13

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 14Хващай автобуса за Италия и заминавай да освобождаваш ЕС. Не помниш ли европейците като помагаха на Ботев да те освободи, бегай да им върнеш услугата. Европа е умрела щом се налага американци да и помагатат и не намират подкрепа.

12

Анонимен

преди 4 години

"Аз нямам нищо против да съм гражданин на ЕСЩ/Европейски съединени щати/ Ще бъде "държавата" с най-голямото население, с най-мощната икономика и най-голямо влияние в света. КОЙ всъщност е против??"Първо трябва да бъдат унищожени либералите, след това можем да седнем да говорим за обща европейска държава.

11

Анонимен

преди 4 години

На мен ми се струва благородна каузата му. Надали има НОРМАЛЕН европеец, който да харесва мулти миш-маш програмата на евролиберастите. Европа е всичко от Великобритания на запад до Русия (включително) на изток и от Норвегия на север до България, Гърция, Италия и Испания на юг. Всякакви външни елементи нямат място тук. Изключение правя за дръпнатите- япопнци, китайци, корейци, те са доказали че са като баш белите хора.

10

Анонимен

преди 4 години

Идеологиите промиха мозъците, трчбшаяе да се сетите преди 30-40 години поне !

9

Bad Company

преди 4 години

Аз нямам нищо против да съм гражданин на ЕСЩ/Европейски съединени щати/ Ще бъде "държавата" с най-голямото население, с най-мощната икономика и най-голямо влияние в света. КОЙ всъщност е против??

8

много закъснчхте, но

преди 4 години

По-добре късно, отколкото никога...

7

Хм

преди 4 години

Може би идеята е била да се създаде противовес на Сор*осовата организация за зомбиране на европейски лидери,ама организацията е твърде нискобюджетна за тая цел-Сорос наля милиарди и резултатът е впечатляващ,макар нещата да тръгнаха на загуба напоследък.Както и да е,все тая.Щото американският интерес е едно,а европейският-съвсем друго.Всъщност обявените за националистически,популистки и прочее партии далеч не са тръгнали да разтурят ЕС!И едва ли ще го направят,ако им се удаде възможност.

6

Анонимен

преди 4 години

привет от Германия Бившият съветник на Доналд Тръмп Стив Банън се опитва да създаде школа за "гладиатори" защитници на "юдейско-християнския Запад" в бивш италиански манастир......Чудесно , ако има намерение да създава група от биячи ,които да защитават Европа от исляма и мюсюлманствата ! След като властите в Европа бездействат , крайно време е някой като този да създаде така група от биячи !

5

Анонимен

преди 4 години

Браво на него.Суперначинание!Европа има голяма нужда от защита на Европейската цивилизация,раса,култура,религия.Всичко това,което е нашата Европейска идентичност

4

Анонимен

преди 4 години

Тоз не е удобен на толерастите и затуй не му оказват помощ, ако беше да вика за гейски ценности досега да е събрал милиони фенове.

3

Анонимен

преди 4 години

Банън търси нещо, което го няма отдавна...

2

Анонимен

преди 4 години

Това е американеца който изпрати елита на САЩ защото Европейския съюз повече не му е нужен.. САЩ иска разпад на ЕС и такива малки държави като Боковата ще контролира по-лесно..

1

Анонимен

преди 4 години

Е резултатите от европейските избори говорят сами за себе си. Левите само кви.чат предчуствайки какво следва.