73

сигурен №18

преди 4 години

Никога досега не съм гласувал ,но сега за пръв път без колебание ще го направя,въпреки ,че го реших едва днес...то бива дебелокожие и гьонсуратлък ама Бойко надмина всякакви граници по етикет и възпитаност ,да не говорим какви ги плещеше през цялото време по телевизията тази сутрин и амен амен да уволни журналистите ,че му задават неудобни въпроси,на които Тиквата така и не отговори ясно ,а само клинчеше...този човек е етикета на ГЕРБ изразяващ цялата мръсотия и гнилоч в тази антинародна шайка.

72

ХАНС-ЙОРГ БУТТ

преди 4 години

В ГЕРМАНИЯ МИНИМАЛНАТА ЧАСОВА СТАВКА Е --- 9 ОЙРО И 50 ОЙРОЦЕНТА !КОГА ВАШТА МАФИЯ ЩЕ ВИ ДАДЕ ПОЧАСОВО ЗАПЛАЩАНЕ ??АА СКОТОВЕ ?

71

Анонимен

преди 4 години

Византийските православни от Атака без представителство.Българите не обичат Византия .

70

........

преди 4 години

И това финансовия Горанов обясни с ,,несъвършенства в закона"! И кой го фабрикува този закон бе, Горанов? Нали твоите герберюги сън не спят и се чудят как да ограбят хората! С винетки, гражданска отговорност и субсидии за себе си!

69

ХАНС-ЙОРГ БУТТ

преди 4 години

ЧУВАМ КОМУНИЗТИЧЕСКТЕ БЕДНЯЦИ ИСКАТ ДА НАЛОЖАТ НА ЛЮКСЕМБУРГ И ВЕЦИЯ === ЕДИННА И ЕДНАКВА МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА В ЦЕЛИЯ ЕС !!ХААА ХХААА ХАААА...АБОРИГЕНИ ОТ РЕКА ВОЛГА, ДОШЛИ НА БАЛКАНИТЕ И ИЗБИЛИ ТРАКИТЕ...ВАШАТА КОЧЕНА С ИМЕ БАЛГАРИЯ, ОЩЕ НЕ Е ВЪВЕЛА ПОЧАСОВО ЗАПЛАЩАНЕ !! , КАМОЛИ ДА ИМАТЕ МИНИМАЛНА ПОЧАСОВА СТВАКА..КАКТО Е В БОГАТИЯ ЗАПАД .И ИСКАТЕ ДА ВЗИМАТЕ МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА ??АМА В БОГАТИЯ ЗАПАД НЯМАТ МИНИМАЛНА ЗАПЛТА..А ПОЧАСОВО ЗАПЛАЩАНЕ , ПЛЕМЕ ОТ АБОРИГЕНИ .В ГЕРМАНИЯ 1 ЧАС Е 9 И

68

Анонимен

преди 4 години

Всичко си продължава по старому.

67

Ура другари

преди 4 години

Рускинята милионерка Йончева най-добре ще представлява българите в Европарламента!

66

Анонимен

преди 4 години

И забележете как искат да ви накарат да не отивате да гласувате, та да им е по лесно да си направят удобния резултат! Вчера оповестиха, че Горанов разпределял гласовете за партии, които не надхвърлят 1% между парламентарно представените и така субсидията им се вдига с над 2 лева с става над 13 лева за глас! Или - излапали допълнително 6 милиона лева! И ние да си кажем - Ба, ще гласувам и сетне парите да отидат пак при Греб и БСП!

65

Анонимен

преди 4 години

Това ретроградния Меркурий ли ви го каза ? Връзвайте и вие червен конец и при некоя баба врачка да каже и тя .

64

Прогноза

преди 4 години

Е нали БСП все водеше при техните агентури и изведнъж реално изостават с 5% от ГЕРБ!

63

Анонимен

преди 4 години

Социологическите агенции и медиите бачкат на пълни обороти.

62

Българин

преди 4 години

Абе ние българите сме много свесен народ, и се чудя от къде ни идват такива развалени политици, и едните и другите са маскари, чудно ми е значи при такъв добър народ от къде идват тия политици...

61

Анонимен

преди 4 години

а другарката Милиончева кога ще влиза в сливенския?

60

реалист

преди 4 години

Най ми е интересно какви са тези ***, които продължават да гласуват за ГерП или БСП, а пък за ДПС да не говорим.

59

Анонимен

преди 4 години

Това е правилният резултат! Герб води, има и за партньорите, за да я бъде коалицията! Е, мъничко, но да го крепят и много да не мърдат! А реалният резултат никой не го интересува! От 5 месеца като казали - Джамбазки, та Джамбазки! Марешки правилно попита сам ли ще отива в Брюксел или с приятеля си Денди!

58

Анонимен

преди 4 години

в България е рай за краджите защото съдебната система не работи и тя е част от целия мафиотски октопод - всички автокрадци в България се знаят и са с по 10-15 присъди но са на свобода и винаги ще бъдат

57

Анонимен

преди 4 години

Ако си един обикновен квартален бaбaит в БГ ще си докарваш 5 цифрена сума месечно, ако си трудещ се гражданин с професия ще си докарваш няколко пъти по-малко и няма да можеш да свързваш двата края ще се лишаваш от сума ти неща. Такива хора произвежда българската система защото е несправедлива. В днешна България не си струва да градиш кариера и за 20 години да ти вдигнат заплатата с 500лв

56

Анонимен

преди 4 години

Малий голема набутвация за Решетников! Толкоз пари наринаха на бсп, воля, атака и останалите проруски продажни партии и накрая греда - само 6 путинопитека да вкарат :)

55

никога червен

преди 4 години

До Гошо...ТъпотоИ аз съм пенсионер ,но вече за БСПто няма да гласувам.Това не е мойто БСП ,откак доде Нинова...

54

КОМУНИСТЪТ БОРИСОВ

преди 4 години

ГЕРБ Е КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ!