100

ха ха

преди 4 години

До КсЩом им плаща за какво да им пука, тя на какво ще прилича после ? Не е редно ,ама парите решават всичко.

99

Олеле,

преди 4 години

защо ни занимавате с това зомби ? Навсякъде са тези отвратителни снимки,които направо плашат.Някъде четох,че не сме били прави според нея да я обиждаме така. Това момиче е за лечение,ама заедно с родителите си,защото нормален родител не би допуснал детето му да се направи на плашило.

98

Снимки 1 и 2

преди 4 години

Тая все едно си носи вагината на лицето

97

Анонимен

преди 4 години

Вземи си го сам.

96

дръвчо

преди 4 години

Някой да ми даде телефона на момата, благодаря

95

Гост

преди 4 години

Леле! Ужас!

94

До бизнесмен

преди 4 години

Ми ако си падаш по гумени с. кукли от най-некачествените, значи е тъкмо нужното грозде. Направила се е на нищо в стремежа си да се покаже първа чалгарка. Друго няма какво да се каже.

93

питам си

преди 4 години

Няма ли кой да свали тази *** фитка от сайта?

92

избирател

преди 4 години

Леле майкоооо,горкото дете!!!А уж имаме комисии за какво ли не?А тоя КАСАПИН,къде я "РАЗКРАСИЛ"?Иначе четох,че глобили фирма,къде си държали кокошките на студено!!!Ей странна държава и това си е..............

91

Кс

преди 4 години

Аз наистина се чудя докторите толкоз ли нямат страм, че да окепазят това момиче толкоз брутално. Айде тя е млада и глупава.. ама те?

90

*

преди 4 години

Жестоки сте.Никой не е застрахован от грешките на младостта.Помнете , че утре може да са вашите дъщери или близки. За мен по-виновни са т.нар.доктори, които са взели парите ,а не са отказали да направят интервенциите. Трябва да има някакъв морал, някакви стандарти и някакви рестрикции от страна на Закона срещу такива,възползващи се от психически лабилните и неуверени хора.

89

kireza

преди 4 години

С тези бърни прилича на *** на *** МАНДРИЛ....Човек да го е гнус да я докосне....

88

Анонимен

преди 4 години

сатър

87

Опс

преди 4 години

Това "нещо" кога ще го махнете?

86

Минаващ

преди 4 години

Хиляди левове струват тези пластични операции. С какъв акъл се дават тези луди пари, за да заприличаш на чернобилски мутант?! Андреа, нуждаеш се спешно от психиатър. Запази три часа - за теб, за *** и баща ти. Ама при известен и доказал се психиатър, който да се справи с огрооооооомния психически проблем. Леле, с тия пари какво кухненско обзавеждане може да се купи, а и не само това... Жалка си в този вид, а на фона на това подобие на кухня си още по-жалка.

85

РККА

преди 4 години

Един познат ползваше за подобни същества следния израз ,,МИЗЕРЮДИ МРАСУТИ,,....

84

Отговор

преди 4 години

Тук питат:"И в какво има вяра това плашило?Кой мъж ще хареса,дори за секс,това чудовище."Да отговоря. Някой, който харесва с-с с подобие на гумена кукла от най-некачествените. За друг не се сещам. Жалко е. Много се е съсипала. Последно се пробвала за кукла барби да мине, но единственото, за което минава вече го описах на кой ще пасне.

83

Анонимен

преди 4 години

Да си бе оправила първо кухнята!!!! Или да се снима само от обществени тоалетни, както си му е реда!!!!!

82

лелелеле

преди 4 години

Ама хора, моля ви се, сложете точка 18 или нещо да предупреждава.Стресирах се залудо, светена вода ми трябва да се промия.Това е карикатура, сбъркана реалност и изкривено съзнание.И не, не е защото сме тесногръди, просто това е естетически МЕГА, ГИГА ЗЛЕ.Скандално направо....

81

Анонимен

преди 4 години

Съсипаха я тая държава!