35

нагли азиатци

преди 4 години

Работата в дигиталния сектор се размириса още когато хакери - китайски, руски, севернокорейски, хакваха нета на знакови западни организации и институции. Още тогава разбрах, че спокойствието е измамно и има да стават разни неща. Китай обнагля. Азия не се научи, че мястото и е в Азия. Защо никой не емигрира в Китай? Защо и самите китайци бягат към Америка?

34

какъв им е проблемът

преди 4 години

Тръмп е единственият, който се опълчи на Китай, а Китай е зинал да погълне света. Ако Андроид не става, тогава да разработим европейски софтуер. Макар че за нас е по-просто, а за САЩ е по-изгодно ние пак да си ползваме Андроид. Следя разправията с Хуауей. И питам - ако Пекин има толкова много пари, какъв му е проблемът? Да си ползват у тях си свой софтуер и да не се натискат на чуждите пазари.

33

Amerikano до 29

преди 4 години

аре не давай мнение за държава, в която НЕ живееш !

32

Анонимен

преди 4 години

Заради тези 5G технологии е борбата, телефоните не пречат на никой но телефоните са свързани с американски фирми като гугъл и там имат някакъв контрол върху тези фирми и се опитаха да го използват, но никой не предполагаше че разработчиците на хуавей които в повечето време работят за андроид , писали голяма част от адроид заедно с разработчиците на гугъл, са имали време да напишат и отделна операционна система.Така андроид губи голяма част от разработчиците си и голяма част от пазара.

31

до 31

преди 4 години

Ако някоя държава заложи са Хуавей това означава че ще имат налично 5G мрежа , САЩ и някой европейски страни се отказват засега от развитието и ще изчакат ерипсон да разработят 5G мрежа но за това ще трябва няколко години да я разработят.Това е и големия трън в очите на САЩ, Хуавей са единствените които имат разработена технология на другите им трябва време.И ако някоя държава иска бързо да разработи 5G няма избор и за това борбата на САЩ е държавите да забавят тази технология и да не я прилагат

30

Анонимен

преди 4 години

Не забравяйте че Турция, Иран - две страни с общо 165 милиона население 100% ще заложат на Хуавей а не на Епъл. А Нигерия? Там са 200 милиона...А Южна Африка? По нататък няма да изреждам

29

Анонимен

преди 4 години

Само не мога да разбера хуауей или там както го пишете по българските сайтове хуавей спряха производството и се съсредоточила върху новите технологии, а продажбите на телефоните им се вдигат драстично на текущите.Не е ли по разумно да се изчака новите телефони какво се юрнал народа да купува место да изчакат.Даже в момента изглежда най неподходящ , може би в период на 1 година ще е най неподходящ момент да се купи телефон, освен ако не ти трябва спешно апарат, най добре да се изчака .

28

Стамат

преди 4 години

Разбира се Китай!

27

до 24

преди 4 години

Много е просто при ясна загуба срещу някой противник и някой които ти е бил враг ако ти предложи помощ ще я приемеш.Това което направиха сащ означава че могат да направят същото с която си искат държава , и ако тя няма алтернативи просто ще трябва да робува на САЩ, защо да не робуват временно докато си намерят алтернативи , защото ако си роб на САЩ трудно ще си спечелиш свобода,просто ще направят всичко възможно да не можеш да я постигнеш.

26

До Анонимен 24

преди 4 години

*** им го разкажи на място! Може на китайците които строят във Виетнам, може на виетнамците, които ги чакат като туристи и инвеститори. Чакат, хайде беж, че и друга съвместна работа имат!

25

Анонимен

преди 4 години

Битката е за монопола на 5G мрежите, а от там и предстоящото догодина чипиране на матряла.

24

Анонимен

преди 4 години

Виетнам няма как да бъде съюзник на Китай, те ще са вечни врагове. Също и Имдия.

23

Анонимен

преди 4 години

Всъщност именно ЕС ,може да изиграе основна роля в създаването на глобални стандарти.Видя се че САЩ използват стандартите си да ги наложат и просто после това да им е военното оръжие.А ЕС е съвсем друг тип мирен съюз в основата и с доверие в всички държави като такава.

22

Анонимен

преди 4 години

Никога няма да избера жълти да ми водят живота. Много са далеч от нас. Да не говорим , че всички знаем кал стигнаха до тея технологии .. Просто копи. Чак да ми се изхвърляте , колко са измислили айде моля ви се :) Очевидно нямат грам компетентност по въпроса , откога в САЩ се разработват тея технологии ...Тука още сте градилии социализъмъъъ

21

Анонимен

преди 4 години

А какво трябва да избере да ползва ЕС , ами тези стандарти които е независими и не позволява на други държави да искат да им бъдеш роб.Досега америкаските бяха интернационални но вече не са .Няма проблем сега да ги ползваме, но това ще ни направи зависими(по зависими), затова Европа е длъжна да намери алтернатива и да разполага с такава ,ако и с китайските е така значи Европа трябва да има свои.Идеята да има глобални стандарти просто отпадна за съжаление вече, и няма връщане назад.

20

Анонимен

преди 4 години

Моля да не ми давате за пример държава (САЩ) която преди няколко години отмени официално робството. Каква демокрация какви пет лева може изобщо да има там

19

Анонимен

преди 4 години

Идеята беше просто да ги притиснат до стената , опитаха да отвлекат щерката на основателя не стана този план, след това чрез андроид гадовете се оказа че са си разработили собствена ос, след това с чиповете оказа се че и такава технология си имат след това с Картите Памет но и там си имат тяхна технология.Гадовете просто не позволяват да бъдат изнудвани и за се подготвили да не бъдат изнудвани.А Америка не познава други подходи за работа.Но това променя целия облик на света няма стандарти веч

18

!!!!

преди 4 години

Edin prezident trqbva da e za evoluciqta I Demokracia, a koservativnoto mislene ne vodi v pove4eto puti do lsvobodata na izbora. 5 popravka v konstituciqta na USA bi trqbvalo da vuzpre vseki edin durgavnik, a kongresa I senata qvno nqmat o4i za evoluciqta I svobodaya na izbora na Amerikancite. Mnogo stoki I falshvi sa zabraneni ot Kitai, a li4noto nalagane ne govori dobre za edin prosperirasht Miliarder prezident. Motorola li nemoge da predlogi pove4e ka4estvo na dostupna cena standarta ne e OK

17

tamada

преди 4 години

"Кой да изберете?"Пише се "КОГО да изберете?" защото е пряко допълнение, а "кой" ще пишете, когато е подлог. Тия неща се учат в основното училище.Пример: "Главният редактор трябва да реши кой може да пише и на кого да набие канчето."

16

Анонимен

преди 4 години

В момента китайския народ е обявил война на американските фирми и бойкотира стоките им. Масово се отказват от американски телефони, коли, дрехи, козметика, часовници и тн. Бойкотират се веригите за бързо хранене а фирмите поощряват работниците да изхвърлят всичко американско. Там има народ който се вдига масово пред лицето на надвисналата опасност. Не са като на други места.