14

Анонимен

преди 4 години

На мъжете не може да им се угоди! Жената трябва в къщи да седи да готви, чисти, пазарува, да гледа деца, да е нагласена и за секс да е готова по всяко време... но и пари да носи! Е как да стане това?!

13

Анонимен

преди 4 години

Жената от брак получава само хилядократно всеки ден набиване на ствол, и естествено това е незавидна позиция и неизбежно следва развод и разделяне на имущество. Така че всеки успешен мъж след развод е окаян, децата му отнети. А жената щастлива. Все пак бабуването е осигурено финансово.

12

до 10 от славянин

преди 4 години

Уважавам всеки за когото свободата е по-важна от семейството и децата - стремежът към свобода е признак на скрита духовност, а стремежът към семейство и деца - към явен материализъм!

11

До 4-ти и до 5-ти

преди 4 години

Да не говорим и, че ако жената не работи няма как и пенсия да вземе, а здравните осигуровки мъжа и ли ще и плаща? И за най-дребното нещо, което поиска да си купи за себе си ще трябва да му иска пари. Става изцяло зависима от него. А ако е насилник или коцкар, тя да го търпи ли? Как да се измъкне от него ако няма доходи? Ако всички жени спрат да работят плащащите осигуровки и данъци намаляват наполовина. Феминизмът тръгва от Западна Европа, какви комунисти ви гонят?

10

Анонимен

преди 4 години

Поредните глупости на самонабеден "специалист". Обобщенията най-често водят до грешки.

9

Изпуснала влака

преди 4 години

Аз съм на 37, не съм омъжена и нямам деца. Не се смятам за "неуспешна" или "неизбрана". Имала съм много шансове да се омъжа и да имам деца, но никога не съм искала. Дори не харесвам деца. Не се чувствам сама и не понасям постоянно присъствие. Всеки трябва да си реши какво му носи радост и какво е за него.

8

До 4-ти

преди 4 години

Да смятаме ли, че ако жената не работи, а готви, чисти, пазарува, глади и търчи след 2, 3 деца по цял ден 24/7, то няма да е уморена и сексът ще е редовен и качествен? А мъжът ходи на работа от 9 до 18 ч. 5 дни в седмицата и е вече смазан? След 10 г. жена му като му омръзне и и бие шута, тя няма да може и работа да си намери, защото се е откъснала от трудовия пазар. А разбирачите ще разправят за такива жени, че лежали на мъжа си и го изнудвали с децата, изобщо няма угодия.

7

Хахахахахаха

преди 4 години

Това ли е най-новата peптилска пропаганда срещу брака и семейството, че... най-здравите и щастливи представители на обществото са неомъжените жени, които не са станали майки ...На 40 са все още здрави и понеже вече знаят, че са изпуснали последния влак, се правят на непукисти и лъжат колко добре се чувствали като самотни, нереализирани и неизбрани от никого. След още десетина годинки към 50 вече открито си признават колко са нещатни.

6

самотна жена

преди 4 години

еманципацията е най-голямата грешка на 21-ви век!

5

Фюрера

преди 4 години

Този "експерт" е спонсориран от Сорос за да може раждаемостта в Европа да стане нула. Аз пък мисля че точно мъжете ще са много по-щастливи ако си останат ергени и оправят десетки заблудени женички.

4

Анонимен

преди 4 години

Това жените да работят го измислиха комунистите! Те измислиха и масовото образование за промиване на мозъци където децата се превръщат в институционализирани дронове още от 4-5 годишни.

3

Мръсни комунисти!

преди 4 години

Най добре е мъжа да работи и да печели много пари а жената да си стои в къщи да се грижи за домакинството и децата. Тази система се е доказала през вековете като най успешна и най благоприятна за здраво семейство и правилно възпитани деца.А при сегашната масова система жената по цял ден бачка и захвърля децата на други да ги гледат и възпитават. В същото време няма и кой да се погрижи за дома, няма кой да сготви.Мъжа също страда от това защото жена му винаги е уморена и секса става рядкост.

2

Анонимен

преди 4 години

Тоя експерт е слаб за експертиза за България. Тук разведената жена е най успешна. Особенно в СОЦА. Сега от двадесетина години нещата се промениха по промениха.

1

Анонимен

преди 4 години

Британския експерт е пропагандатор. Няма нищо по-хубаво от щастлив брак с поне няколко деца. Мъж без жена е нещастен и самотен същото е с жените. Отделно децата те мотивират да продължиш да се бориш.