26

Ангел Недев

преди 4 години

За каква победа говори тази госпожа? Невиждали каква е избирателната активност? И ми говори за победа..

25

BOREZ

преди 4 години

BATE BOIKO , chestito.kraino vreme e da razkarach okolo sebe si tezi kradlivi i alchni ministri.ima mnogo inteligentni chora u nas i v chugbina.napravi edin chubav ekip i deistvai. xorata imat doverie v teb. xaide uspech.

24

Аооо

преди 4 години

Ако Бойко Борисов се отърве от коромпираните си съпартйци и заличи комунистите България ще процъфти.

23

Анонимен

преди 4 години

Тази леля прилича на майката на Алф ... типична герберуга

22

Поздрави

преди 4 години

При масово гласуване зависещите и свързаните с ГЕРБ падат.

21

Анонимен

преди 4 години

Найджел Фарадж се казва най- големия по Еди тел в тези избори !!!

20

До Падам от смях.

преди 4 години

Време е да се преориентираш *** шуменски,че след пленума може и по разумни хора от Корнела да хванат юздите и да ти спрат зобта. Видя се че със злоба,плюене и лъжи ще продължавате да затъвате още повече.А и електората ви е на пределна възраст и с неговото топене ,се топят и процентите,а те са толкова колкото взехте вчера ,защото комунистите гласуват задължително до един. Прави му сметката колко по малък ще е процентът на ,,големите избори",когато гласуват повече хора.И няма да са червени .

19

Поздрави

преди 4 години

До 20 МарксИнтереса клати феса.

18

опетков

преди 4 години

До Анонимен14 Е тея как да разберат като желаещите промяна не ходят да гласуват и по никакъв начин не показват желанието си за промяна. Ходенето в гората за гъби и почивката в Гърция не се броят за активна гражданска позиция.

17

опетков

преди 4 години

До Kuncho Има около 1.5 млн българи, които се водят, че живеят тук, а в действителност са в чужбина. Не могат да бъдат изтрити от списъците, защото не са заявили, че искат това. Имат си лични карти, адресна регистрация и всичко необходимо като редовни гласоподаватели. Предполагам, че има и куриозни случаи на българи с двойно поданство(познавам такива), които биха могли да гласуват и на двете места, без да бъдат санкционирани.

16

Анонимен

преди 4 години

Пазете си нервите и здравето. Явно е, че трябва да преболедуваме всички изма"ници, наскачали върху държавата ни като скакалци. Ще дойдат и добри времена. Българите от чужбина ни посочиха кои са читавите политици. В следващите избори за парламент те ще бъдат реална сила , която ще измъкне България от блатото- Демократична България. Образовани хора, с визия за държавата, почтеност и достойнство. Далече от всякаква байганювщина.

15

Анонимен

преди 4 години

Велева на колко различни партии ще е "вярна метреса"???!!!

14

Анонимен

преди 4 години

Тея не разбраха ли, че народа иска Промяна, а не БСП! Какъв е смисъла Нинова да се ухили насреща с 2-3 гласа повече и утре да я изгоним! Чакайте, още нищо не сте видели!

13

Kuncho

преди 4 години

Какво значи реални избиратели?! Нима изборните списъци са нереални?! Ако е така защо Бойко който управлява около 10 години с малки прекъсвания не ги въведе в ред?

12

казаХ

преди 4 години

Повече от наложително е Борисов да прочисти партията от алчни подмазвачи-използвачи,калинки.Да започне от Цветанов,Цачева,Бъчварова и подобни.Да потърси и привлече повече млади,наистина образовани,способни,родолюбиви,некрадливи и действително работещи за българите,а не само за себе си.И самият той да работи повече за благосъстоянието на народа а не да угодничи на Брюксел.Борба с корупцията навсякъде и постоянно.Народът очакваше да е един Орбан за България.Но за съжаление не би.

11

Анонимен

преди 4 години

Ама жалки сте с тея хвалби , оная гаргамел вчера казва - "само Един знае отговорите на всички въпроси, само Той може ...." като за Бог приказват .блюдолизци нещастни, политически к......и

10

Поздрави

преди 4 години

Победата е на свързаните и зависещите от ГЕРБ. Те ще гласуват за ГЕРБ дори Бойко и Цецо да с рога и копита.

9

Падам от смях

преди 4 години

Тоолкова са жалки ГЕРБ. Не разбраха ли че това е своеобразен наказателен вот. Време е да си ходят и да дойдат нови лица и нова партия. Наъ-добре президентска република!Как не разбраха гербаджии ,че народа не ги иска-крадци и мошеници!

8

Анонимен

преди 4 години

До БайфиданАбе комунисте гербажийски като гледам рейтинга на Радев и на Нинова които никога не са членували в БКП не знам кои са комунистите всъщност. Що не идеш в С Кроея или Венецуела и вземи бодигарда на бай Тошо със себе си.

7

Байфидан

преди 4 години

До 4 червен анонимник. Дали се усещаш колко си жалък с такъв коментар сега? Ако за ГЕРБ са 10%, за БСП колко са бе, кратун? И да има нови избори резултатът ще е още по плачевен за червените. Кога ще го разберете?