9

Анонимен

преди 4 години

Не са се оплаквали от скъп бензин. Не смеят. Сега искат пак държавата да трупа дългове заради тях, за да им е евтино. Защо не излязат работодателите пред Лукойл на един протест? Само обикновени хора недоволстват.

8

Анонимен

преди 4 години

Аз не разбирам , как тока за бизнеса куде се ползват огромни киловати е на същата цена, като на едно домакинство на дребно. Няма никаква логика. Трябва да намалите тока на фирмите , за да имат условия да се развиват още подобре. Има машини по 30 50квч ..

7

Как

преди 4 години

Половината държави в ЕС нямат атомни централи и копуват от свой съсед, но не са в топ 3 на най-скъпия ток. Още един монопол от ГЕРБ. Добър закон написаха за уш "свободния" пазар на ток.

6

Българина

преди 4 години

Същия този бизнес три пъти избира градушкарската шайка, даже излезе да протестира срещу ...... ОПОЗИЦИЯТА! България е най смотаната страна не само на този континент а не беше!

5

Анонимен

преди 4 години

Нормално 50% не го платат ...

4

АнонимеН

преди 4 години

БЕЛЕНЕ ВЕЧЕ ЩЕШЕ ДА Е ГОТОВА И ДА РАБОТИ!! БЛАГОДАРЕТЕ НА БОРИСОВ ЗА СКЪПИЯ ТОК ЗА СКЪПИТЕ ТАКСИ И ВСИЧКО ДРУГО СКЪПО!!!УПРАВЛЕНИЕТО НА БОРИСОВ НИ СТРУВА 10 МИЛИАРДА РЕЗЕРВИ НА ДЪРЖАВАТА САМО ПЪРВИЯ МУ МАНДАТ И ОЩЕ ТОГАВА ВЗЕ 4 МИЛИАРДА НОВИ ВЪНШНИ ЗАЕМИ ДА ЛЪЖЕ, ЧЕ Е ОСТАВИЛ НЕЩО ВЪВ ФИСКАЛНИЯ РЕЗЕРВ КОЙТО ПРОФУКА НА 100% САМО ПЪРВИЯ СИ МАНДАТ!

3

Ф.С.В.

преди 4 години

Велев викаше на работниците ТЪРТЕИ - А сега Плачи ! Твоят рев няма да ни трогне - ФАлирай все ни е тая!!

2

Нане

преди 4 години

На робовладелците,нищо не им е угодно,когато трябва да плащат...След 28 годишен ток почти без пари..Сега,ще плащате Господа...Евтинията свърши айдуци...

1

и още ще поскъпне

преди 4 години

когато западните ви господари ви затворят Козлодуй и Марица-Изток