5

Петър

преди 4 години

Ще гласувам! Номер 6 в бюлетината и преференция 108!

4

Иван

преди 4 години

Истина е,че националните проблеми като образование, здравеопазване и корупция са национални проблеми и на други държави членки от ЕС. Имам много приятели в Италия, Холандия и Испания, които също поставят тези теми като основни проблеми в техните държави. Разликата е,че тук нямаме желаещи които да вземат работещи решения.

3

Ивелина

преди 4 години

Това,което аз разбрах е,че няма сериозен емигрантски проблем в България. Тъй като те влизат само през България,но поради мизерията не остават тук и бягат на запад. А не че няма цялостен проблем с тях. Както госпожата каза, единственият начин да се преборим с корупцията, нелегални емигранти, финансовата криза и лошото здравеопазване е като първа стъпка да се редактира Лисабонския договор, така че да имаме общаправосъдна система и ЕС да може да се меси в проблеми като корупцията на местно ниво.

2

Георги

преди 4 години

Нямало проблем с незаконните мигранти ли?! Кажи честно! Това е един от най-наболелите проблеми на съвременният свят, разбира се наред с безработицата, нисък стандарт на живот, слабо здравеопазване, икономическа и всякаква друга криза! Изказването на госпожата е неаргументирано за съжаление! Единствено разбрах,че призовава да не се гласува за ГЕРБ и БСП..!

1

Анонимен

преди 4 години

Ами не проблемите на България не са проблеми на всяка държава и това се доказва лесно ако всички държави имаха нашите проблеми всички щяха да са същия бардак като нас а емиграция нямаше да съществува защото никой не иска да смени един кене.ф с друг а да излезе от всички такива.Защо всеки депутат да има законодателна инициативата за да става същия хаос и говорилня като в нашия ли.Българина едно си знае и едно си бае.Не е важно той да стане цивилизован, а другите да станат диваци като него де.