11

Анонимен

преди 4 години

Чудя се дали Бойко Борисов със своят типичен просташко веселяшки хумор дали е интелигентен-В това можеш да не се съмняваш, много по-интелигентен е от тебе. И хуморът му не е просташки. Просташки е хуморът на Славчо Трифуноф.

10

Анонимен

преди 4 години

Fake news.

9

123

преди 4 години

Този нагаждач не само мрънка , но и няма една завършена мисъл в това интервю. А глаголи за интелект !Подмазвачи ! Че как така от СУ-то веднага е постъпил в редакцията ? Ясно как тогава !Млъкни бе , плазмодийо такава !

8

Старо куче

преди 4 години

Този Вешим, демек Мишев ми е много протиен. По време на интервютата си постоянно мънка и мрънка, как му е било лошо едно време. Всичко отрича. Абе, аланкоолу, нали баща ти беше голямата работа едно време, че и ти закачи също облаги. Такова слагачество към управляващата в момента партия няма в никоя друга медия, както във вестник "Стършел"! А с такова удоволствие си го купувах едно време. Ама съм будала, че продължавам и сега да го купувам, но това е въпреки Мишев!

7

Анонимен

преди 4 години

Чудя се дали Бойко Борисов със своят типичен просташко веселяшки хумор дали е интелигентен.Той за разлика от учителят си Живков обича да се майтапи с хората,а и няма нищо против народът да му се подиграва и майтапи с него.Та дали това е признак на интелект господин Вешин?

6

Коментиращ

преди 4 години

"Донесъл чукчата свой роман в една редaкция. Редакторът го прочел и му казал: Разберете, слабо е. трябва да четете класика. ели ли сте Достоевски, Толстой, Тургенев? - НЕ, чукча писател, не читател!" Така е и с голяма част от нашите писатели...

5

Анонимен

преди 4 години

Проблемът Михаиле е, че "Австрийците" дойдоха!

4

Анонимен

преди 4 години

Много отдавна не съм в България.И много приятно съм изненадан че още има в."Стършел".Като дете очаквах с нетърпение кога баща ми ще донесе В."Стършел" в седмицата и сп."Космос" в месеца.Така растяхме, с надежди. Сега сме далеч, много са като мен.

3

Анонимен

преди 4 години

Тия от стършел не са мръднали от 86та, кофато пишеха фейлетони за Рейгън. Само врагът се смени.

2

дедо Ташунко

преди 4 години

Голяма работа са и Вешим и Румен Белчев, управител на вестника. България разполага с отлични хумористи, чета с удоволствие "Стършел". Поздрави на всички стършели от сърце, тяхната роля е важна за нашият малък, но много *** народ.

1

Анонимен

преди 4 години

Хуморът е за да ти омекне онуй за сметка на туй......