25

тролетарий

преди 5 години

Тролетарий от всички страни - съединявайте се!Сега е момента тролетариата да си вземе надбавките.Давайте другари дружно да поставим въпроса, защото така вече не може!

24

Симеон

преди 5 години

Вервайте им!

23

Ако не може

преди 5 години

Да се манипулира шайката нямаше да го допусне,дори и частично.

22

Анонимен

преди 5 години

"Минавал ли си листовките за шофьорска книжка? Само леко да излезеш от квадратчето и те вкарват в схема, в която някой ти бил маркирал с точка къде да слагаш хикса и те анулират."----Той пък тоя някой, все едно не може да ти остави точката вътре в квадратчето и да си маркираш върху нея.......

21

Анонимен

преди 5 години

Mного ясно, че може да се манипулира машинното гласуване. Всички помним какво се случи с едни обикновени винетки. А какво остава да говорим за неща (като гласуването) от които зависят милиарди пари на тези които са на власт.

20

Ой..ой...ой

преди 5 години

Абе накрая ЦеЦуни брои гласовете...кво се чудите как щяло да стане. Човекът ги разбира тия работи, тъй че всичко е точно! Няма лъжа, няма измама...едно представление, една илюзия и стадото е омагьосано!

19

Хм!

преди 5 години

Абе спомням си, че на машинно гласуване държат БСП, Мая Манолова и Резиденто Радев. Сега червените *** твърдят, чемашините можело да се манипулират.Е, нямате угодия бе, другари!

18

u2

преди 5 години

Преди това изкачаха чували с отклонени бюлетини , а сега няма да е така , абе чиста работа !

17

Анонимен

преди 5 години

Точно затова са направени, сменяш кода и бум печели този който искаш. Срава точно за минути. Замислете се защо някой държави са против машинното гласуване. БГ както винаги е ок, щом ще печелят нашите.

16

играта с урните

преди 5 години

Навремето ставаше лесно. Правят се две еднакви кутии които се облепват с едни и същи бандероли, печати, подписи и т.н. Само че в едната вече са поставени "правилните бюлетини".Като приключи изборен ден, комисията поставя под ключ изборната урна, списъците и т.н. и комисията отива да хапне и да отпусне малко. През това време назначено лице влиза и разменя кутиите. След това започва броенето на гласовете и се получава "очаквания резултат". Затова ОФ организаторите ходеха по къщите да докарат необ

15

Троле Еврейски

преди 5 години

както е казал Бай ***: Не е важен този който гласува а този който брой гласовететези машини и софтуера принадлежат на компании на евреина Сорос - нали се сещаш кой ще брой гласовете !

14

Анонимен

преди 5 години

"А като не може, защо Румен Радев настоява толкова много за машинно гласуване?"----------------------Минавал ли си листовките за шофьорска книжка? Само леко да излезеш от квадратчето и те вкарват в схема, в която някой ти бил маркирал с точка къде да слагаш хикса и те анулират. Ето ти цитат от статията, надявам се, че си в състояние да загрееш: "Машините за вота не допускат недействителни гласове. Няма как гласът на даден избирател да бъде отразен неправилно", категоричен беше Андреев.

13

Влади

преди 5 години

Този вид машинно гласуване е парлама, всъщност ставаше дума за гласуване по Интернет, както бяха последните преброявания. Обаче се оказа, че всякакви руски хакери, спонсорирани от руското правителство, могат да променят всичко. Справка: Тръмп. Затова измислиха тия машини. Все едно компютърното обучение в детските градини през комунизЪма:Деца, колко е едно компютърче +още едно?Две компютърчета- отговарят децата. Това беше обучението по компютри едно време.Че и сега гласуването с машини.

12

затишие

преди 5 години

Социалистите нещо са се умълчали. Подготвят някоя нова костинбродска далавера.Предполагам ще се възползват от ДСБ. Те с радост ще услужат.

11

Анонимен

преди 5 години

А като не може, защо Румен Радев настоява толкова много за машинно гласуване?

10

Анонимен

преди 5 години

С труд и постоянство всичко се постига. За да не се манипулира електронното гласуване трябва всеки да е в състояние да провери вота си и да е в състояние да покаже на някой друг как е гласувал. Но и това не е достатъчно.

9

Анонимен

преди 5 години

може да се манипулира и то много по лесно от хартиеното.трябва да е отворен код и базирано на блокчейн, за да не може да се манипулира.засега такива екстри на нас не ни се предлагат.

8

Хм!

преди 5 години

Абе защо БСП и Резидентът Радев толкова държат на тия играчки? Да не би да са намерили начин да ги манипулират?След Костинброд тия червени.... са ми много съмнителни.

7

Анонимен

преди 5 години

Мноо късно се сетихте да публикувате такива новини.Трябваше месец два преди изборите масово да се обясни за какво се гласува и КАК ЩЕ СЕ ГЛАСУВА! Така както обясняват на блеоците как се търкат билети да бяхте разяснили това велико откритие - машинно гласуване . Ще има вот.Ще има печеливши.ДА.ЩЕ ИМА И МНОГО ОБЪРКАНИ . В крайна сметка народа или поне половината от него ще вкара тройката ГЕРБ БКП/БСП И ДПС.Според мен точно на тези избори трябва да вземат повече места малка партия - вид наказание

6

Анонимен

преди 5 години

Много ни успокоихте наистина...само, че ние от много години нямаме доверие в изборния процес. На всички ни е всно, че изборите са манипулирани от много време насам