78

Анонимен

преди 4 години

До Факт!Някои долу написа - дългът на САЩ е в собствена валута! Мисли, ако можеш, какво означава това, Може би американците именно това чакат - някой да ги атакува по тази линия за да имат повод да направят неща които иначе не могат да стартират ей така, без МНОГО голямо основание.

77

Факт!

преди 4 години

И основният ти кредитор като не ти дава пари означава да се застреля в главата.Я кажи коя ще е тая банка или селски лихвар който откаже да дава пари това означава да се самоубие.

76

Искрен

преди 4 години

До АнонименОчевидно не си наясно какво се случва, когато ти трябва ликвидностза икономиката, а основният ти кредитор каже: гледай си работата.Друг е въпроса, че цялата патардия е много шум за нищо, защото икономиките на Китай и САЩ са вързани като свински черва.И не само техните.Единственото, което Тръмп се мъчи да постигне е да гъделичка патетичния икономически патриотизъм на американците преди скорошните избори.3 дни ихо, после тихо.А поднебесната империя един ден ще е новият световен хегемон

75

Анонимен

преди 4 години

В един сблъсък на цивилизациите на живот и смърт, ти него или той теб, загубата на парите са най-малкия проблем. Част от тях изтегляш лека полека през годините преди сблъсъка. Част от тях ще изгорят много ясно. Другото е да искаш да правиш приватизация у длъжника. Винаги има нещо да се продаде. Но при военен сблъсък парите са най-малкия проблем, че ще ги загубиш. По-добре да загубиш само парите, отколкото всичко - икономика, държава, независимост, идентичност.....

74

Акт 16

преди 4 години

За да не бъда голословен те ги руските праститутъчки в Чайна https://m.youtube/watch?v=ahpZAXwHFMY

73

До Do 89

преди 4 години

"От кой бе душко??? От гордите САЩ ???"___От който преди хилядолетия е имал барут и хартия, от него им е дадено... душко. Великата "китайска" стена е направена да пази ОТ тях а не да ги пази тях. Бойнците не гледат в "правилната" посока. И както писах - не са имали паници от коита да ядат - няма стари грънци и инструменти, каквито намираме в Европа няма медна епоха през която минават цивилизациите. Изведъж....железни инструменти и барут!

72

Факт!

преди 4 години

И как Катай ще допусне САЩ да фалират като ще си изгубят парите.Все едно да се самоубият.Що приказвате глупости.Само Хитлер и Израел имаха правилните планове да владеят Света на Хитлер не му достигнаха технологиите да произведе атомна бомба и да заличи всички.На Израел смелост да унищожи ислямският храм в Йерусалем и да избие палестинците.

71

Анонимен

преди 4 години

Очевидно не си наясно каква е разликата в това да дължиш пари в собствена и чужда валута. САЩ са една от 4-те държави ( Сингапур и Швейцария са други 2, ако не се лъжа), чийто външен дълг е в собствена валута.-------------Става инфлация. Загуба на доверие. Срив на борсите и икономиката.

70

Анонимен

преди 4 години

Китайския дракон ще прегази джендараСАщ като дизел цинкова кофа

69

Do 89

преди 4 години

Всичко им е дадено!******************От кой бе душко??? От гордите САЩ ???

68

До Анонимен 77

преди 4 години

"Ако има някой кйто може да приключи с юдеите, то това е Китай."_________В Китай живеят милиони юдеи, преселвали са се през историята на няколко вълни. Там, в Китай, е основана най-голямата Ротшилдова банка HSBC (по летищата е навсякъде) и китайците са си много ок с тях и отдавна са се смесили. Не вярвай на руската пропаганда която вероятно четеш: Русия вече е продадена на Китай.

67

До Анонимен 77

преди 4 години

"За добро или лошо, Китайската Империя е не на векове, а на много хилядолетия."______В Китай няма нито една хилядолетна находка от бита. Живяли са в горите като диваци без никакви съдове, инструменти, жилища. Изведнъж са се сдобили с йероглифи, папирус, барут... от нищото. Всичко им е дадено!

66

До 86

преди 4 години

Мерседес и фолсваген са друга тема, след като успеят да унищожат ХУАВЕЙ те са наред защото са в списъка на фирми затрашаващи национална сигурност но това когато му дойде времето, първо Китай трябва да разберат че са роби пък тогава ще обясняват и ЕС Че са роби.

65

Анонимен

преди 4 години

САЩ отчаяно се борят за инищожение ХУАВЕЙ това е фирма която не произвежда по американски технологии, а си има собствени разработки като държат повечето патенти за 5g , не само имат технологии ами са много напред. Ще трябва време американски фирми да ги достигнат, а идеята е САЩ да прибира от патенти а Китай само да произвеждат за жълти центрове а не да разработват собствени разработки. А в отчаяната борба не очаквайте демократични ценности

64

Спиро

преди 4 години

Сега китайския внос като намалее България ще стане индустриален гигант. Ха ха ха. Мерцедес ще направи завод за тротинетки в Ихтиман.

63

Ники

преди 4 години

Колко нескопосано превеждате от английски. Направо не е истина.

62

Анонимен

преди 4 години

"Най-силното оръжие на Китай е фактът ,че държат 25-30% от американския държавен дълг. ... Знаете какво става като ви погне кредитор нали?"Очевидно не си наясно каква е разликата в това да дължиш пари в собствена и чужда валута. САЩ са една от 4-те държави ( Сингапур и Швейцария са други 2, ако не се лъжа), чийто външен дълг е в собствена валута.

61

Кико

преди 4 години

В садо-мазо връзката на САЩ и Китай, САЩ са господарят. Малко време ви трябва за да се сетите че е така.

60

Анонимен

преди 4 години

Най-силното оръжие на Китай е фактът ,че държат 25-30% от американския държавен дълг. Става дума за колосална сума. Според Уикипедия са 1160 милиарда долара, но тези данни вече са стари. Т.е. Китайците се явяват най-големия кредитор на американското правителство. Знаете какво става като ви погне кредитор нали? Ако желаяткитайците без проблем могат да предизвикат такава финансова криза в САЩ, че свят ще им се завие. Те нямат интерес да го правят, ще им се обезцени дълга, но ако ги притиснат..

59

Анонимен

преди 4 години

Само ще си създадат конкуренция.И в момента процента на рециклирането на редките метали от общото производство не е никак малък.