68

Анонимен

преди 4 години

Това е интернационална компания която не е американска и има успех, нормално е САЩ да се стремят да съсипят такива компании, но за пръв път са принудени да го правят очевидно защото е с раздробени акционери, при Nokia беше по лесно просто взеха контролния пакет акции.

67

Гледна точка

преди 4 години

"Служителите ме допуснаха навсякъде, освен в някои строгосекретни лаборатории" - можеше да съберете статията само в това изречение. На китайци вяра да нямаш. На социализъм вяра да нямаш... Всичките големи китайски компании съществуват под чадъра на правителството и правят каквото им се каже. Е, ти да не би да искаш да ти покажат и самото си ноу-хау? Естествено, че всяка компания (още повече във високите технологии) си пази иновациите. Няма китаец допуснат до лаборатория на iPhone!

66

Анонимен

преди 4 години

67 Остава да си вземете и по една Китайка и ще станете баджанаци!

65

Анонимен

преди 4 години

До anonа ти вярваш ли на останалите? на сащ,англия, или поне на брюксел? а и в сащ правителството, ако реши, може да затвори която си иска компания! обвинява я в шпионаж и готово!

64

Гледна точка

преди 4 години

И аз си взех Mate 20 Pro .... супер е и като дизайн/изпълнение ...Браво Циниче, сега сме в един и същ отбор! Верно ти питаше по едно време какъв да си вземеш, но не знаех, че си взел Huawei.Просто са жастоки!

63

бъдещето

преди 4 години

При 5G телефоните сами по себе си са интернет и отпада нуждата от мобилни оператори кръвопийци ,дано скоро и тук Хуйвей с 5G!

62

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 64"Талафоните" носят десетки милиарди приходи на година, осигуряват стотици хиляди, че и милиони работни места, а разработката на чипове, скоростта и методиктие за обработване на информация, определено са нещо доста по важно от "Еее брат, прати едно селфи уе брааат",

61

anon

преди 4 години

"Служителите ме допуснаха навсякъде, освен в някои строгосекретни лаборатории" - можеше да съберете статията само в това изречение. На китайци вяра да нямаш. На социализъм вяра да нямаш... Всичките големи китайски компании съществуват под чадъра на правителството и правят каквото им се каже. Иначе няма да ги има. Тоя филм сме го гледали.

60

Анонимен

преди 4 години

До от ЮАРримската империя на времето е била същото, като сащ сега! и се разпадна!

59

Анонимен

преди 4 години

До от ЮАРтака е, но всичко това е създадено от европейци! като пример ще дам, че космическата и ракетната им програма е създадена от хитлеристкия инженер фон браун! те откраднаха изобретенията на нацистка германия! сащ само им е дал подходящите условия!

58

БЪЛГАРИН БУДИСТ

преди 4 години

ЕМИ ИМПЕРИЯТА НА КХМЕРИТЕ ПАДА ЗАРАДИ ВЪТРЕШНИ БОРИЧКАНИЯ(ВПРОЧЕМ КАТО ВСЯКА ЕДНА ДРУГА ИМПЕРИЯ) И СЛЕД ТОВА КОМУНИСТИТЕ НА ПОЛ ПОТ СЕ МЪЧАТ ДА ДОВЪРШАТ ЗАПОЧНАТОТО НО НЯМА КАК ДА ЗАЛИЧАТ ИСТОРИЧЕСКИТЕ ХРАМ-КОМПЛЕКСИ КАТО АНГКОР ВАТ НАПРИМЕР(ПРИЗНАТ ЗА ЕДНО ОТ 7ТТЕ ЧУДЕСА НА СВЕТА):КЛАСАТА Е ВЕЧНА!!!!!

57

БЪЛГАРИН БУДИСТ

преди 4 години

ДО 56:АМИ НИСШИТЕ ХЪХРЯШКИ КАСТИ Я НАПРАВИХА ТАКАВА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ......... ПРЕДИ 2500 ГОДИНИ КОГАТО ИНДО-АРИЙСКИТЕ БОГОВЕ И БОГОИЗБРАНИ БРАХМАНИ БЯХА МНОЗИНСТВО СА БИЛИ НОМЕР 1 В ВСЯКО ЕДНО ОТНОШЕНИЕ!!! НО УВИ ВАРВАРИТЕ ОТ ЮЖНАТА ЧАСТ(ДРАВИДИТЕ) НАХЛУХА И РАЗБИХА ЦЯЛАТА ДРЕВНОАРИЙСКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ И СЕ НАЛОЖИ БУДИЗМА ДА ТЪРСИ ДРУГАДЕ ПОЧВА(ЮГОИЗТОЧНА АЗИЯ СЕ ОКАЗА НАЙ ПОДХОДЯЩА ЗА ТОВА)

56

Анонимен

преди 4 години

колко империи са се създавали, владеели света и после са рухвали по един или друг начин! докато поднебесната все още съществува /цели хилядолетия/ и е на път да стане световен лидер! въпреки жаукането на останалите! и колко неща е изобретила през вековете, неща които света постоянно използва!

55

от ЮАР

преди 4 години

До Анонимен 43Много е неграмотно да сравняваш мощта на Щатите с тази на Китай. Америка е не само най-голямата икономика на земята. От ТОП100 университета на света над 40 са АМЕРИКАНСКИ! Около 20 са в Британия, Австралия, Канада. Почти всички големи открития във фундаменталните науки, както и последващите нови технологии се създават в Щатите. Това е на основата на факта, че Америка има най-добрата държавно-правна система в цялата история на човечеството. Да не говорим за долар и военна мощ!

54

Анонимен

преди 4 години

53 Е па тая *** дето я прокламираш Индия никога няма,няма и да има шанса да бъде нещо повече от световна"фабрика" за фекалии!

53

Анонимен

преди 4 години

китай, като всички останали, иска да е на първо място! и го прави! така че останалите, щат не щат, ще отстъпят място! просто въпрос на време! сащ дълго време лежаха на стари лаври, че са по по най от останалите, мързелясаха се и изпуснаха момента!

52

БЪЛГАРИН БУДИСТ

преди 4 години

ИКОНОМИКАТА НА ИНДИЯ Я ДВИЖАТ ИМЕННО БРАХМАНИТЕ(НАЙ-ВИСШАТА КАСТА) КОИТО ВПРЯГАТ НИСКО-КАСТОВИТЕ *** ДА ИМ СЛУГУВАТ

51

БЪЛГАРИН БУДИСТ

преди 4 години

АМИ АКО МОЖЕШ ДА ЧЕТЕШ МЕЖДУ РЕДОВЕТЕ НИКА СИ МЕ ИЗДАВА КЪМ КОЙ СВЯТ ПРИНАДЛЕЖА(ТОЕСТ БУДИСТКИЯ) КАЗАХ ПЛЕМЕ ИЗГОНЕНО ОТ ИНДИЯ(ЗНАЧИ ТОВА ПЛЕМЕ НЕ ПОПАДА КЪМ ГЛАВНИТЕ 7 КАСТИ В ИНДИЯ) ИНАЧЕ ЗАПАДНИЯ СВЯТ НЯМА ШАНС ЗА ПРОГРЕС С ИНЖИНЕРИТЕ ВКАРАНИ ОТ АФРИКА,БЛИЗКИЯ ИЗТОК,АНАДОЛА,ЛАТИНСКА АМЕРИКА!!!!! ТЕ СА НА СОЦИАЛНА ХРАНИЛКА.... ИНАЧЕ КОЛКОТО ЗА ИНДИЯ ВСИЧКО ОПИРА ДО КАСТАТА БЕ ПИЧ,НАШИЯ ГОСПОД БОГ БУДА Е ОТ НАЙ-ВИСШАТА КАСТА(И ВМОМЕНТА ТАМ) А ИМЕННО АРИЙСКИТЕ БРАХМАНИ ОТ НАРОДА НА ШАКИТЕ!!!!!!!

50

Анонимен

преди 4 години

49 Празно главец ти към кой свят претендираш да принадлежиш?И намали шрифта, така не си по убедителен!

49

Свещен Гущер

преди 4 години

До БЪЛГАРИН БУДИСТМи на това племе изгонено от Индия...та тази Индия произвежда коли Тата по 25-30 000 лв......виж в сайта на Тата България....на цената на нов Мерцедес нисък клас