47

Анонимен

преди 4 години

прочети за открития предсрочно варненски булевард ! бойчо връщай се за първа копка на ....ремонта !

46

Killi

преди 4 години

само червени плъхове в днесбг

45

Анонимен

преди 4 години

До АнонименУтре какво ще открива? За всеки ден е предвидил събитие в цирковата си програма.УТРЕ е 24-ти МАЙ! Боко Тиквунят е предвидил да открие КИРИЛИЦАТА. :)

44

Анонимен

преди 4 години

Я вземи открий България наново, какво ще си играеш тука всеки ден на парче. :)

43

Аз

преди 4 години

До ТомНе можем да асфалтираме и садим дръвчета по две причини. Иска се одобрен проект от общината, земята е общинска собственост и накрая защо плащаме тези данъци? Само че много се краде

42

Оня

преди 4 години

Браво,поне нещо се ПРАВИ а не само да се плюва,но винаги с едно на ум защото колкото прави толкова и маже ! Хайде почвай я тая магистрала Видин - София,хора всеки ден на този път загива по един човек....новините се правят на ударени или ако има някъв репортаж е точно 15 секунди....стига толкова се налива капитал само в големите градове....тва вече е банално,да направи тая магистрала и да може да дръпнем най после ! Най близо до европа и най зле,тва кой може да е виновен,разира се държавата !!!!!

41

Тон

преди 4 години

Политически не ме интересува почти нищо, но *** като хване да плюва, все някой му е виновен - или защото е направил нещо, или защото не е направил. Ами давайте личен пример, оправете си пред панелките, асфалтирайте си паркингите, не минавайте по новите магистрали, плюйте старите и така. Депресия по български е когато вече и чуждото нещастие не те прави щастлив.

40

Сиф

преди 4 години

Бойко да започне да реже лентички на всеки километър,а не на 6.5 Така народът ще му се радва всеки ден. Ей, ще се уморят от откриване на обектиИдват избори

39

ей, сопри се

преди 4 години

Опасявам се, че както я подкарал с всички тия откривания, мероприятия и т.н. дано да го озаптят малко, че утре току виж разберем, че е Бойко е открил и ... кирилицата!

38

Анонимен

преди 4 години

Прочетох как реагират хората в Австралия , Швеция ,Норвегия ...на ***.ивна PR постановки за седмицата и повече от Собственика на ГЕРБ !! Не бих се похвалил ,че ТОЗИ е назначен от парламента на България за Мин.чо Председател !!!

37

Анонимен

преди 4 години

Абе този човек всеки ден открива нещо...само дето заплатите и пенсиите едвам помръдват и сме на последно място по доходи и преживяемост в света...Дайте да го ЗАКРИЕМ на 26 май и да си намерим по-скромен премиер,който не крие къщи в Барселона и не парадира толкова ,но в замяна на това е безкомпромисен и не прикрива крадците... Иначе няма как да се увеличат доходите ни и все ще сме последни докато ни управлява ГРОБ...

36

Анонимен

преди 4 години

Тоя пък какво се плюнчи, остана ли някой нормален да му вярва - боли го ... фара човеко за народа. Окради всичко, продължава - и се бия в гърдите. НАГЪЛ!

35

Анонимен

преди 4 години

Седнали кварталнии плъховее да обсъждат. Вие лога ще посадитее едно цвете или дърво пред блока си ?:) Мързелива плюещаа сганн. Даже децата неможе да си възпитате да не цапат.

34

Анонимен

преди 4 години

Утре какво ще открива? За всеки ден е предвидил събитие в цирковата си програма.

33

Анонимен

преди 4 години

Браво на Премиера. Знае как да работи. Затова Запада го обича. И ние от частните стопанства и фермери.

32

Анонимен

преди 4 години

Тези избори няма да решат почти нищо за България !Но ще покажат , какво имат българите в израстъка между раменете . Ще може ли да се живее в апартаментна и терасирана , къща за гости БЪЛГАРИЯ !!!!

31

Анонимен

преди 4 години

Ей сега се вдигна БВП с 30%, нали Бойче? :) Като за АМ "Хемус". Ако те слуша човек, ще си помисли, че сме световна сила, а то..... трагедии навсякъде и във всичко.

30

Анонимен

преди 4 години

След това Борисов е отишъл да спасява блатни кокичета и други защитени видове.

29

активен

преди 4 години

Дано поне утре се кротне. А иначе за участъка- и досега не се влиза в Благоевград. Сигурен съм, че всички пишещи го знаят, но никой не смее да опонира на Господ бог Аллах Папа.

28

Анонимен

преди 4 години

А музей за находките кога ще строиш?