38

Анонимен

преди 4 години

.Ако ЕС ом въведе мита Катай и кламер не могат да продадат..Хахаха ти си мислиш, че ЕС като въведе мита на Китай, то митото го плаща Китай ли? В България имаме ли фабрика за кламери?

37

Анонимен

преди 4 години

Ако беше така лесно, САЩ нямаше да чака толкова дълго Русия, пардон,СССР да клекне.Спакойна, Китай също ще клекне.Дайте им време!Не се тревожете за САЩ!Отпуснете се, отворете си Кока Кола и си пуснете филмче от Холивуд. Можете и да си направите пуканки в микровълновата.Вие сте у дома си.

36

Анонимен

преди 4 години

До Факт!Тез блата Русия може да ги покрие със злато ама ще ги остави за поколенията руските деца да гледат къде хитлеристите и Наполеон са яли една голяма православна хурка. Пък може скоро и НАГОвци като тебе и те да ядат една голяма хурка от братушките в тез блата.

35

Факт!

преди 4 години

Окрали технологиите.А бе и куде ще изнасят бе Франция купува Рено не Грейт Уол.Ако ЕС ом въведе мита Катай и кламер не могат да продадат.

34

Факт!

преди 4 години

90% от руската територия са блата и тундри не става за нищо

33

BROWN POWER GERMANY

преди 4 години

Хаха виете ли евроатлантически гьовендии, Китай ви открадна гехнологиите сега ще ви врътне кранчето и на митата и на земните материали и ще ви остави с една купчина бежанци и джихадисти в ръцете.

32

еврожендърен Брюксел

преди 4 години

ЕС е Зелен, ЕдноПолов и Вегански!!

31

Факт!

преди 4 години

САЩ никога няма да загине огромна красива и с природни даденсти територия с развита инфраструктура.Катай е една плюнка с неизползваема теритоеия свлачища дъждове и густота на населението.Да не забравяме че до САЩ е Канада.

30

Патриот

преди 4 години

Само ако им се спрат наркотиците краварите сами ще се избият , ние нормалните ще гледаме игрите на глада на реалити шоу :)

29

Анонимен

преди 4 години

До еврожендерска ЕвропаТи в русия ли си?Или в китай?А децата?

28

Факт!

преди 4 години

Да щото то расурси има само в катай.

27

Анонимен

преди 4 години

Поредния ритник в оранжевият перчем евроатлантистите са в поза партер и с *** смъкнати до коленете.

26

еврожендерска Европа

преди 4 години

Скоро на Свещи, Зелените у Брюксел, т.е. всичките са против Електроенергията, щото води до Глобално Затопляне, ЕС скоро ще е по-зле и от АфРика...така, че какво ме интересуват нации дето провят неща работещи на ток. Трябва да работи на Светлина от Слънцето или от Вятъра (като Мелница) и да е подходящо за вегани!!

25

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен24В Северна Корея освен един дебел и много гладни, друго няма.

24

Да бе да

преди 4 години

Това все едно да спреш водата да не тече.Спираш износа и няма валута.Другото е *** комунистическа идеология.

23

истината боли

преди 4 години

няма нито една компания от ЕС в топ20 на високотехнологичните компания, ЕС не е в 21 век, за разлика от САЩ и Китай, така че по-добре гледайте как Брюксел Ви върна в 16-ти век, а не се занимавайте с анализ на Титани като Китай и САЩ.

22

Анонимен

преди 4 години

Абе селски русофили, пишат ли ви внуците от Америка бе църули?

21

Анонимен

преди 4 години

Такива елементи има много в Северна Корея, САЩ сега ще идат да се подмазват на другаря Ким и да му предлагат пари и да се облизват като куче пред месарски магазин. Китай постъпи много хитро !

20

Патриот

преди 4 години

всички наши грантаджийски еничари в масов гроб !Всеки симпатизант на нато и алтантическите ценности с куршум в предателската кратуна!

19

майтап бе уили

преди 4 години

Муахаха, САЩ е с най-големи залежи на Редкоземни метали, САЩ е Единствената Държава разработила процес за извличането им (Китай го открадна, Европа никога не е имала такава технология). Като Китай започна добив, САЩ спряха добива само за да не си съсипват природата. Освен това Китай с този ход буквално се стреля в краката, защото в цялата Китайска електроника едва 10% са Китайски чипове, 90% са американски които разчитат на тези материали, 2-ро САЩ веднага ще възстанови добив за собствени нужди!