53

Анонимен

преди 4 години

До УнуфриЕфективноста му може и да е надценена, но белите му са дори подценени!!!!!Това че е на 90 години не означава нищо, защото не е сам и стуктурите му не са от 90годишни . Впрочем той е просто лицето на една компания от извратени мозъци.

52

Анонимен

преди 4 години

До анонимен 16 Какво е висшето на твоя близък и кой от многобройните свободни университети е завършил? Да не би да е юрист от Русенския Селскостопански или Пернишкия?

51

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен50Ти си откровен ***.В България има офиси на други мултинационални компании в които средната заплата е 3000+.

50

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен46А какво предимство имаш?Че половината от така наречения народ са социалистически от репки, мързеливи и некадърни?

49

Анонимен

преди 4 години

Не се радвайте,ако го направят в България ще е,не заради високотехнологичното ни ниво,а заради аборигенски ниското заплащане на нашите ***!-Заплата 650-700 лв. бруто.- Ваучери за храна - стотина кинта-които обаче,ако отсъстваш или си в болнични се намаляват.-100-200 лв.-т.нар."негарантирани"-които се отнемат при отсъствие или ако сте в болнични- Осигуровки на Брутото и после болнични 80 %,а пенсия близо до минималната!Който иска да ръкопляска или да прави джумбалдаци!

48

Waffen SS

преди 4 години

Място както за паника,така и за надежди няма.Няма такъв наивник/а те не са наивници/,че да строи сериозни производствени мощности у нас.У нас идват дребни тарикатчета в сектора с шиенето на ***,както и големи корпорации специализирали се в ограбване,чрез концесии на природни богатства и силно замърсяване на околната среда.След изчерпването на ресурсите ,просто си заминават,а ***,вече, без това природно богатство остават,под формата на безработни.Според мен както споровете са излишни

47

УЕФА - мафия

преди 4 години

Фау Ве, та Фау Ве. И накрая дръгливата каторга Шкода, дето и тя ще иде при султан Реджеп, а не в тая пародия, наречена България. Със здраве, утре не забравяйте да хвърлите по една хАртия У кутиите.

46

Unufri

преди 4 години

Еййй намерихте кусури и на Шкода :) Какви хора сте, бе?Не заслужавате VW и *** да си хвърли по вас. Тъмни балкански субекти.

45

Анонимен

преди 4 години

Демек, единственото ни предимство е, че от ЕК ни бият шамари и Ердоган не ни е пример. Егати до къде до докарахме :(

44

Анонимен

преди 4 години

До А ЗимбабвеА като слушаш форумните писания на дърти селски шумкари като тебе, във венецуела и Северна корея с по 2$ месечно и без ток са по-добре.изкуфели соцдъртюфелници.

43

Анонимен

преди 4 години

До ERICHда бе, Знаем ви вас големите соц специалисти дето произвеждахте чушкопеци и телефони с шайба.

42

Анонимен

преди 4 години

До ERICHЧе каква инфраструктура повече има Турция?

41

Анонимен

преди 4 години

Немецът искаше да продава китайски стоки като Великобритания и Франция. Но закъсня няколко столетия. Трябва да произвежда сам и да продава. Трябва да бачка.

40

Унуфри

преди 4 години

До А ЗимбабвеДнес ходя до тоалетна по-често от обикновенно. Но, не виня за това Сорос. Причината е, че вчера сготвих невероятно вкусен боб в гърне и попрекалих с консумацията. Мантрата за Сорос - вездесъщия злодей е много удобна за несъстоятелните хора. А Сорос е просто един 90 годишен финансов шмекер, който чрез НПО-та и други форми се опитва да влияе на световнота политика и да реализира спорните си представи за по-добър свят. Ефективноста на начинанията му е силно надценена.

39

ERICH

преди 4 години

Няма как да е у нас.В България инфраструктура-никаква,квалифицирана работна ръка- никаква,специалисти-никакви,корупция на всички нива,не рабтеща правосъдна система,престъпност-безнаказана.Трябва да са загубили реална представа за положението в страната.Хората с трудови навици и квалификация придобита по време на "тъмният" социализъм почти не останаха.Все пак това са автомобили,а не шиене на *** и потници с чужди суровини.Тези фактори са били отчетени и всякакви предизборни балони са безсмислени

38

Сандо

преди 4 години

поредните експлоататори които искат да им е евтино.Немеца едно врме беше тръгнал да превзема Европа с бутиши, шмайзери и танкове. Сега го правят същото само че с пари (инвестиции)

37

УМЕН

преди 4 години

Никога не купувам нищо турско!

36

Анонимен

преди 4 години

До 20Подобен завод едва ли ще е в София или Пловдив, това са заводи с огромни площи, изискващи отлични възможности за логистика и ЖП терминали и връзки с речни и морски пристанища, от друга страна пък Северна България, която ччисто стратегически е с по-добро положение за подобен завод, няма нито нужната инфраструктура,нито капацитет да осигури заводите с работна ръка, отделен въпрос е че у нас има досега 3 катастрофирали проекта за автомобилно производство, 4-ти мераклия едва ли ще се появи

35

Анонимен

преди 4 години

В Делиормана или Кърджали ще е заводът на Шкода. Казват ни го по европейски.

34

Анонимен

преди 4 години

Абе, какво стана с плаши-путарника на Аня Пенчева, който беше задържан за побой над друг човек? Тука пълно мълчание.......Караньотов се зове запъртък-а. Разбрах, че много бил смел, когато е в компания с още 5-6 човека, за предпочитане по-големи и якички от него, ама то това, така, случайно, де. Не, че има нещо.;)