73

Анонимен

преди 4 години

Гласувайте за Джамбазки. Това са манипулирани прогнози на крадливата червена ***.

72

Българин

преди 4 години

За Кво пишете бе нещастни ГЕРБЕРСКА ***,нали сте сигурни че печелите избори след избори, оставете ни комунистите да си плюем по демократа Бойко Борисов, който сменяше памперси на Тодор Живков на воля!

71

Хм

преди 4 години

До Ха-ха 69За следващите парламентарни избори ще има нов политически проект,който ще измести ГЕРБ.А БСП ще остане в сегашното положение.Ако изборите подранят обаче може да се стигне до куриоза ГЕРБ,БСП и ДПС сами в НС.Тогава шоуто ще е пълно!

70

Винету

преди 4 години

До българин. По-леко, продажник червен мръ.сен. За *** от БСП ли да гласуваме, дето всеки път фалират държавата. Айде къш, ***, ти не си никакъв българин, а гаден позитански цър.вул.

69

изнервен

преди 4 години

Хе-хе, айде и тази червенясала агенция на члена на БСП Юрий Насранов помпа спадналия рейтинг на БСП и после ще се обяснява, ще не е познала, понеже нещо извънредно се е случило. Но тъй като знаят, че лъжат, все пак йезуитски се застраховат, че имало по-силна мобилизация при управляващите. Ех, гиди, тарикати долни червени.

68

Ха-ха

преди 4 години

В това изследване социолозите не са поели никакъв риск с големите партии и са дали най-вероятния резултат,който може да варира с 1-2% във всяка посока.Обаче съвсем явно са били "стимулирани" от Марешки.ха-ха.

67

Българин

преди 4 години

Продажни Българи нещастни за 1006лв.на месец гласуват за тъпана Бойко от страх да не ги изгонят от работа !Аре докога ще треперите на Мутрите в тая държава ,вземете се осъзнайте малко и си търсете окраденото от тея мафиоти!

66

Ха-ха

преди 4 години

Дори и хипотетично Корнелия спечели бъдещи редовни или извънредни парламентарни избори, ще трябва да връща мандата. Няма да има мнозинство, ако покани ДПС лудницата пред НС ще е по-голяма от тази за Пеевски. А като го върне Бойко може да го вземе ... Мачкай Бойко, никакъв хляб на каскетите! Ама и на твоите им набивай кофите!

65

АнонимеН

преди 4 години

НЕ СЕ СПРЯХА ДА ЛЪЖАТ ТЕЯ ПЛАТЕНИ АГЕНЦИИ!!!СЕГА ВЕЧЕ КАЗВАТ ГОРЕ ДОЛУ ИСТИНАТА!!А ДОСЕГА НЕПРЕСТАННО ЛЪГАХА ОСОБЕНО С ВОЛЯ НА КОЯТО ДАВАХА МНОГО ПО-МАЛКИ ПРОЦЕНТИ!!!С ГОДИНИ ЛЪЖАТ И СЕДМИЦА ПРЕДИ ВОТА ДАВАТ ПО ИСТИНСКИТЕ РЕЗУЛТАТИ :DНЕ МОГА ДА ГИ ПОНАСЯМ ТИЯ БКП И ПАТЕРИЦИТЕ ИМ И ВСЯКАКВИ ДРУГИ НЕБЪЛГАРСКИ ИНТЕРЕСИ ТИП ДПС!!!ГЛАСУВАМ ЗА ДЕСИСЛАВА ИВАНЧЕВА ЗА ДА Е ЯСНО, ЧЕ ЩОМ ПРЕСТЪПНОСТТА БОРИСОВА ЩЕ Е БЕЗНАКАЗАНА ТО ИВАНЧЕВА ВЕЧЕ ИЗЛЕЖА ПРИСЪДАТА ЗА ПОДКУП !

64

Българин

преди 4 години

Кви евросупсидии са му дали от Европа на тоя *** Бойко бе за апартаментите на ГЕРБ за вилите ли бе кой лъжете бе *** ГЕРБЕРСКИ корумпирани.Кви магистрали кви пет лв. Е направил тоя *** Бойко, нали си плаща народа Винетки 10 години ,ми акциз,данъци ,такси кой лъжете бе нещастници ГЕРБЕРСКИ

63

Българин

преди 4 години

Кво е направил гоя *** Бойко че не се сещам само ,кво е направшл за БЪЛГАРИЯ три мандата харчи народна пара и се вози по джипове и фалкони тоя *** нещастен!?Кво е направил освен че е сменял памперсите на Т.Живков бе ?

62

Анонимен

преди 4 години

И ще ти кажа какво е нсправил Борисов !***()т неук !ЕС за да отпусне субсидии изисква одобрение на правителството ,изисква доверие в правителството ни ,изисква сигурна политическа картина .Бирисов я постигна,а като си подаде оставка,евросубсидиите бяха занразени ! Затова Нинова не прие поканата на Борисов да управлява и нахендриха Орешарски !

61

?!?

преди 4 години

Проучването е проведено в пенсионерски клуб😂

60

Българин

преди 4 години

Бойко кога ще има газопроводи ве ***?И АЕЦ Козлодуй ли ти и смешната ти партия ГЕРБ сте направили ?Оная Кунева Пръмова дето затвори 2-а реактора щото е била демократка в Европа!

59

До 59

преди 4 години

Просто влезе в сила през 2007 !!Европа ни прие при ОДС !Недей да манипулираш и лъжеш,*** червен !

58

До Българин

преди 4 години

Напротив,гласуваме за ГЕРБ,защото на комунистите им сърбахме попарата.И за какви режими говорите,какви глупости бълвате.Унищожил бил България .Профани негр***мотни,Виденов я фалира клетата държавица.Чичибаба изнесе зърното,а останалите от БСП предизвикаха хиперинфлация ,за да станат кредитни милионери.Защо сме под валутен борд сега ?!

57

Курнелия крепи Бойко

преди 4 години

*** е спасението на Борисов. Докато тя иска властта Борисов е очевидно непоклатим...Не го ли разбрахте все още? Ха-ха-ха...Всички, които помагат на *** да се задържи на власт в БСП всъщност косвено подкрепят Бойко. Това е очевидно и се вижда отлично на всички избори...Падне ли *** от власт в БСП може и да има някакви шансове.

56

Българин

преди 4 години

В Европа ни приеха с комунистите,НДСВ и ДПСГЕРБ и един смешен ШЕНГЕН не могат да докарат на България!Смешниците на Бойко лузъръ Кво е направил тоя *** Бойко Борисов?Кво?*** от Банкя

55

Курнелия е абсурд

преди 4 години

*** очевидно(може би без да иска) помага на Борисов, защото тъкмо когато на него започнат да му се клатят краката и се появява тя и започва да плаши хората, че тя може да стане министър председател. Въпреки, че е очевидно, че народа (те и в БСП половината не я искат) никога няма да допусне *** да ръководи България. Това се вижда вече два пъти поред на избори.

54

Българин

преди 4 години

Бойко верно е променил живота на Българите,ама Българите не разбират.Българина не гласува за Бойко пък той Бойко печелиНа всички избори не гласуваме за ГЕРБ пък те ГЕРБ печелят!Българина !