14

САЩ

преди 4 години

Са построени на основата на насилието и измамата. Основна двигателна сила за тях е Алчността и стремежът да потребяваш повече и повече. Това не е устойчив модел и ще се разпадне. Има основа да се развие Пуритански фундаментализъм, който буквално да смаже живеещата в лукс каста

13

Анонимен

преди 4 години

Десетки хиляди страници от трелеите и нон стоп тролене за това как Китай и Русия ще влязат във война, как Асад няма да го биде, как Мадуро и Иран скоро няма да ги има, а тя каква стана....хлъц, хлъц..

12

Анонимен

преди 4 години

Те тролеите и години наред повтаряха как Асад изживявал последните си мигове, как щели да го измъкват изпод земята, но и тук се оказа, че са ни лъгали.

11

Анонимен

преди 4 години

Нали *** тролеите само ни повтаряха как щяло да има война Китай - Русия, а тя каква стана

10

Анонимен

преди 4 години

САЩ са просто един ***. САЩ не са държава а *** хотел. При тях няма сътрудничество а подчинение. Те са робовладелска държава с доктрина за своята изключителност близка до фашизма. Винаги срещу САЩ. Залезът на *** ще донесе успокои света.

9

Гошо

преди 4 години

От статията разбрах че САЩ са станали фашисти националисти а сигурно и комунисти ,защото не искат да са глобалисти

8

Анонимен

преди 4 години

Написаното,че всички искат да живеят в САЩ е лъжа. Отказващите се от гражданство на САЩ стават все повече. По официални данни за 2014г. са 724, за 2013-3000, а за 2015г. 4279. Само да 2014г. 199200 американци са се преселили в Европа- болшинството в Англия. През 2019г. САЩ официално обявиха,че броя на идващите да живеят в САЩ е вече по-малък от броя на напускащите страната. през 2019г. дори Тина Търнър се отказа от гражданство на САЩ.

7

Анонимен

преди 4 години

Тръмпито къвто и да е, но поне не праща самолетоносаче наляво и надясно, поне засега

6

бай Ван

преди 4 години

Приемствеността в управлението на китайската държава е от порядъка на 50-100 години, а на американската от 4-8 години.Останалите изводи можем сами да си направим.Успех в информационния лабиринт.

5

Един от Дивия Запад

преди 4 години

В сравнение със САЩ всички са малки.И не ми излизайте с номера за безаналоговите оръжия и Китай. Тия ако можеха нещо да са го направили. Пазарът на Китай е САЩ.Що не земът Китай и Русия да наложат санкции на САЩ? А и Иран, Индия, Пакистан и Сев. Корея могат да се присъединят. На американците им писна да бутат гювеч на всички!А Европа или ще го дуфа на Путин или на Америка. Няма хем вътре, хем душата ф рая.Трябва да решат!

4

Анонимен

преди 4 години

Американският лагер се затваря и всички лагерници и концлагеристи от Американския лагер се включват в борбата за мир срещу Китай.

3

Анонимен

преди 4 години

Че, кога Щатите са воювали с равностоен противник, който на удара би отвърнал със същия по сила удар??????-)))))

2

КРЪСТОПЪТ

преди 4 години

СТАТИЯТА Е ПЪЛНА С ГЛУПАВИ ТВЪРДЕНИЯ.САЩ НЯМАТ ИЗБОР-КИТАЙЦИТЕ КРАДЪТ ВСИЧКИ ДОСТЪПНИ ТЕХНОЛОГИ-ПРИМЕР:РЕШИХА ЧЕ ИМАТ НУЖДА ОТ КУПУВАНЕ НА 600 БР.ЦИВИЛНИ САМОЛЕТИ-ОГАНИЗИРАХА БОРБА МЕЖДУ "БОЙНГ" И "ЕРБУС".РЕЗУЛТАТ-ДВЕТЕ ФИРМИ ОТКРИХА ЗАВОДИ В КИТАЙ И ГИ ОБУЧИХА С НАЙ СЪВРЕМЕНИ ТЕХНОЛОГИ.ТРЪМП Е ПРАВ.ТЕЗИ КОЙТО ЯСНО И КАТЕГОРИЧНО НА ЗАСТАНАТ ЗАД САЩ ЩЕ СА ГУБЕЩИ.В МОМЕНТА КИТАЙЦИТЕ СЕ ОПИТВАТ ДА "ИЗГЛОЗВАТ" ШВЕЙЦАРИЯ И "Е.С." АБСОЛТНО ВСИЧКИ ОБЛАСТИ С ОБЩИ ПРЕДПРИЯТИЯ,ИЗЛЕДВАНЕ,ПАРИ И Т.Н

1

Жабата и коня

преди 4 години

Пишман демократите в България първи ще зинат да плюят Китай и после ще се жалват, че нещо телефончето им спряло, рутерчето не работи и са ощетени.