22

Анонимен

преди 4 години

Наско за да правиш това трябва да си от специална порода според мен, аз не мога да си представя да вървя в продължение на 14часа на равно , а пък а пъкаму ли да се катеря на 8000 метра при -30, респект!

21

Анонимен

преди 4 години

силен човек със силен дух! само напред и нагоре, поздравления!ПС: троловете си тролят... земята се върти, целувки на всички :}

20

men

преди 4 години

след два месеца ще ни го показвате къде е премръзнал и колко е страдал. експедициите в днешно време немат нищо общо с тези от миналия век - 70те, 80те години. сега всичко е комерс, само дето не ги взимат с хеликоптер от горе като ги довлекат шерпите на система с кислород. такива като този има десетки хиляди. десетки.

19

истината

преди 4 години

Търсете в гугъл с: afp Traffic jam' on EverestЩе видите за каква навалица иде реч и в каква индустрия се е превърнало изкачването на 8-хилядниците, особено на Еверест. Та мераклии като тоя Скатов да се катерят и те по скатовете, колкото искаш. И да не се думкат толкова тъпаните, че го прави за България. Прави го да си начеша крастата и най-вече за пари от спонсори, които си слагат логата по дрехите му, че да ги показва, докато го канят за интервюта, щото разнасял славата на България по света :

18

Анонимен

преди 4 години

До Bat boboда не се наложи да си го прибирате само! че както е тръгнало...

17

Анонимен

преди 4 години

на някои егото им е по голямо и от хималаите! после уж покорили некакъв връх, а той им го е върнал и хайде близките да събират средства за да си го докарат! поне за това трябва да спестят пари да не фалират семействата им! или някаква застраховка да направят!

16

Bat bobo

преди 4 години

"има три вида спорт формула 1, корида и алпинизъм.всички останало са просто игри"Наско чакаме те във Варна.

15

Анонимен

преди 4 години

Евала. Не на всеки му стиска за такива неща...

14

Анонимен

преди 4 години

Браво Наско, 7х8000!, чакаме #8 здраве и късмет, гордеем се с теб!

13

един друг

преди 4 години

Поредния баир будала. Нарича се алпинист, но реално около него пълно с шерпи, които му разнасят багажа. Тези "приятели", които са загинали там с него са част от шерпите му. Аман от простотии, толкова ли не намери нещо по-смислено с което да се занимава.

12

Искам да знам

преди 4 години

С какво Скатов е по-полезен за обществото от един пекар в хлебарница, та ни занимате с подобни и денем и нощем? И на хлебая не му е леко. Става рано, пече на жегата във фурната, диша оскъден и прегрят въздух и какво ли не още? Или, понеже не упражнява някакво "мацинствено" хоби, той не е човек?В нашата страна са на мода разни ***, алпинисити, велосипедисти и вякакви други "педисти", явно! Скоро и за тоя, Скатов, ще четем как "не се е преборил" с планината. И за "жената до него". Да.

11

Оги

преди 4 години

Всички знаем как ще завърши всичко това. Поредната акция, поредните разходи за транспортиране на тяло, поредната медийна атракция...

10

Shark

преди 4 години

И този ли ще тръгне да се прави на интересен ида изкачва върхове без кислород и в недобро здравословно състояние. Омръзна ни вече от псевдогерои. Да е жив и здрав и дано има повече акъл от другите. Всичко хубаво му желая и да надвие егото си и да разбере, че за никой няма да е добре ако загине из ледовете.

9

"Хейтър"?

преди 4 години

Нямаше и дребни мъже само по набедрени превръзки, които щедро споделят мъдростта си с поклонници истински мъдрият човек веднага се досеща, че седенето на планински върхове не само ще му навлече хемороиди, ами дори и те ще измръзнат. Случваше се хора да се качат догоре и да добавят един-два камъка в обредната купчина, ако не за друго, поне да докажат, че няма глупост, която хората не са готови да извършат. "Т.Пратчет

8

"Хейтър"?

преди 4 години

"Смърт седеше на планински връх. Не беше нито особено висок, нито оголен или зловещ. Никакви вещици не идваха тук да танцуват голи на сборищата си. Общо взето, вещиците в Света на Диска не понасят да свалят от себе си повече дрехи, отколкото изисква работата, с която са се захванали. Тук не витаеха и привидения.

7

Анонимен

преди 4 години

Само да не вземе и тоя да даде фира!?

6

Йе

преди 4 години

Това е частна, а не държавна експедиция, така че успехите или неуспехите са си негови. Това, как прославял държавата са глупости. Дано изкачи всичките 14 и да се отдаде на писателстване, но надали. Обикновенно краят е един и същ. Помня самоуверения Боян в ТВ судиото точно преди последната му експедиция...

5

БЧК

преди 4 години

Още един мераклия да събираме пари на близките му да си го приберат.Явно, че хазарта и алпинизма много си приличат.

4

Анинимен

преди 4 години

Споко, Дедо. Руската рулетка не се играе дълго. Случва се да се размине един път, втори път... На някои късметлии дори и повече пъти, но ничии късмет не е безкраен.

3

Анонимен

преди 4 години

Браво на човека! Желая му повече разум и предпазливост, здраве и късмет. Така ще има по-голям шанс да постигне целите си.