13

Анонимен

преди 4 години

Нито един "политолог" не допусна тезата че брексит се отлагаше заради евро-изборите. Сега евро-парламента е пълен с брекситъри които ще дирижират парада. Това беше целта на занятието ама кой да се сети като ли българин.

12

Анонимен

преди 4 години

брекзит на всяка цена, дори и със загуба на Шотландия!Нещо им е преляла чашката на ингилизите.

11

бай ганю

преди 4 години

ситуацията е:ти не печелиш но аз губя

10

Охобохо

преди 4 години

Ингилизите с това гласуване за евродепутати направо все едно си направиха втори референдум и печели изхода на Британия от ЕС.Това е!

9

Анормален

преди 4 години

Българите в UK с право на глас са твърдо за Брекзит,писна им от селяни от Бг.

8

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен-5 пиши на български

7

раша бг е наша

преди 4 години

падането на британската лира това ще удовлетвори сащ сащ иска да види ес слаба и безсилна ес за да вкарва своите производства в ес и сащ ще си увеличи икономиката

6

Анонимен

преди 4 години

Народя риши! Ши са мааа! Кви са тес рбути тука, аааа!

5

Анонимен

преди 4 години

До АнонименИ преди се обсъждаха ТОЧНО тези последствия, ама и всичи: "Ми Фараж каза, че сега, по 300 милиона лири на седмица, ще влизат в здравеопазването, шот нема ги даваме на ЕС", но Фараж: "А вижте ся!Аз тне съм го казал, грешно ме разбрахте. Казах, че тези пари, МОЖЕ БИ, ще е по-добре, да се дадът за здравните".И после напусна политиката и отиде, да си гледа кефа с шайката бизнесмени, който са единствените, който ще спечелят от Брекзит ... не, че и безь него не печелят, ама така е повече

4

Анонимен

преди 4 години

не ни занимаваите с рептили

3

Анонимен

преди 4 години

Нещата на Острова са фифти/фифти само психопат ще подпише Брекзит, никой не може да каже как ще се отрази на пазарите подобна сделка. ЕС е бомба със закъснител и игра на руска рулетка.

2

Анонимен

преди 4 години

При сегашното състояние на нещата във Великобритания никой няма да се заеме да прави Брекзит на своя глава. Какво ще става, ще се реши на нов референдум, за който вече повечето хора са наясно за ползите и вредите от Брекзит. На предишния референдум им се обещаваха само ползи и никакви вреди и последствия, а не информирани хора много лесно се лъжат от по-прости от тях индивиди например като Путин.

1

Анонимен

преди 4 години

Мей не е луда да сключи сделка за Брекзит с пияница болен от ишиас. Мей си върза гащите и остави някой друг да вади сладоледа от огъня.