54

БЪЛГАРИН БУДИСТ

преди 4 години

ДО ГАДОРЯН:ГАДОРЯНЧО ТЕ КИТАЙЦИТЕ ПАК СА БЕЛИ(НА ЦВЯТ) НО ПЪК СА ЧАСТ ОТ МОНГОЛОИДНАТА РАСА НО ПЪК НЕ СИ КАФЯВАТА ЧАСТ НА МОНГОЛОИДНАТА РАСА КАТО ФИЛИПИНЦИТЕ И ИНДОНЕЗИЙЦИТЕ.... ВСЯКА РАСА СИ ИМА РАЗЛИЧНИ ВАРИАНТИ НАПРИМЕР ЕВРОПЕИДНАТА ВЯРНО Е ЧЕ ЕВРОПЕЙЦИТЕ СА БЕЛИ НО МНОЗИНСТВОТО ОТ ТУРЦИ,АРАБИ,АРМЕНЦИ,ИНДИЙЦИ,ПАКИСТАНЦИ,ИРАНЦИ,АФГАНИСТАНЦИ,МАРОКАНЦИ И ПРОЧИЕ НЕ СА..... ТАКА ЧЕ РАСА Е ЕДНО А ЦВЯТ НА КОЖАТА Е СЪВСЕМ ДРУГО!!!!

53

ГАДОРЯН

преди 4 години

То се е видяло коя раса е номер едно. Е не е бялата. Тия с дръпнатите очички са страшна работа. Станаха по добри имженери, лекари, астрофизици и музиканти от който и да е. Те и родовообщинен строй да имат пак ще са по напред от нас. А т нар ЕС ще се срине и генетично, технологично и прочее. Демографски няма се срине щото маврите и другите не спят. А евроценностите ще потънат в забвение. Няма да има силикони, манекенки, компаньонки, а бурки и шалвари. Честитоооо

52

бай ганю

преди 4 години

ех кога ще ги стигнем американците а че след това и дори китайцитенашето БДЖ няма с какво да напълни един вагон и единственно поради тази причина все още нее въвело у нас този тип влакове

51

Факт

преди 4 години

Защо в САЩ НЯМА НИТО ЕДНА високоскоростна ж.п.-линия?Няма и да има,както вървят нещата.Прословутия Хиперлууп едва прехвърли 300км/ч,нещо постигнато във Франция през 70-те години на миналия век.Сигурно в Америка няма потребност от такъв транспорт,за разлика от всякъде другаде.

50

Бесен соросоид

преди 4 години

Кой е тоя Маглев? Звучи ми като руски шпионин-отровител с Новичок. Дайте да дадем още санкции за Русия!

49

До 23 Бахамения

преди 4 години

Абе клоун Каспичански ти ли точно ще говориш за смръдливи чорапи бе скункс

48

До 23

преди 4 години

Абе Радомирски пoр, що си мислиш, че всички са миризливи перничани като теб! Ти имаш ли телевизор та виде Бахамите??? И кво, като се събуди у Радомир с палеца в контакта и се напече като на Бахамите???

47

Дрогаре говедаре...

преди 4 години

Специален поздрав от Поднебесната империя за феновете на Теслата и Спейс хикса. Тука помпозни презентации в стил "горд петел крачещ на бунище" нямаше, но има реални резултати.

46

до Ха

преди 4 години

В същност Трансрапид са си го направили германците и дори се движеше по тестова отсечка. Забравена почистваща количка по трасето предизвиква катастрофа и Тюсенкруп Сименс се отказват да го реализират на практика. Дори е имало план 1та отсечка да е Берлин Хамбург. Цената обаче на пътя е прекалено висока и сега китайциите си джуркат влака, който трябваше да стане ICE 4.

45

Нема страшно

преди 4 години

Мистър Тръмп ще забрани на магнита да работи с Китай.

44

Графа

преди 4 години

Нека първо Кметицата Довърши Графа, след това и ЖП транспорт ще оправят с Бо, Китай е тема, която не ни влияе - ние сме у Великият ЕС - всички ни дишат праха!!

43

Анонимен

преди 4 години

И ние имаме бърз влак, София - Варна... аз съм се возил..

42

Анонимен

преди 4 години

А китайци возят ли се в него?

41

Дракон

преди 4 години

До Смех и ревКакъв Смех братчед, като нашето е за РЕВ.За твоя информация пътувал съм Шанхай -Пекин (1230 км) за 4 часа и 30 Мин. От които 30 минути са му престоите по гарите на влакчето. И се оказа, че от съображения за брзопасност не вдигат повече от 310 км/ ч, но може да развие 360 км/ч при морското равнище.В България това няма да го видим никога, защото няма кой да построи линията.

40

въпросче

преди 4 години

Я кажете какво е положението с шефа на Интерпол, как е в Китайски ГУЛАГ, добре ли обгрижва Партията?!

39

Анонимен

преди 4 години

Абе кой ти пътува с влак бе? Да не сме джuпcuта!

38

Ха

преди 4 години

Последно се качвах на 301км./ч в Япония, шинкансен. Англия има да сънуват...

37

Упс!

преди 4 години

Абе много е хубаво в Китай - маглев, туй-онуй, джиджи-биджи, джаджи и т.н., ама има един проблем. Всъщност, 2,5 млрд проблеми.

36

Ха

преди 4 години

Когато се качиш на влак с 470 км/ч. в Англия моля намери начин да ни дадеш поне линк към снимка :)

35

tamada

преди 4 години

До Ха до 31Можеш и жена си да качиш, но това пак няма да я направи първата в света. :)