6

V

преди 4 години

Партията взела най голям процент на тия избори е партия БРЕКЗИТ ;) ОЧЕВИДНО Е КВО ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ С ЧЕТВЪРТИЯ РАЙХ .

5

Анонимен

преди 4 години

"Зелените се основават върху две често пъти противоречащи си политически линии действия на местно ниво и скептицизъм спрямо глобализацията от една страна и силен проевропейски инстинкт и отдаденост на мултилатерализма от друга."Линиите не са противоречащи, противоречието възниква между идеите на либералите в ЕС и желанията на мнозинството от населението. Това, което либералът никога няма да може да разбере е, че е управляващо малцинство.

4

Анонимен

преди 4 години

Проблем на ЕС е, че припознава в Русия опонент, което е геополитически неадекватно.Проблем е, че Корпоративна Европа е шизофренна в желанието си хем да е пазарно ориентирана, хем да е социално ангажирана.Проблемът е най-вече за слабите икономики, които бяха пожертвани в името на европейските ценности.

3

Релтих Флода

преди 4 години

В Германия на зелените им викат дини. Отвън зелени, отвътре червени! Организациите на Сорос направиха всичко възможно да направят 16 годишните в Германия да гласуват и успяха. Масово лапетиите облъчени за климатични промени и гей бракове гласуваха за леви във всичките им туморни разклонения..... Хубавото е че националистите в Германия също взимат гласове!

2

Анонимен

преди 4 години

Проблемът на ЕС е евроатлантическата му ориентация, защото САЩ-другият бряг на Атлантика имат глобална ориентация на политиката си.Така ЕС се превръща в апендикс на САЩ, а САЩ от своя страна не се чувстват ангажиращо обвързани с ЕС.Нещо повече, САЩ нямат интерес от силен и независим ЕС.

1

Истинският проблем

преди 4 години

Проблемът се състои в това, че някои политици от най-висшите кръгове в най-мощните европейски държави докараха нещата дотам, че да възникнат политически организации от типа на Крепост Европа.Такива организации възникнат тогава, когато обществото се чувства заплашено, не намира закрила от страна на умерените политически формации и затова създава нови, чрез които се опитва да противостои на заплахата. После нещата се развиват според поговорката за изпуснатия от бутилката д..у..х