17

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен".Много ясно че не може цял филм да се заснеме с телефон." Защо да не може? Може.

16

Анонимен

преди 4 години

До Само питамАко седнеш, помислиш мноооого внимателно, вярвам, че ще откриеш отговорът на върпосчето, което те мъчи.

15

tamada

преди 4 години

Цял филм може да се снима на телефон и са снимани достатъчно филми по този начин. Само че ограниченията са повече от ползите и всички екзалтирани прогнози за замяната са просто фантазии и/или платени реклами. Ще си остане просто приключение.За продуцентите много се лъжете - далеч не се стремят към най-голямата и най-скъпата камера, а към тази, която ще свърши работа. Нищо няма да си кажат като видят филма - за разлика от вас те са по-наясно с бизнеса.ISO е абревиатура и се пише с главни букви.

14

Само питам

преди 4 години

Разбрах че новия АйФон снимал много хубаво и камертата му била СУПЕР. Само да попитам , чета отдавна рекламни материали и статии за този велик смартфон , но никъде не успях да прочета нещо за това ДАЛИ МОГА ДА ГО ИЗПОЛЗВАМ КАТО ТЕЛЕФОН и да позвъня на някого или някой да ми се обади ? Никъде нищо не споменават за такава функция . Някой има ли такъв телефон за да ми каже .

13

Прасе с каска

преди 4 години

А защо не пише горе над статията "РЕКЛАМА" или "ПЛАТЕНА СТАТИЯ".Разликата между *** йафон и една професионална камера в качеството е много голяма в полза на камерата.

12

Анонимен

преди 4 години

Истината е в изречението "част от филма" а не целия филм.Явно някаква малка част.Много ясно че не може цял филм да се заснеме с телефон.Друг е въпроса,че това е платено от ябълката да си направят малко реклама,че продажбите им доста спаднаха,но в същото време цените не!

11

преди 4 години

Не е нито първият, нито ще е последният филм, който разчита на евтин PR от "заснемането с телефон". Излезлият преди 4 години Tangerine беше заснет ИЗЦЯЛО на iPhone 5s, който факт вдигна значителна шумотевица. Евала за което на маркетинговия екип.Естествено, ако дадеш смотан телефон на кадърен оператор, той ще заснеме нелошо изглеждащ филм. Ако дадеш камера за 100к на някой, чийто опит се свежда до плющене на селфита, резултатът няма да става за *** за зеле.

10

Сашо

преди 4 години

Никога не съм имал продукт на apple. Да си купя ли?

9

Интересно..

преди 4 години

...решение да се снима със смартфон, който определено не притежава най-добрата камера....Вероятно се разчита марката, Айфон, да снима, вместо камерата...

8

Гошу

преди 4 години

На мен единия обектив ми струва 3000 лева... Тръгнали айфони и приложения по 15 лева да рекламират!

7

Некъф

преди 4 години

И камерата ще струва осем пъти по скъпо от нормалната със същото качество защото е ябълка. Олигофренията край няма!

6

Анонимен

преди 4 години

Аз гледах един такъв филм по HBO. А това, че е бил заснет с IPhone го разбрах в последствие. Филма се казва Unsane.

5

Инж

преди 4 години

В бъдещето на киното... няма камери. Всички образи ще са генерирани по предварителни модели. Е, в сапунките може и да има, там се снима и показва по епизод на ден.

4

Русия

преди 4 години

Догодина камерите на Ябълката няма да влязат и в Най 10. Тия тръгнали да ги рекламират

3

Анонимен

преди 4 години

Какъв iPhone бе...вие вие луди ли сте?В професионалната фотография и филмовата индустрия се ползват специални камери които започват от 5-6 хил и достигат до над 100 хил. долара. За различните неща си има специализирани камери. Например за супер детайлните кадри се ползват високоскоростни камери от типа на Phantom v2640.

2

Анонимен

преди 4 години

Това е пак от тея спонсорирани от епъл "спонтанни" събития.Фактически, ако искаш да изкараш най-доброто от телефон, иТелефон би трябвало да е 5-6 избор, ако не и по-назад. И това е така от поне 3-4 години насам.

1

Анонимен

преди 4 години

"Казва се FiLMiC Pro и ти позволява да настройваш всичко от температура през скорост на затвора, iso до баланс на бялото и най-важното зуумът.Зуумът е най-маловажното от изброеното.