13

Наблюдател

преди 5 години

Фалшива новина.Точно обратното е, хората са доволни и не искат промяна, затова не гласуват.

12

Анонимен

преди 5 години

Дреме му на народа кой точно ще отиде в Европарламента.Основната заявка на опозицията за тези избори беше да получи по-голяма подкрепа от ГЕРБ и това да е повод за предсрочни избори. Е, народа не им я даде, а иска Бойко да продължи да управлява. Време е БСП да приеме желанието на народа и да спре да го залива с измислени апокалиптични версии за живота в България.Апокалиптични ситуации,но реални имаше само след всяко тяхно управление- 1990, 1998 и Орешарски(КТБ).БСП на власт - никога повече!!!

11

така е

преди 5 години

До АннаСега избраха *** Пулев!А иначе щяха да изберат Пульо Сулев!

10

socialen

преди 5 години

Формулата е много проста - отвращаваш Народа да не гласува и така го държиш далеч от изборните урни. Набутваш 900.000 полуграмотни задочници в Държавната и Общинската Администрации, които действат като електорални роботи от страх, че като се смени Властта ще ги изгонят като им видят фалшивите дипломи.Това е системата на Борисов и Цветанов.

9

Природен закон

преди 5 години

На *** електорат - просто управление

8

Анонимен

преди 5 години

До socialen Когато народа не гласува управляващата партия винаги пирува независимо коя е. Така, че нищо ново тук , нищо няма да се промени освен новите цени които тръгнаха нагоре. Корупцията пак ще си върви,краденето също.

7

антиджендар

преди 5 години

азмразявибезплатно

6

Независим

преди 5 години

Празници, Три почивни дни, абитуриентски балове...Гърция, планина, на вилата, на село... Как да му е на нормален човек до избори?

5

Анна

преди 5 години

След като толкова хора се отказаха от правото си на глас, стана така, че другите, които не държат на гласа си и търгуват с него, решиха тези избори. Сред ромите и в населените места с преобладаващо турско население, избирателната активност не е ниска. Негласуването наистина е шамар, но не за властта, която е предоволна да бъде така. Пак не гласувайте на следващите избори, а тези без образование, които умишлено се държат в нищета и мизерия от властта, ще решават за всички ни.

4

Анонимен

преди 5 години

Оттук нататък се очаква висока избирателна активност (на местни и парламентарни избори) с опцията "НЕ подкрепям никого".

3

Анонимен

преди 5 години

Не само разочарование, а и отвращение от глупави, лъжливи и корумпирани по върховете на властта.

2

socialen

преди 5 години

Борисов и Цветанов отвратиха Народа да не гласува, за да могат да печелят избори с гласовете на полуграмотните си тиквочи, които набутаха в Държавната и Общинска Администрации.

1

Анонимен

преди 5 години

Да си шлякат майката в европарламента дреме ми на ***....г 2007 до сега никой не ми е дал и едно евро от парите пк разните им програми и си живея бедно със 100 евро пенсия за кое по напред така *** ежал съм им маната.