17

futurehealth

преди 4 години

Дано да е прав професора!

16

Анонимен

преди 4 години

Винаги съм знаел, че женските са най - заразни. И при комарите, и при кърлежите, и при хората...

15

Шоп

преди 4 години

Пoмияpитe най-добре ще ги обезпаразити ловната дружинка.

14

Анонимен

преди 4 години

Under Our Skin е документален филм за Лаймската болест който можете да гледате на Ютюб стига да знаете английски език.Препоръчвам го на българския "професор" и всеки здравен работник който се интересува от тази напаст!

13

Анонимен

преди 4 години

Кърлежът е прероден български комунист!

12

Гошо

преди 4 години

Миналата годона през февруари на -5 градуса, кърлеж беше полази кучето мив Борисовата. Преглеждам го всеки път след разходка и го видях преди да се е забил. Не съм очаквал, че тези гадове да виреят на минусови температури.По някой градинки пръскат средата на лятото, но повечето само го окосяват.

11

До бай Тъпчо

преди 4 години

Ако се шмугнал под крачола на панталона и оттам нагоре към чатала или по дрехите се е прехвърлил на гърба, ще го видиш у шестък. А и не ми се вярва да джиткаш чисто гол за да го усетиш как ти пълзи по кожата. Така, че може и да не разбереш, че ти е бил на гости.Раната ще посинее, само ако ти е прехвърлил петниста/Марсилска треска, и то не веднага. Симптомите са като при грип.Ако е на удобно място можеш и сам да го извадиш с пинсета или игла. За по-притеснителните, става и с Вартнер Крио

10

Анонимен

преди 4 години

Затова не излизайте следобед.

9

Наблюдател

преди 4 години

А колко милиона годишно отиват за пръскане?В гето Младост сигурно пръскат само с вода, а пък плъхивете притичващите между блоковете са, като котки.

8

Анонимен

преди 4 години

В Парламента кога ще пръскате

7

бай Тъпчо

преди 4 години

Човека няма козина и кърлежа веднага се вижда бе.Ако се е лепнал някой, го завъртате и дърпате ниско до кожата и готово.Никакви доктори ви не трябват.Ако мястото започне да се подува и засинява, идете на лекар да ви бие една инжекция ама първо няколко дена го наблюдавайте.Няма да се плашите и стресирате децата, ей!Те джурналните обичат да плашат и от мухата слон да правят и ако им са водите по акъла, трябва да лягате и да ***...Хайде холан, дядо си за кърлежи ще го учат...

6

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 2Френд, нещо да не си се объркал?Това с "краката на втория вътре" звучи малко повече от странно, че даже обезпокоително. Обещавам да не падам жертва на въображението, но все пак...

5

докато не

преди 4 години

обуздаете тези еко-фашисти и пр "защитници" на животните парковете и градините ще са пълни с кърлежи, бълхи и въшки бездомните животни и т.н. домашни любимци разнасят тези зарази обаче днес ако убиеш бездомна котка толерастите те вкарват в затвора - ето за това ще ви хапят кърлежите - заради западните "ценности" отстоявани от сороските перкендета

4

Bebok

преди 4 години

Гати тази *** София пълна с бесни бездомни кучета разнасящи заразни кърлежи. Баси и градска среда.

3

Анонимен

преди 4 години

Аз знам на едно място 240 кърлежа - изпиват кръвчицата на Народа ! Там им е гнездото - развъдили са се в цяла България !

2

Анонимен

преди 4 години

Да се излъжеш да идеш в пирогов да ти извадят два срещу 50 лв, като търсеха лейкопласт по етажите, защото на втория краката останаха вътре, за да ми направят компрес.... Това е пирогов (с малка буква).

1

Анонимен

преди 4 години

Каква е тази истерия не знам, просто си преглеждайте децата редовно и махайте кърлежите веднага като ги откриете, риск няма никакъв. Да не говорим, че в чужбина даже не се и пръска за кърлежи, до сега сигурно съм изваждал над 100 от мен и от децата ми, защото постоянно сме навън, имаме и двор. Рискът идва ако кърлежът не се извади до 24 часа.