18

аз

преди 4 години

До Гостне само нграмотни а и неуки и глупави...а оттам и корупцията...и модела знаеш ли кои съм аз ...оттам са и камъните по Графа...да се изпотрепят хората, защото някой без мозък от някаква стаичка в полицията дал акъл да се сложат....тия за google map street view не са ли чули...да видят как се прави по света...никъде няма такава простота...обекти да се спъваш докато ходиш...но хората в БГ нямат права и затова малки душици с власт си правят каквото искат и се крият зад поста който са заели

17

az

преди 4 години

това е то дивашка държава, където държавата е пъдар...смао размахва тоягата на гражданите, които си мълчат и си плащат налозите и нямат права, а само задължения...никъде няма такава варварска диващина...хората са с равни права и са си платили за тези булеварди...само в държава с мутри управници може да има такива закони...мобилно приложение...абе вие луди ли сте?...а правата на хората...всеки психо ще вземе да се иживява като морален стожер...вчерашни никавици, ще бъдат мерило за ред и законност

16

z-rock

преди 4 години

Тези Бус-ленти за облекчаване на движението ли са, или за подпомагане на бюджета!?

15

Анонимен

преди 4 години

На Малинов бус лентата е някаква смешка. Появява се за по два метра и после изчезва и така 20 пъти. И какво, ще те санкционират ако я настъпиш, ако минеш през нея в тия 2 метра, или ако я закачиш на излизане. Няма такъв цирк като тази бус лента. Ама техният мерак е да глобяват. Ама като някой рейс засече кола дали ще санкционират шофьора на рейса? Щото мен на Малинов в посока Околовръстното редовно ме засичат рейсове пререждащите се от кряйно дясно в крайно ляво. Голяма веселба е.

14

Boto

преди 4 години

Тука отново се изказват експерти по движение по пътищата. Па колко ленти има, па кога се обобяват и не знам си какво. Пък данъци не плащали в рейса. Просто е има бус лента по закон не се кара в нея. Ако не ти харесва има метро, рейс, колело а може и пеше. Ако това не ти харесва села без движение и задръстване хиляди.Тая бройка трябва да я правят за 2 дена ама да оправят законите и после за 14 дена да си събират парите.Прос*ия народ само бой по кането и това е.

13

Иви

преди 4 години

Това са нарушителите за 121 ден само на цариградско ....

12

Гост

преди 4 години

Регулацията на трафика в София е под всякаква критика.И все повече се убеждавам , че хората ,които отговарят за това в Столична община са некомпетентни.Но то това е нормално,там е важно да си човек на човека,а не да си компетентен.А когато е направена лоша регулация ще има предпоставки за нарушения и съответно глоби...А целта е да се изкарват пари...Простичко.

11

Анонимен

преди 4 години

Бус лента се обособява, когато има други пет свободни ленти. Не да намалиш лентите и да стават задръствания. Откъде накъде автобусът ще е с предимство, след като хората в него не плащат пътен данък или плащаме еднакво?

10

Пипи

преди 4 години

Този Петкв или Петров, който отговаря за транспорта има уникална политика: да се правят колкото може повече задръствания. Съдеи е учил за това?

9

Гошо

преди 4 години

Преди ремонта и метрото бул."Александър Малинов" беше с по 2 ленти за движение в посока. Разшириха го, стана с 3 много тясни ленти - едвам се разминават автомобил и бус в съседни... На всяко кръстовище направиха секционен светофар за ляв завой, най-дясната лента стана BUS. И какво излиза, от две ленти сега реално има една. Като обобщение - наляха едни пари за нищо и сега ще си ги връщат с камери. *** всичкото отгоре го направиха прав като струна да може *** вечер като няма задръстване да лети...

8

Анонимен

преди 4 години

селяните в софия се възмущават че други селяни дошли и им пречат да хвърчат с 120кмч по булевардите... имало зверски задръствания.. алооооу.. имате метро бре (заради което пенсионерите в страната трябва да ровят по кофите)..кат не ви изнася връщайте се на село при родата

7

Анонимен

преди 4 години

точно така трябва... преди години трябваше тая мярка да се въведе.. ...и не 50 , а 500 лв глоба, понеже тая селска проява се прави съвсем умишлено

6

Ма,,о,,я кмет

преди 4 години

Забрана на всички леви завой по бул.Александър Малко или още една лента иначе няма спасение.Кака Данче ще ни щави до последно.

5

Гостенин

преди 4 години

Много сме богати: 1/3 от пътя не се ползва!

4

ей началници

преди 4 години

''бус лентите са отделени от другите платна с жълта боя''-Само вапцането със жълта боя не прави една лента БУС, да знаете.

3

камерМАН

преди 4 години

От Столична община дали са сключили договор със бензиностанциите за процент от оборота?!

2

само малоумия!!!

преди 4 години

А такаааа, сега очаквам по Малинов в посока Цариградско, задръстването да е до Околовръстното вечер към 18 часа.

1

смеееех

преди 4 години

- Бул. "Александър Малинов" - от бул. "Андрей Сахаров" до "Цариградско шосе"-ТОЧНО ТАМ, ВСЪЩНОСТ Бус ЛЕНТАТА НЕ е Бус ЛЕНТА.