13

Кармен Младенова

преди 4 години

Европейския парламент!?...Разширяване на бюрокрацията и корупцията но не и на демокрацията...

12

спасяват Ел.Йончева

преди 4 години

Бсп предлагат офшорната Ел.Йончева за евродепутат за да я спасят от затвор, защото тя е обвинена за пране на огромна сума от КТБ чрез нейна офшорна фирма. Същата Ел.Йончева твърди, че се бори с корупцията...Смях...

11

мак

преди 4 години

Имат страховити заплати, а дали са заслужени е друг въпрос. Но от депутатите от малките страни нищо не зависи, Европа май не чува техния глас. Но все някой трябва да пратим там, тъй че е редно да гласуваме.

10

ай сиктир

преди 4 години

Не че има някакво значение, но това за големината и броя на депутатите на европейския парламент е меко казано невярно. В поне пет държави да не кажа повече парламентите са по-големи и многобройни, но все си мисля, че по-важното е що вършат, а не колко са големи.

9

Анонимен

преди 4 години

По интересното е каква работа вършат в този парламат. Доколкото съм осведомен от сигурни източници в този парламат никаква работа не се върши. Решенията не се взимат там а от онези които дават мангизите. В този парламат вирее само прости.туцията гейчетата ишиасите Дудуц.ите жамбазите и тем подобни отре.пки. Ако трябваше нещо да се върши в този парламат то той щеше да бъде закрит. Както и ако изборите решаваха проблемите на народите то те щяха да бъдат забранени. Блажени са вярващите.

8

Евро корумпе

преди 4 години

И най-корумпираният. Не си подадоха оставките, дори след като ги хванаха как точат пари от несъществуващи наеми за несъществуващи техни офиси на представителства.

7

Анонимен

преди 4 години

Голяма лапачка пада, а робите да сгрибат

6

Шикългрубер

преди 4 години

Да живее интернационала да живее братската дружба между другарите от ЕС. Туй което Сталин не можа да го построи немеца го построи и дори го напълни с бежанци и гейове Само че Русия сега е държава и изнася петрол а Германия е на път да стане Африка и е принуден немеца да подава коли и краставици за да оцелее.

5

привет от Германия

преди 4 години

Значи рубладжиите нямат шанс в Европейския парламент щом се изисква да имат представители поне от 7 държави и да се събере група минимум от 25 човека !Според мене ще има около 10 рубладжии , 6 от България , 1 от Полша , 1 от Чехия , 1 от Унгария и 1 от Румъния !

4

пенсионер

преди 4 години

Бедния данъкоплатец бачка като роб за жълти стотинки, плаща огромни данъци от мизерната си заплата, а тия алчни Чичаци пълнат гушите на техен гръб... А реално нямат свършена работа за 5 стотинки! Егати Пародията!

3

Слънчарски

преди 4 години

И все пак това са 705 депутати за 27 страни и 400 хиляди човека, а ние сме с 240 за има-няма 7 милиона българи.

2

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

А СЛЕД НЯКОЯ ДРУГА ГОДИНА ЩЕ САМО ИСТОРИЯ

1

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Ей за това не искам да съм еуродупетат,защото ша са...загубя и не зная къде да...седна.