75

Анонимен

преди 4 години

Аз съм с Хуа и ми дреме за раварите.

74

Анонимен

преди 4 години

До 65: От "известно" време насам и аз,а предполага и от немалко други хора,съм стигнал до същия извод - пазарна икономика,няма!ВСИЧКО В СВЕТА ВЕЧЕ Е ПОСТАВЕНО ПОД ПОЛИТИЧЕСКИ ДИКТАТ НА ЕДНА СИМБИОЗА МЕЖДУ "БАНКИ" И ПОЛИТИЧЕСКА СИСТЕМА!Нещо повече -ПАРИ В КЛАСИЧЕСКИЯТ СМИСЪЛ НА ОПРЕДЕЛЕНИЕТО ЗА ТАКИВА ,СЪЩО НЯМА!Овцете "народи" всъщност за завладяни и се владеят ЧРЕЗ ВНУШЕНОТО ИМ ПОДЧИНЕНИЕ НА ФИКЦИЯТА "ПАРИ"!!!Остава само да осъзнаят това и се избавят от парично-политическото робство!

73

Щерю

преди 4 години

Южна Корея...

72

Анонимен

преди 4 години

До 76Като кажеш за някого, че е "американец", другите се чудят, дали е от Канда, Мексико или каквото имат там из ЮА.

71

Анонимен

преди 4 години

Америка не е САЩ.

70

Анонимен

преди 4 години

До 54Дрън Дрън Дрън...

69

Анонимен

преди 4 години

До 71Не може д за дължиш някого, да ти плати неустойка, ако изпълнява държавно нареждане..... А и не че как да съдиш там...

68

Анонимен

преди 4 години

Хуауей наистина са добри. Имам Хуауей от два месеца и веднага забелязах разликата. Не съм инфлуенсър и коментарът ми не е спонсориран. :)))

67

ММА

преди 4 години

Китай ще спрът вноса на редки метали ше бойкотират айфон и тръмп ще се хване за палците

66

Анонимен

преди 4 години

Китайците купиха IBМ и Моторола. Правят какви ли не телефони, но американците се заядоха с Хуауей , защото е #1 и мнооого по-напред от тях в 5G.Що се отнася до телефоните, сигурно имат съответните договори с Гугъл и другите компании, които американците едва ли биха прекратили без да платят за това сериозни неустойки.

65

Анонимен 59

преди 4 години

Мен ме интересува само как тяхната "борба" ще се отрази на работата ми с моя Хуауей. Дали след 2020 год. ще се наложи да си сменям телефона. Това питах, а не кой за какви пари се "бори". Че се "борят" за пари, на всички ни е ясно. И ни е омръзнало до смърт.

64

Анонимен

преди 4 години

59, ето за видеото не с 3, а с едно изречение:Борбата около това кой ще прави 5G мрежата е за $500млрд, 3млн работни места и възможността да се подслушва целия свят.

63

Анонимен

преди 4 години

До 66 Отгоре на всичкото, щтатските долари не са щатски!

62

Анонимен

преди 4 години

Когато говорим за САЩ и Китай, говорим за дупе и ***. Ако гащите решат, че са по-важни от дупето, са в погрешка. Но иначе и за това театро си има зрители.

61

До Скептик

преди 4 години

Пълни глупости.Дългът на САЩ към Китай е деноминиран в щатски долари и САЩ решава какво ще се случи с този дълг,а не Китай.Освен това дългът към Китай е 2/20 от целия американски ,демек едно голямо нищо.Като цяло си *** ,а САЩ и Китай никога няма да се обърнат едни срещу други ,защото това са най-важните държави една за друга ,както и най-развитите и богати на този свят.По-вероятно е Китай да си вземе Сибир и да натика Русия в ъгъла.

60

поглед от друг ъгъл

преди 4 години

Не е много сигурно кой път е по-добрият.За американците казват,че е опасно да им бъдеш враг,но още по-опасно е ако си им приятел.Не е сигурно също дали ще бъде по-добре за света ако юанът е световна валута и китайците са водещата нация!?За мен обаче вече е напълно сигурно,че такова животно като пазарна икономика няма-има само едни такива подвеждащи институции,които изпълняват поръчките на силните!А слабите може само да духат супата-и при това само по това време,когато не ги бият!!

59

Kiril

преди 4 години

До 59АнонименНапъни си тъпата тиква малко... Малко трябва.

58

бай Пешо

преди 4 години

аз избрах Китай!

57

Гошо

преди 4 години

До АнонименПари китайците имат ли ако имат значи и технологии имат

56

Веселин Бенев

преди 4 години

Избирам Китай!