16

Анонимен

преди 4 години

Пренаселването на земята води до колапс и катастрофи.2млрд е граница над която земята е пренаселена.Ако не се редуцираме природата ще го направи.

15

не ви правя реклама

преди 4 години

Купих система за пречистване на вода ZEPTER EDEL WASSER, директно от чешмата у дома ми.Работи с европейско качество.Има няколко филтъра + сребро, убиващо бактерии(те).Не е голямя, шумна, или пък зависеща от електричество.Не мога да повярвам каква "пивка" вода ми дава.

14

Баси глупостите

преди 4 години

Искрено се забавлявам на глупостите нямам друг избор освен да ви ги подклаждам барем да ви просветне, че това са пълни простотии многоооооо ....Бога за рога сте хванали ама друг път ....

13

W

преди 4 години

Ти ще спреш да ми следиш трафика и да ме обвиняваш за щяло и за нещяло, тоя дето го търсите е или в Търново, или във Враца на Орбита малко нaгоре в един от блоковете или във Виена, най-изгодно е да е в София някъде ... А иначе понеже нищо от това дето говорите не съм го направил аз ще намерите само Yоu are all going to die down here ... Не съм виновен че сте безмозъчни зомбита ...

12

до осведомените

преди 4 години

Пишете защо в Англия Ibuprofen в квартална дрогерия срува 1 паунд /2.20 лв/, а тукашния вариант Ibutop е над 8 лв.

11

Друга юдо-масонска

преди 4 години

ЕДИНСТВЕНИЯ организъм на земята който може да мутира и съответно може да причинява мутации са гъбичките ракът се причинява от гъбички и това го знаят 99% от лекарите и фармацефтите , но естествено не ви казват .... на стадото не се полага да знае много неща ......

10

Друга юдо-масонска

преди 4 години

ЛЪЖА е че вирусите и бактериите мутират !!!ВИРУСИТЕ И БАКТЕРИИТЕ НЕ МОГАТ ДА МУТИРАТ !!!това го знае всеки който може да направи разлика между ген и геном !!! просто всяка година някой или нещо се грижи да ни снабдява с нови грипни и пр. вируси след това ни разправят че видите ли вирусите били мутирали най-страшното и най-гнусното е че 99% от лекарите и фармацефтите знаят че вирусите не могат да мутират но си траят !!!

9

Как антибиотиците

преди 4 години

стигат до реките:на запад и особено в САЩ и Канада животните са тъпкани с антибиотици,месото което ядат на запад е не само ГМО, но е тупкано и с антибиотици и с хормонитези вещества през канализацията отиват в реките, от там хората пият вода която особено в САЩ и Канада е с отвратително качество (ако не можете да си позволите филтрирана или минерална вода)ето така ни тровят !!!

8

Анонимен

преди 4 години

10 милиона, че това е един промил

7

Когато

преди 4 години

когато необразована Българска журналистка (или по правилно Сороски глашатай), която не знае Английски започне да превежда статии от английски на специализирани теми - страшни неща стават .... като това например: "Много от резистентните гени, които наблюдаваме у хората, са предизвикани от екологични бактерии

6

Анонимен

преди 4 години

Всички ще умрете................спокойно!!

5

Анонимен

преди 4 години

Всички ще умрете, спокойно!!

4

Анонимен

преди 4 години

До OMG_Luckerпредполагам, че включваш себе си в подходящата половина...

3

Анонимен

преди 4 години

Невидими атаки на рептилоиди-храната,водата,въздуха! И отвличане на вниманието с избори,конкурси,фестивали- уж нещо зависи от нас!

2

Д-р Исня

преди 4 години

"Това е тотален крах, заявава Боксал.Не! Тотален крах е, ако Земята ни остави да се гаврим с нея още 100 години. Да вдига сероводорода от дъното на океаните и да приключва този епизод!

1

OMG_Lucker

преди 4 години

Крайно време е Танос да щракне с пръсти и половината народ да изчезне.