12

опетков

преди 4 години

До Анонимен1 Така е от известно време. Усетиха се, че станаха банални и сега модерната "опорна" точка е "климатични промени". Каквото и да се случи: затопляне, застудяване, бури, ясно време, земетресения, затъмнения, всичко е климатични промени и предвещава гигантски апокалипсис.

11

опетков

преди 4 години

Ако можем да направим някакво заключение от написаното, то е, че затоплянето е започнало преди доста векове и не е свързано чак толкова с човешката дейност. Има изследвания, които доказват, че човешката дейност има около 5% влияние върху т.н. "глобално затопляне", което се използва от "учени " шарлатани, шайката "зелени" и правителствата на развитите държави, които по този начин спират развитието на конкуренцията от по-слабо развитите. Но борбата със замърсяването трябва да продължи.

10

gg

преди 4 години

Страшно, страшно - трябва незабавно да спрем колите, фабириките, ел. уредите. И да се върнем в пещерите, че иначе голяма жега ще настане от това глобално затопляне!

9

Анонимен

преди 4 години

Ем чи тей и благарти тай уа!

8

бай ганю

преди 4 години

а ние мигрираме на запад защо ли?защо ли не на изток?нещата се развиват много много сериозно към зле,най лошото е че на никой сякаш не му дреме и не го взема на сериозновсички ще се събудим едва когато майката природа ни притисне много здраво в ъгъла

7

tamada

преди 4 години

До ТъпиПланктонът няма толкова акъл, че да разпознае кое е пластмаса и да избяга от нея. Яде микроскопичните парченца и просто ги изхвърля.А за фекалиите - ние може и да сме 7 милиарда, но рибите в океана са няколко трилиона, отделно животни, отделно зоопланктон. И всичко живо си сeре във водата. Докато нашите фекалии, в огромната си част остават на сушата, а на корабите вече са забранени за изхвърляне. Не че океанът ги усеща - корабите не са чак толкова много.

6

Анонимен

преди 4 години

Всяко лято е така. От милиарди години.

5

Анонимен

преди 4 години

Много отдавна на Балканите е имало лъвове.Те пък мигрирали на Юг.

4

Тъпи

преди 4 години

Какво глобално затопляне ??? Планктона отива на север където водата е по чиста и няма фекалиите и пластмасовите изделия на Америка ,Африка Азия и Европа .Земята може да поема максимум 1 милиард население .Сега колко сме и още колко земни площи се унищожават ????

3

Тъпи

преди 4 години

И африканците ,арабите ,индийците бягат по Северна Европа и Северна Америка

2

Анонимен

преди 4 години

Все пак нищо не разбрах от статията, много лош, чудя се как ви наемат такива, не можете една ясна статия да преведете. И този месец без заплата!!!

1

Анонимен

преди 4 години

Не усещате ли че глобалното затопяне се отложи за неопределен период. Погледнете какво се случва в западна европа отнесе ги наводнение, торнада вилнеят, в БГ не е спирало да вали от месец. Това се дължи на бързото изпарение на океанската и морската вода от където се образуват буреносните облаци. Но нема а се плашите пичове края е наблизо.