38

Филипов

преди 4 години

Най-*** място е по Данаил Николаев преди новия Лидл,спирка Исул,както и преди моста Чавдар,посока Подуене. Влизаш от светофара надясно и си направо на бус лента.Никой от следващата лента не ти осигурява предимство, а пък тази бус лента от 50-на метра преди моста Чавдар / най-вече когато можеше да се завие надясно към парка Заимов/ е напълно излишна. Помислете малко с главите си.Направиха новия Лидл и оставиха спирката на автобусите на същото място вместо да я преместят с 50м пред Лия!!!

37

симпатяга

преди 4 години

Ретарди от кат, както винаги. Като се види къде са камерите, караш 50 метра преди нея нормално и след нея веднага дясно и пак си си в бус лентата. Това е елементарно, хич даже и няма да ме затруднят, как ли пък не, ще чакам 30 мин задръстване, при положение че има свободна лента. Brains>Muscle!

36

Димитър Василев

преди 4 години

КОГА ще махнат тази недомислица на бул."Евлоги Георгиев" от "Черни Връх" до "Драган Цанков".....автобусите правят постоянно задръстване на дясната лента която е за наДЯСНО към Драган Цанков....престрояват се по безумен начин дори понякога на самото кръстовище с "Драган Цанков".Да ва "***" У *** кратуни да ва "***"....мислители със мислители такива...

35

Гошо

преди 4 години

По бул.Малинов бус-лента е абсурдна. Няма как квартал с размерите на този + още няколко наоколо и над околовръстното да се изнизват в 1 лента /в лявата не можеш също да се движиш, тъй като там се образуват опашки за ляв завой/. Съответно, това няма да облекчи движението, няма да подпомогне гр. транспорт, ще се пълни само хазната, от което се облагодетелстват малцина... Строителството в квартала продължава и за инфраструктура не се мисли.

34

Иванов

преди 4 години

В тази отсечка няма бус лента и в двете посоки:Бул. "Александър Малинов" - от бул. "Андрей Сахаров" до "Цариградско шосе"

33

@

преди 4 години

Трябва да се провери къде са за да може да се заобикалят.Само създават предпоставки за произшествия докато шеташ из лентите за да заобиколиш хем задръстването, хем камерите.

32

X

преди 4 години

Каква бус лента от Сахаров до Цариградско??? Има знак за три лентово движение БЕЗ бус лента. Иначе .... да ги почват. Омръзнами разни смешници да летят с 80 отдясно. Ние честните балъци сме ЗА тези камери

31

Анонимен

преди 4 години

Вадене на водача и пред всички 100 пръчки на голо! После колата на шредер и оня още както му е нашарен гъзО да гледа!

30

Пчеличката Мая

преди 4 години

Я ме светнете, как се ползва електронен подпис на мобилно приложение?

29

carpe_diem

преди 4 години

Отделно обаче, че повечето мерки на столична община са крайно зле направени и често не водят до нищо положително, а само създават допълнителни затруднения. Бус-ленти като тази по Цариградско обаче, категорично трябва да има. Пак трябва много да се мисли и да се направи както трябва. Защото от най-обикновено оптимизиране на престрояванията може да се подобри пропускливостта на кръстовищата с 10-20%. Иначе в Будапеща примерно слагат бус-лента на булевардченце с 2 ленти в посока. Може, и работи.

28

Драган

преди 4 години

Тук и за доносничество се говори. То никога не е изчезвало, дори сега е по-зле. 1/3 от пътя няма да се ползва, какво облекчение на трафика е това ?

27

carpe_diem

преди 4 години

Съдейки по коментарите ви, всички искат да си карат колите. И аз искам, и си я карам.Обаче инфраструктурата си има лимит и ако се поощрява ползването на личен автомобил с повече булеварди и повече ленти, трафикът ще се увеличи в пъти, след това пак трябва да разширяваме булеварди и т.н. Докато, поощрявайки масовия градски транспорт и лишавайки се от този лукс - личния автомобил, получаваме хем по-малко трафик, хем по-чист въздух. Сравнете щатите 60-70-те с Европа сега и вижте разликите.

26

Анонимен

преди 4 години

До Доневима и недомислици, за да завия от българия надясно по гешов идвайки от ндк, то аз трябва да се наредя на огромна опашка почваща тъкмо от ндк, не е ли малко множко..

25

Анонимен

преди 4 години

Бус-лентите са поредния герберски ид-и-оти-зъм. Те се правят на улица с поне 4 платна, иначе създават невъобразими задръствания, което беше доказано в София. Същото мал.оумие, като велоалеята на Раковска и т.н.т., и прочее

24

Александър Малинов

преди 4 години

От Сахаров до Цариградско няма бус лента. Гледайте знаците не маркировката...

23

Анонимен

преди 4 години

Къде бул. България се пресича с бул. Пейо Яворов? Нещо ми убягва. Даже погледна картата и пак не виждам къде.

22

Kolev

преди 4 години

*** за рейсаджите на малинов как се изнасят на деница от спирката. В час пик трябва да са отворени бус лентите, тапата ще е невероятна иначе.

21

Анонимен

преди 4 години

Вьв Бастунстан сьщо.

20

Анонимен

преди 4 години

В кочините е така

19

Анонимен

преди 4 години

Няма ли кой да им напука кратуните на тея доносници-гражданчетата от *** платформа