92

Анонимен

преди 4 години

До 93"Личи си колко сте щастливи в Германия и Австралия, щом продължавате да пасете по български сайтове!"Българските сайтове са като посещение в зоологическата градина, метнеш троха, про4етеш някой друг бисер и след това се отблагодаряваш на Господ за това че те е изкарал от гетото както и гетото от теб самия.

91

ЗАВЪРНАЛИТЕ СЕФ

преди 4 години

"Българката заминава през 1999 г. за ОАЕ при свои братовчеди, за да опознае друга култура."НА ТУЙ ВЕЧЕ "КУЛТУРА" ЛИ МУ ВИКАТ ?ВСЕ ТАКИВА "УСПЕШНИ" ЕМИГРАНТИ ПОЕДИНИЧНО СЕ ЗАВРЪЩАТТАМ ТАКИВА НЕ "ВИРЕЯТ"- ДО СЕГА НЕ ВИДЯХНИТО ЕДИН ЗАВЪРНАЛ СЕ ЕМИГРАНТ ДА ИМА ОБРАЗОВАНИЕ-ТЕЖКО СЕ ЖИВЕЕ И СПИ ПО УЛИЦИТЕНИКЪДЕ И НИКОЙ НЕ ЖЕЛАЕ НЕГРАМОТНИЦИ

90

Фен

преди 4 години

Чудна кариера, няма що!

89

Анонимен

преди 4 години

Разсмя ме разбирането за "кариера" на девойката. Иначе когато вече нямаш идея какво да подхванеш, а нямаш и знания или квалификация, да - ставаш ментор в инстаграм и фейсбук и според броя на цъкналите нещо при теб мериш значимостта си във виртуалната реалност, но не и истинския живот. Да са живи родителите й да я хранят.

88

Americaneca

преди 4 години

Мили хора, най-красивато място на земята е България. Помогнете си с чужбина и си елате да я построим наново. Не закъснявайте, защото децата ви няма да ценят тази земя колкото вас. Ако ви липсва това, да работите за Америка и тук това е възможно. От 3 години съм тук и живота не е по лош от щатите. Дори да останете на нечия земя винаги защитавайте името на България.

87

Само питам

преди 4 години

А, деца кога?

86

Анонимен

преди 4 години

Тази нейна книга само в България може да се издаде, сещате се защо!

85

Анонимен

преди 4 години

лайф коуч!?Ега ти простотиите.

84

Анонимен

преди 4 години

С тази капела на главата,да не би кариерата ѝ да е преминала в някоя ТВ,подобна на нашите с врачки,баячки и гледачки?

83

ЮнкерИшиаса

преди 4 години

особено на 24ти март е много зле.

82

До Дойчланд и Зелени

преди 4 години

До Дойчланд и Зеления КонтинентЛичи си колко сте щастливи в Германия и Австралия, щом продължавате да пасете по български сайтове! Аз прекарах 5 години в Америка и 20 в Канада, живот и здраве догодина ще се върна в България. Никой да не ми хвали чужбина! Отидохме по чужбина от няма как, работа нямаше, ток нямаше, хляб беше с купони, ходихме в Македония за захар и брашно. В Америка пристигнах с 200$, работих какво ли не, нямах избор, бях нелегален. Преместих се в Канада, получих канадско гражда

81

Капшировски

преди 4 години

На запад е модерно някой да ти казва какво и как да правиш и да си плащаш. Свиквайте . Няма страшно - ще Ви отървем от парите Ви.

80

Анонимен

преди 4 години

Лайф коуч е безумно нищо за нашата реалност - даваш своята визия на хората как да живеят и да се развиват. Лайф коуч не е равно на даване на релевантен съвет. Животът е субективен. Добре поне, че ще преподава английски в града. Сигурна съм, че ще е полезно за децата...

79

читател

преди 4 години

Виждам натрупала е много знания, от различно естество.Ще ни бъде изключително полезна. Особено с опита си от ОАЕ.Вероятно тези умни приказки там ги е научила.Богатият опит, в съчетание с чудесния английски, точно от това има страшна необходимост в Гоце Делчев.

78

New News

преди 4 години

Във психологията на българина е заседнао дълбокото мислене на посттоталитарният гражданин,но само на по-възрастните българи,онези които живяха в предният строй в по-голямата си част от живота.Та за тях думата ,,стюардеса'' ,,кореком'' ,,на-Запад'' ,,Мерцедс-Бенц''и др. са символи на свобода,макар и илюзорно.Жената е имала мечтата да бъде нещо повече от другите и е станала стюардеса,после е осъществила и другата си мечта,и е заминала за Щатите.Разочаровала се е от реалният живот,но е изтрезняла.

77

Анонимен

преди 4 години

Охх, върнала се като...лайф коуч. Коефициент на полезно действие за родината 0.Усетила, че и в България са се пренсели западните шарлатании покрай Кобилкина Тонкин и знайни и незнайни чаровни празнодумци.Само не знам защо са направили предаване за нея

76

Анонимен

преди 4 години

И на връх 24-ти март да има Българи, които обсъждат колко са лоши други Българи на shloiokava latinitsa... Срам и Позор за ВАС! Заслужаваме си "държавниците"!

75

Всичко е добре...

преди 4 години

..само едно не мога да разбера - нужно ли е 20 години да миеш тоалетни, чинии или самолети, за да разбереш, че и в България няма да ти е по-зле?

74

pomkinq goveda

преди 4 години

aaaaaaaaaaavxaaaaa

73

пецата

преди 4 години

На тези които са се завърнали от чужбина им викат Неудачници, кой знае колко е плюла по българия и българите докато е обикаляла света за да се опита да "успее"(разбирай омъжи за богат)и да остане завинаги там , накрая айде при мама