27

MARIN NUNEV

преди 4 години

България без партии, Експертно правителсво.Да се събудим. С промяна няма да стане,трябва подмяна,.Няма нищо страшно. Про4ети историята на Белгия.

26

Анонимен

преди 4 години

Гербавите *** си ругаете и обиждате на богато, но няма кой да ви банне?Явно сте си на щат в този сайт.

25

Анонимен

преди 4 години

Бате Ви Боко "овладял кризата" (???) .... И вече няма корупция във висшия ешелон на ГЕРБ ли ???? Замаза Ви очите бе балъци... Вярно - той е най умния измежду вас -всички прости и наивни!

24

Анонимен

преди 4 години

TIa isboti sa bg sa nischto gabriel vse po na smija isglejda s fo neja mis pigi 130 kg pavlova mnogo smeschno i grosno sa gledane zezko zwaka ot novo schte e na vlast gorkia komunjaga boiko pak schte go iskagat ima vreme sa novi skandali v sater.tatar gerb ura ura

23

Байфидан

преди 4 години

До фсв. Не знам дали се усещаш колко са жалки и смешни коментарите ти сега? Ако БСП беше спечелила при същата активност друга песен щеше да пееш, нали червен цър.вул?

22

Реалист

преди 4 години

Борисов, та Борисов. А бе ГЕРБ щеше да спечели и без Борисов. Защото народът не иска БСП.

21

Винету

преди 4 години

До 23. И на теб гроздето ти киселее, нали? А бе, ***, ГЕРБ спечели през 2009 и 2014, когато администрацията беше на БСП. И през 2017 при служебен кабинет на радеф.

20

Картофчо

преди 4 години

Не просто губят доверие - те отдавна са го загубили!На изборите у нас избираш коя партиина върхушка колко процента от приходите и фондовете да гепи. Но така и така всичко в края на крайщата е гепено, та няма смисъл да се мори човек да ходи да гласува. Има къде по-интересни места за посещения със същите емоции: Цирка, Зоопарка и т.н.

19

Анонимен

преди 4 години

Само Слави

18

баба мара

преди 4 години

това са нелегитимни избори 5 милиона не са гласували и не са представени в епкасиране на изборите не са виновни почивните дни а качеството на материалане струва

17

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 18Е, то пък тия калинки с купените "тапии" са един електорат!!!!!!!!!!!!!!!

16

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 11искам закон, който да отнеме правото на глас на неграмотнитеЕ тогава БСП-то хептен ще го овапца

15

Както каза

преди 4 години

един колега :"Изборите са, като купуване кола на старо - избираш измежду много лъснати *** !" Грубо, но вярно в България ! Оставаме с очакване на Новата формация !

14

Лошото

преди 4 години

С негласуването си се дава възможност малцинствата да ни определят съдбата. Както е тръгнало българите по този начин ставаме малцинство в собствената си странал После се чудим защо са цирковете с едното малцинство. За голямо съжаление в политиката на ГЕРБ има много театралничене. Всичко там е "пунта-мара" за замазване на очи. От тяхната политика печеливши са само управляващите и малцинството! Всички губим! И ако не се гласува, върховенството за закона отива по дяволите и ще си стоим в блатото!

13

Край

преди 4 години

Какви партии бе. Някой знае ли по име поне един депутат на Марешки или на Валери Тихото. Ако се махне ББ - от герб за 2м. няма да остане и един член.В България няма партийна система има Организирани престъпни групи с тартори. Като се докопат до властта оглозгват кокала до нула.

12

Анонимен

преди 4 години

БСП обещаваха по много от всичко, обаче вече няма кой да вярва

11

Ф.С.В.

преди 4 години

НА ТЕЗИ ИЗБОРИ се разбра едно - Българският народ вече НЕ ВЯРВА в Светлото Европейско Бъдеще !! Бъдещето е за шепа хора които вече не си знаят апартаментите къщите и милионите в чужди банки!!

10

Анонимен

преди 4 години

искам закон, който да отнеме правото на глас на неграмотните

9

Ф.С.В.

преди 4 години

Искаме закон - под 20% Избирателна активност- ИЗБОРИТЕ ДА СЕ СЧИТАТ ЗА НЕЛИГИТИМНИ- НА ТАМ ВЪРВЯТ НЕЩАТА ЧЕ НЯКОЙ ПАРТИЯ ЩЕ УПРАВЛЯВА С ИМА НЯМА 200 ХИЛЯДИ ГЛАСА- ТОВА Е ПАРАДОКС И ПОЛИТИЧЕСКИ ЦИНИЗЪМ ПОТЪПКВАЩ ДЕМОКРАЦИЯТА- НАРОДЪТ НЕ ГИ ИСКА !!- ТОГАВА ПРЕЗИДЕНТЪТ ДА УПРАВЛЯВА!

8

Сън

преди 4 години

РАЯТА СПИПадишаха с ХРАНТУТНИЦИТЕ гласува, ако не гласува утре няма да е на ХРАНИЛКА.