...ааа,разбрах!..-Магарето ти яде боб,който безплатно раздават на бездомните...Е айде със здраве!

41

Теслата

преди 4 години

Голямо мразене, големи глупости.Аз карам тесла от 1 година, колко съм платил за гориво или ток, отговора е 0 /нула/Карам по 10 000 км. На месец за НУЛА лева.0-100 2,8 сек. 800 коня.Вие пълнете дизелаците и мразете.Аиде на минусите!!!Аааааа, живея в Дания..