58

овн

преди 4 години

5g - това е причината

57

Рони

преди 4 години

Ако не бяха американските долари Китай щеше все още да е една селска тоалетна без течаща вода.

56

я гледай...

преди 4 години

До Гледна точка 68 И кой им командва дишането ? Да не е Китай ?

55

Анонимен

преди 4 години

За добро или лошо, Китайската Империя е не на векове, а на много хилядолетия. Това е единствената империя, която съществува все още, ако изкл. Великопакистания. Китай били позвали крадени технологии. А ние ядем ли захар, пишем ли на хартия, в пушките ни гърми барут и още безброй неща. Ако има някой кйто може да приключи с юдеите, то това е Китай. Юдите с безсилна злоба гледат към Китай. Значт ,че той не им е подвластен и никога няма да бъде.Не са рекли китайците, не са заличили израел.

54

Доналд

преди 4 години

Китайците винаги са работили с американски пари и са налапали въдицата до макарата.

53

Анонимен

преди 4 години

Възхищавам се на Китай и обожавам красивите китайки.

52

Анонимен

преди 4 години

браво на китай! за по малко от десетина години изпревариха държави с близо сто годишна техническа революция и станаха първи във всяко едно отношение! краварите вият и плюят, ама срещу вятъра!

51

Анонимен

преди 4 години

*** е че това заяждане с Китай американците не го правят толкова от патриотични подбуди, а по скоро за да обслужват ционистките интереси, които ненавиждат Китай понеже помага на Иран. Защото ако наистина САЩ имаха патриотични цели да върнат производството би трябвало да започнат война още с Индия, Малайзия и другите държави в тоя регион, където все повече западни фирми си правят производствата заради нископлатения труд. И точно тоя ционизъм ще му изяде главата на Тръмп

50

Анонимен

преди 4 години

Нека първо да спрат да копуват айфони

49

Чадър

преди 4 години

Ами изнасят с кораби да почнат да им потапят корабите.Какво чакат?!

48

Гледна точка

преди 4 години

Тръмп и Путин са на командно. дишане.

47

Анонимен

преди 4 години

Напред САЩ ! Тея жълтурии се разгащиха яко. Изнасят Кото им дойде , без правила и нищо. Копират чужди научни успехи и си приписват заслуги. Нито крачка назад. Европа ако НЕ , както винаги , ще застане зад тях . Евроозаспиитее мълчат после пак ще реват САЩ да ги спасява.

46

Анонимен

преди 4 години

До Гледна точка 60Може, можеее! И това не е "гъбаркане" а поставяне на нещата на честна и равноправна основа.

45

Анонимен

преди 4 години

1949 това са 4 години 4 години американците можеха веднъж завинаги да смачкат азиатските *** и катай и рассиа..Можеха ама нямаха повече бомби, пуснаха и двете над Япония.

44

Факт!

преди 4 години

1945 САЩ имат атомна бомба нито рассика нито катай имат такава руснаците я посттояват 1949 това са 4 години 4 години американците можеха веднъж завинаги да смачкат азиатските *** и катай и рассиа.Да ги смажат.А те си траят и удължиха агонията на цялото човечество до 1989.Срам са САЩ срам за цивилизацията!

43

Гледна точка

преди 4 години

Тръмп не може да се гъбарка постоянно с всички- НеМоЖе!

42

Факт!

преди 4 години

Лесно бешеее лесно мамицата им скапана американска когато имаха атомна бомба 1945 руските пияници нямаха трябваше да ударят руската *** атомно тогава.Китай също нямаше трябваше и тях да ударят здраво Пекин с атомно оръжие да им намалят семето.Тъпите американци прецакаха западната цивилизация да горят в ада

41

Старата блудница

преди 4 години

Ще ви ваправи вегани климата над Европа се затопля и вече шестват млади вегански пионерчета да ви казват, че не трябва да ядете месо. Учете се освен да не ядете месо и да си светите със слънчеви лъчи и да си мелите брашно с вятърни мелници. Аз пък ще ида в Китай и ще ям Китайска храна до пръсване

40

Анонимен

преди 4 години

В животинският свят една крава няма шанс срещу дракон, дори и разгонена....най-много драконът преди да я изяде да я поопъне тук там...

39

Анонимен

преди 4 години

Никакъв титан и литий за империалистите. Плащат 80 милиона за космическа разходка. Вдига се цената на 800 милиона. Частните фирми не желаят да пращат човек в космоса, само товари и сателити.