40

Анонимен

преди 4 години

Одисеи от диспансер "България".

39

Totenkopf

преди 4 години

Това не е измама развалянето на магията е трудна и скъпа работа. Ако беше и издала една фактура всичко щеше да е чук.

38

шматка

преди 4 години

Тая откъде знае че не е развалена магията.Може би врачката е видяла че на същия ден ще я блъсне автобус а явно не я е блъснал.Оставете врачката.Тя е познала че тази куха лейка.Значи има дарба

37

Анонимен

преди 4 години

До БравоМи не е нужно да ходиш на врачка за да познаеш, че щом щом не можеш да събереш 1/4 от 20К с две висши то проблема явно не е във висшите. Освен веднага да отдавате нещо на свръхестественото (врачки)то пробвайте да помислите малко. Нищо ли не научихте по време на двете висши ;)

36

Анонимен

преди 4 години

Видяхме ли статистиката...За щяло и нещяло се харчат пари...на Думи Българина най бедния в целият ЕС ... като гледам българина е тарикат най нагъл и лъжлив мошеник..който нито му се работи нищо не му се прави чака на готово..!!!

35

мам

преди 4 години

Мама и тате пращат от чужбина. Дали щеше да ги изхарчи по заведения, дали по врачки... да беше ги дала за образование, ако я мързи - за благотворителност поне. Такива ето толкова ги интересува какво става в тази държава, има кой да дава, какво да се напъват.

34

Анонимен

преди 4 години

Тоя 13-ти явно си защитава тея дето дават по 20 000 за врачки. Остави го и не се занимавай с комплексари.

33

Браво

преди 4 години

До 13. Ти откъде знаеш, че нищо не съм показвал, а? Или и ти си ходил на врачка, за да питаш... хаха... :)

32

Анонимен

преди 4 години

Българският народ е малък, но за сметка на това изключително п...ст! Тази е просто поредното доказателство.

31

Анонимен

преди 4 години

Че тази е безмозъчна, е ясно. Важно е и тези шарлантани да бъдат преследвани с цялата тежест на закона!Има и тв предавания, излъчвани по разни канали, които трябва да се забранят със закон!

30

От 13

преди 4 години

До БравоМи пробвай, ама то и в чужбина е така. Ако не покажеш нищо и 5 висши да имаш все тая. И за мен е безполезно да гледам тук само мрънкачи!

29

Анонимен

преди 4 години

Че има хора с нормални доходи в България, това е факт: кой с "усвояване" на евро фондове, кой с проституция, кой с открит бандитизъм, тук-там някой директор на филиал на западна фирма и т.н.Проблемът е че немогат всички да се изхитрият като успелите българи. Все някой трябва да полага и честен труд.Герберите ни сочат мафиотските отрочета и говорят как са превърнали Булгарстан в европейска държава. А който заработва под 5000 Евро на месец е будала и сам си е виновен.

28

ОО

преди 4 години

Ето доказателство: парите са в притежание на простите и неуките! Врачката просто се е възползвала

27

Анонимен

преди 4 години

Имала бол пари - дала. Не може да се налее акъл там, дето няма почва той да покълне.

26

Анонимен

преди 4 години

Те в Пловдив са от мошеник нагоре. Вижте кмета само, който е от бандата на суджука. Сега треска го тресе, след оставката на кривоглавия му слухтящ авер с апартаментите, чакрите и енергията.

25

Не е тролчето

преди 4 години

До До хммКакто виждаш всеки ден, за народа 20 000лв не са проблем.Всеки, който твърди обратното е просто изпаднал мързелив ***.

24

АнонимеН

преди 4 години

ВРАЧКАТА НЕ Е ИЗДАЛА КАСОВА БЕЛЕЖКА ТЪЙ, ЧЕ НЕ Е ПО РАЗЛИЧНА ОТ СЕМЕЙСТВО АРАБАДЖИЕВИ :DУКРИВАНЕ НА ДОХОДИ, ПРАНЕ НА ПАРИ, ДАНЪЧНИ ИЗМАМИАКО ВРАЧКАТА БЕШЕ ИЗДАЛА КАСОВА БЕЛЕЖКА СЕГА НИКОЙ НИЩО НЕ МОЖЕШЕ ДА И КАЖЕ :D

23

Браво

преди 4 години

До 13 - явбо за вас в БГ те нищо не значат!!! Ама пък ще пробвам в Чужбина, за да не виждам такива като теб !!!.....

22

Инженер

преди 4 години

Народа бедства, умира от глад, младо и старо дават последните си десетки хиляди левове за хлебец и кисело млекце на всякакви видове измамници.

21

До хмм

преди 4 години

И колко хора разполагат с 20 бона бе, тpoлче?