33

Анонимен

преди 4 години

Религията умря. Бите карта. С развитието на образованието, суеверията губят гостоприемници.

32

Хм!

преди 4 години

Tоя психично увреден малoyмник ли е бил съветник на Тръмп? Боже опази! Ако и Тръмп е като тоя, може да сме спокойни - Европа е спасена. Тука Хитлеровци и Мусолинита вече не виреят.

31

Бай Иван

преди 4 години

Какво да защитава, християнски запад няма, има модерни западни ценности и шериат, който е популярен сред младото поколение "нови европейци" ;) !!!

30

Анонимен

преди 4 години

"юдейско-християнския Запад" - само това словосъчетание е достатъчно да обрече проекта му в Европа. Това не са щатите. А и ако всичко написано е вярно, този е луд.

29

Анонимен

преди 4 години

Безсмилено *** статия, и лъжлива. Типична пропаганда от *** срещу конкурента им.

28

Додо

преди 4 години

Банън е от кошер десните политици. Не бих му вярвал за секунда. Същото се отнася и за Льопенката, която живее с годеник евреин от Мароко, и за Орбан, който е първа пушка на Бенджамините. Всеки може да види в нета снимките му с Нетаняху и Сие, нахлузил кипа. На з Европа и Америка им трябват истински десни лидери-етнонационалисти! Слава Богу, има такива лидери и все повече стават!

27

Фейк

преди 4 години

Нюз.

26

Анонимен

преди 4 години

"Стив Банън обеща един милион долара (894 милиона евро)..."===Извинете, ама по какъвто и курс да го обръщате долара към евро, нещо не се връзва.

25

обРЪкали са се

преди 4 години

The eyes Chico... they never lie.Тука провал няма - по очите му личи че е постигнал целта си. Колкото и да си криви устата и веждите наобратно... Очите Чико... те никога не лъжат.

24

Анонимен

преди 4 години

Този франкофоб и якобинец е агент на Шорош иска да отцепи гласове от Орбан и да разбие Европа на секти. Как може един селянин от CАЩ да се вдигне да купи манастир в Италия струващ милиони. А може и да e изпратен от комитета на жирондинците.

23

Анонимен

преди 4 години

За мен е притеснително, че външни актьори се опитват да оправят тука Европата ни. От друга страна, не мога да кажа, че идеите му като контрапункт на дивотията, която се развива, са полезни за ландшафта. Дано в крайна сметка чрез търсенето и предлагането нещата се балансират в едни автентични европейски партии, които да запълнят тази ниша (като тези т.н. ужасни "популисти"). Така ще е най-добре за всички ни!

22

Анонимен

преди 4 години

До 21Швейцария е създадена от руски дипломати, дори Ким е учил в Швейцария Швейцареца е добър човек кравите му още пасат на поляните руснака ходи на ски в Алпите ако не са руските туристи Швейцария ще е една изостанала държава пълна с доячи на крави и текезесари.

21

z-rock

преди 4 години

Ще стане, ще стане!! Може и по-късно, но рано или късно "пришълците" ще си намерят майстора!! Няма да ги търпиме до безкрай, я!!

20

V

преди 4 години

Първия проблем е кетапостроителната дискриминация.Тя засяга само белите затова се прилага от режими като герб .Това убива белите за сметка на малцинствата .При всички видове кетапи се прилага без нито един да е осъден.Националистите на изток не са такива ,а се правят че им пука за народа .Затова техните народи изчезват.Те искат да подбиват цените на труда в полза на шепа чорбаджисти и против интереса на народа .От там идва сблъсъка .Освен това света излиза от индустриалната ера ,а никой не мисли

19

Анонимен

преди 4 години

Яж космос тогава, като е толкова добре.

18

Анонимен

преди 4 години

Русия е светлинни години напреде във космическо отношение от изостаналата гейска Европа.Швейцария не е "напреде", ама руските олигарси си купуват вили там, а децата им учат в швейцарски колежи. Глупави хора, а?

17

Анонимен

преди 4 години

Браво на него.Суперначинание!*** се запиши тогава, места явно има :)

16

Анонимен

преди 4 години

Нито либералите нито популистите могат да произведат нещо повече ог крива крaствица борбата е за кокала както винаги. 28 сържави пa един смартфон не могат да произведат или совалка. Русия е светлинни години напреде във космическо отношение от изостаналата гейска Европа.

15

преди 4 години

А дали всъщност е така времето ще покаже :)

14

Скептик

преди 4 години

Нещо не ясно какво пишете. Бил за Юдео -християнството пък бил подкрепян от анти семитско движение. Много ви здраве. По същество да питам защо юдеите и другите малцинства като имат по 5-6 деца фондациите им финансират и проповядват гей толерантност сред останалите християни. При това хората в България например трудно отглеждат и 1 дете при сегашната държавна политика. Как намирате това!